ucencovjek
Ističe se
- Poruka
- 2.894
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
preporucujemo ti knjige.![]()
latentni poremecaji i jesu stvarni, ali se ne manifestuju u ponasanju. A kad "postanu stvarni" manifestuju se... Ako bi ja sad preporucivao ljudima knjige iz dubinske psihologije broj ljudozderstava bi se udvostrucio, bar udvostrucio.sta ako latentni poremecaji postanu stvarni
Može li se molim vas ikako doći do ove knjige Emocije od Zorana M. u pdf formatu, link je ukinut((
Emocije-Zoran Milivojevic..............PDF
Odlicna knjiga, ovo je pdf verzija koju mozes da odstampas, a ako hoces da kupis knjigu, kesiraj 2500din.
Uzivaj.
https://mega.co.nz/#!CRcj2JLJ!OVDo_dRbjjVuZcHWizy7EkBFjp4rvFCXircMcsqUuEQ
Једина књига баш што се тиче психологије, упознавања људске и свеукупне психе, јесте Свето Писмо.Trebaju mi preporuke za dobre knjige iz psihologije, najvise me zanimaju : podsvest ,socijalna psihologija i slicne stvari vezane za ljudsko ponasanje. O podsvesti sam procitao odlicnu knjigu koja se zove "Ljudi lazi" koju je napisao DR Skot Pek. Koje su jos dobre knjige vredne preporuke?![]()
... najvise me zanimaju : podsvest ,socijalna psihologija i slicne stvari vezane za ljudsko ponasanje.
...