dollarqueen
Iskusan
- Poruka
- 5.226
Jok, komsija. Ovde se pise i o bratu blizancu novorodjenog sina jedinca. Tako da opusteno. XD
Haaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaa
jb*t,Igore,prosula mi se kafa 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok, komsija. Ovde se pise i o bratu blizancu novorodjenog sina jedinca. Tako da opusteno. XD
jb*t,Igore,prosula mi se kafa 
jel se ovde pise samo o filmovima?
posto me serije ne interesuju pa da znam ?![]()

Pise se samo ukoliko si demokratski nastrojen prema gramatickim i pravopisnim greskama...![]()
Osnove srpskog jezika nisu na odmet,ipak je ovo javni forum,treba da budemo uzor mlađim generacijama!
Ok treba,ali bi sad bilo glupo ici okolo i ispravljati svaku gresku,na sta bi to licilo onda ?
Jel ima neko za preporuku neki novi triler mystery?

Pošto sam zahvaljujući ovom forumu saznala za dosta odličnih filmova, evo da uzvratim.
A, Lucky, po tvom mišljenju, šta je strašnije, pisati bez ikakvog pravila ili pokušati sugerisati nekom, da nauči makar osnove maternjeg jezika?
Bolje da uce engleski ili neki drugi strani jezikA, Lucky, po tvom mišljenju, šta je strašnije, pisati bez ikakvog pravila ili pokušati sugerisati nekom, da nauči makar osnove maternjeg jezika?

Ok treba,ali bi sad bilo glupo ici okolo i ispravljati svaku gresku,na sta bi to licilo onda ?
Bolje da uce engleski ili neki drugi strani jezik![]()
Bolje da uce engleski ili neki drugi strani jezik![]()
hvala nisam gledala
pa nisu novi ali jesu noviji
preporucuju se puno stari filmovi
E, pa super onda.Bas sam mislila da ces da kazes "sve gledano".
![]()
Evo preporuka -> Winter's Tale
Svideo mi se. Fantazija, dramica, bli-bla...