Preporuci film

Men of Honour (2000)

062d8c1411796b823a5798e2a517c30c.jpg

Poslednja izmena:
Poslednja izmena od moderatora:

Gledalas am taj film. Virididana dosta podseca na mene. Ja sam dobra osoba i svima bih sve podelila, ali sam i naivna kao ona i ljudi to zloupotrebe. Mene okrivljuju da mrzim siromasne. To nije istina. Sam film ih pokazje da su pohlepni, podmukli i nezahvalni. Zbog te zlobe ne mogu ni da napreduju.

images

MV5BMTQ0NjUzMDMyOF5BMl5BanBnXkFtZTgwODA1OTU0MDE@._V1_SX214_AL_.jpg

MV5BNDk2MTkyMTA1OF5BMl5BanBnXkFtZTcwOTc2Njk3OA@@._V1_SX214_AL_.jpg

Filmovi koje ste vec gledali, ja sam ih ponovo odgledao sa istim simpatijama. Nostalgija.

Gledala sam te filmove. Bas su glupi. Preporucujem da ih niko ne gleda i ne gubi vreme.

Gledalas am taj film. Virididana dosta podseca na mene. Ja sam dobra osoba i svima bih sve podelila, ali sam i naivna kao ona i ljudi to zloupotrebe. Mene okrivljuju da mrzim siromasne. To nije istina. Sam film ih pokazje da su pohlepni, podmukli i nezahvalni. Zbog te zlobe ne mogu ni da napreduju.

Gledala sam te filmove. Bas su glupi. Preporucujem da ih niko ne gleda i ne gubi vreme.

To sto se tebi ne svidja ne znaci da su glupi. Sva tri su medju 250 najboljih filmova svih vremena po IMDB. Dinamicni,sa lepom fabulom izvanredno izrezirani.gluma vrhunska. Grafiti su snimljeni sa budzetom od 700 000$ a zaradili su 200 000 000$. Pogledacu ove tvoje favorite ,pa cu steci neku sliku o tvom ukusu. Ne volim preduge kadrove,razvucene socijalne teme,tu se razlikujemo.

To sto se tebi ne svidja ne znaci da su glupi. Sva tri su medju 250 najboljih filmova svih vremena po IMDB. Dinamicni,sa lepom fabulom izvanredno izrezirani.gluma vrhunska. Grafiti su snimljeni sa budzetom od 700 000$ a zaradili su 200 000 000$. Pogledacu ove tvoje favorite ,pa cu steci neku sliku o tvom ukusu. Ne volim preduge kadrove,razvucene socijalne teme,tu se razlikujemo.

To sto se tebi svidjaju i sto spadaju u 250 najboljih po IMDB (mozes misliti) ne znaci da nisu glupi. JA kad nesto pogledam, moje strucno oko sve zapazi i dam strucni komentar. Od mene strepe svi i reditelji, reziseri, ne znam ni ko sve strepi, ali i gledaoci. Rekla sam da su glupi, jer sam ih odgledala i mislim da nema porebe za daljom raspravom.

John Wick, baš pasuje Kianuu, i njegovoj formi simplističke glume. Tipa 'Speed', 'Point Break', 'Street Kings'.
tumblr_niq5lbm2Dj1u8e7njo1_1280.jpg

Kijanu je verovatno poslednji akcioni junak nešto starije generacije. Zašto to kažem pored živog Tome Kukuruza i Bredlija Pitona? Ne računamo ovde matorce, Arnija, Silvija, Brusa itd. Jer Toma mnogo lud, a Piton, sada je poskok.
Kianuova gluma nikada nije postala zrelija. Jednostavno, lišavana pretenzija, kako je stario. Kao Džon Vejn recimo, što je bio revolveraš. Nema tu mnogo finese. Ali takav stil mu pasuje.
Priča je tu i lična za njega, jer je i on sam bio izgubio u nekoj nesreći ili od bolesti, u ličnom životu, verenicu ili nešto.

kako preporucujes film koji nisi ni odgledao..i ne zezaj da ces ovo da gledas.ja ni trejler nisam mogao da odgledam do kraja..debilno skroz..ovo skoro da je na nivou gastozovih video klipova
Ne razumem ko te pita dal se tebi nešto svidja ili ne svidja. To je novi film Žarka Lauševića i sigurno ću ga odgledati. Pošto ni neznaš ko je Žarko Lauševič a znaš ko je Gastoz onda šta daa ti kažem.....

Back