gost 372043
Iskusan
- Poruka
- 6.868
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znama da glumi neki crnac
svi filmovi od roberta beninija ako trazis starije
ako ne
znaci kucas tutto completo ita na yt i izaceti samo
posle tranlitujes sa guglom naslov i, vola eto ti![]()
kako si se sledila kad ga nisi gledala, sta je tebi?The witch 2015
Malo je reci da sam se sledila! Film izlazi u 2016. Podseca na seriju Salem, pa mi se zbog toga i bojazljivo dopao.
Znači, film je bio toliko patetičan, da je prevazišao moja najpatetičnija srednjoškolska udvaranja, i toliko bljutav, da sam pomislio da je parodija.
Sa sve onim salutiranjem, kretnjom pod opremom, pogledima u sudnici...Bljak.
kako si se sledila kad ga nisi gledala, sta je tebi?

Covece, ja se sledim unapred![]()
![]()
![]()
![]()
Filmovi koje ste vec gledali, ja sam ih ponovo odgledao sa istim simpatijama. Nostalgija.
Gledalas am taj film. Virididana dosta podseca na mene. Ja sam dobra osoba i svima bih sve podelila, ali sam i naivna kao ona i ljudi to zloupotrebe. Mene okrivljuju da mrzim siromasne. To nije istina. Sam film ih pokazje da su pohlepni, podmukli i nezahvalni. Zbog te zlobe ne mogu ni da napreduju.
Gledala sam te filmove. Bas su glupi. Preporucujem da ih niko ne gleda i ne gubi vreme.
![]()
![]()
![]()
Filmovi koje ste vec gledali, ja sam ih ponovo odgledao sa istim simpatijama. Nostalgija.
http://www.cinephiliabeyond.org/american-graffiti/To sto se tebi ne svidja ne znaci da su glupi. Sva tri su medju 250 najboljih filmova svih vremena po IMDB. Dinamicni,sa lepom fabulom izvanredno izrezirani.gluma vrhunska. Grafiti su snimljeni sa budzetom od 700 000$ a zaradili su 200 000 000$. Pogledacu ove tvoje favorite ,pa cu steci neku sliku o tvom ukusu. Ne volim preduge kadrove,razvucene socijalne teme,tu se razlikujemo.
kako preporucujes film koji nisi ni odgledao..i ne zezaj da ces ovo da gledas.ja ni trejler nisam mogao da odgledam do kraja..debilno skroz..ovo skoro da je na nivou gastozovih video klipovaSMRDLJIVA BAJKA
Ne razumem ko te pita dal se tebi nešto svidja ili ne svidja. To je novi film Žarka Lauševića i sigurno ću ga odgledati. Pošto ni neznaš ko je Žarko Lauševič a znaš ko je Gastoz onda šta daa ti kažem.....kako preporucujes film koji nisi ni odgledao..i ne zezaj da ces ovo da gledas.ja ni trejler nisam mogao da odgledam do kraja..debilno skroz..ovo skoro da je na nivou gastozovih video klipova