Preporuci film

Moze li neko da mi preporuci neku dobru socio-dramu sa elementima nasilja, alkoholizma i narkomanije?
Gledao sam "Trainspotting", "This is England", "Whild Bill", "NEDS", "Sweet seexteen","Ill Manor", "La Haine", "Tyrannosaur"... Dakle nesto u rangu nabrojanih.
Uglavnom su to britanski filmovi, ali ne moraju da budu, kao sto npr. nije "La Haine". Samo da nije onaj najklasicniji holivudski klise.

odlican film Divergent (2014) odlicni glumci gluma i sadrzajan je http://www.imdb.com/title/tt1840309/

10 od 10

MV5BMjM3MDIxMzY1NV5BMl5BanBnXkFtZTgwMzk5NjEzMDE@._V1_SX214_AL_.jpg

Moze li neko da mi preporuci neku dobru socio-dramu sa elementima nasilja, alkoholizma i narkomanije?
Gledao sam "Trainspotting", "This is England", "Whild Bill", "NEDS", "Sweet seexteen","Ill Manor", "La Haine", "Tyrannosaur"... Dakle nesto u rangu nabrojanih.
Uglavnom su to britanski filmovi, ali ne moraju da budu, kao sto npr. nije "La Haine". Samo da nije onaj najklasicniji holivudski klise.
fear and loathing in las vegas

City-of-God-Blu-ray.jpg

Božji grad (Cidade de Deus) je brazilska krimi drama snimana po istoimenoj knjizi
pisca Bráulia Mantovania. Prati istinite događaje predgrađa Rio de Janiera od 60-ih do 80-ih godina.
Fernando Meirelles, reziser ovog vanserijskog filma, prikazao je publici
ono na što ona nije naviknuta – surovu, bezrezervnu realnost,
a s druge strane optimizam se daje "na kapljicu".
Mene po drugi put ostavlja "speachless".
Ako ga niste do sada vidjeli, nadjite malo vremena (oko 130 min),
necete se pokajati, sigurna sam u to.

Poslednja izmena:
City-of-God-Blu-ray.jpg

Božji grad (Cidade de Deus) je brazilska krimi drama snimana po istoimenoj knjizi
pisca Bráulia Mantovania. Prati istinite događaje predgrađa Rio de Janiera od 60-ih do 80-ih godina.
Fernando Meirelles, reziser ovog vanserijskog filma, prikazao je publici
ono na što ona nije naviknuta – surovu, bezrezervnu realnost,
a s druge strane optimizam se daje "na kapljicu".
Mene po drugi put ostavlja "speachless".
Ako ga niste do sada vidjeli, nadjite malo vremena (oko 130 min),
necete se pokajati, sigurna sam u to.

A vrh film!

Hej, zdravo narode :D
Jel moze neko da mi preporuci neki film tipa kao i ? Bila bih mu vrlo zahvalna :klap:
I da napomenem da sam gledala filmove kao sto su Fracture, Kiss the girls, Fear itd. Ali naravno dolaze u obzir slicni :per:

Poslednja izmena:

Back