Honduras, proveri sanduce, molim te.
Proverila, i napisala!
A o Erolu Flinu sam čitala da je bio jedan od najvećih mangupa u to vreme.
Na slici su on i Džon Barimor, zbog čuvene anegdote, koju moram da prepričam: Kada je Barimor umro, Erol Flin je bio mnogo tužan jer ga je obožavao, čak je rekao Raulu Volšu, sa kojim se tog dana napijao, da mu Barimor toliko nedostaje, da maltene može da ga vidi kako sedi u fotelji preko puta njega. Flin je onda morao da napusti kuću, a pijani Volš je - kako to već biva - smislio nešto jako pametno: otišao je do mrtvačnice u kojoj je bilo Barimorovo telo, zamolio kolegu glumca i pijanca koji je tamo radio da mu pozajmi Barimora na par sati, odvezao ga u Flinovu kuću i uz pomoć sluge namestio u onu fotelju u kojoj ga je Flin navodno video. Flin dođe kući, vidi Barimora i zapali, preneražen. Volš vrati Barimora u mrtvačnicu, gde ga trezni brat onog pijanog što je 'pozajmio' leš ispituje gde je bio, i šta je radio sa Barimorom. Volš mu kaže da ga je odveo na par sati kod Erola Flina, na šta ovaj odgovara:
Eh, da sam znao, obukao bih ga lepše! 
Mnogo volim ovakve priče, bez obzira da li su tačne ili ne...
Još jedan čovek sa brčićima, i veliki zaebant - Dejvid Niven (njegova knjiga se zove
Moon is a Baloon i prepuna je divnih anegdota, Erolova knjiga se zove
My Wicked, Wicked Ways, ali je nikada nisam pročitala. Navodno je super).
Niven je igrao u mnogo filmova, ali ja ću da preporučim svoju omiljenu avanturu iz detinjstva:
Around the World in 80 days
http://www.imdb.com/title/tt0048960/