milkokv
Ističe se
- Poruka
- 2.907
http://www.imdb.com/title/tt1907668/ Flight (2012)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledala sam taj film. Film je glup.

Meni se svideo film- DIvergent![]()
Мени се свидело кад је Де Ниро рекао шта се дешава кад у танк од 10 000 литара пијаће воде падне кап моторног уља-загадиће је.Znači, film je bio toliko patetičan, da je prevazišao moja najpatetičnija srednjoškolska udvaranja, i toliko bljutav, da sam pomislio da je parodija.
Sa sve onim salutiranjem, kretnjom pod opremom, pogledima u sudnici...Bljak.
![]()
Mnogo simpatican film o porodici gde su svi gluvi sem cerke koja zeli da se bavi pevanjem i koja nailazi na nerazumevanje od strane njene porodice. 9/10
![]()
Predivna Kathleen Turner 10/10
La Notte (1961)
![]()
Joj, bas tesko. Napisala sam blog o slicnoj temi danas.
Sve je moguće. mada mislim da je sve zavisi od posmatrača kakav će doživljaj imatiNeko je ranije predlozio ovaj film i ja sam dala kritiku. Ponovicu: film je glup.

Kako ja to da nadjem, Cico? Mislim na blog tvoj. : )
A, da je tesko, tesko je.
Evo nesto to cheer us up a bit. : ))
Sve je moguće. mada mislim da je sve zavisi od posmatrača kakav će doživljaj imati![]()
Ona je stvarno slatka, ali filmovi... posebno ovaj francuski... da ne komentarisem.
ahhh, ne budi brutalna![]()
Mi kriticar prilazimo filmu sa strucne strane. Ni po baubu, ni po stricevima.Ljudi prate moj radi i ocekuju strucan odgovr, tako da ne mogu da izneverim ljude.

Razumem u potpunosti, ali avaj se ne slazem sa tobom...Nadam se da je to u redu i da mi neces zameriti.![]()
JA ti ne zameram, ali vodi racuna da jednog dana ti ne zameris sebi.
Bravo, doapda mi se misao, može se raći da je Konfučije evoluirao- - - - - - - - - -
Joj, pusti te gluposti. Veliki Mao Ce Dung je lepo rekao: Misljenje je kao doope, svako ga ima.

Bravo, doapda mi se misao, može se raći da je Konfučije evoluirao
Pogledaj ovu glupost, odlična je
![]()
Znam. Film je glup.