Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Je l' moze neko da mi preporuci dobar misti/triler film.
Nesto slicno filmu "Number 23" ili "Misery" ili "Machinist", dakle da nema policije i jurnjave oko nekog ubistva, vec neka cudna misterija... Hvala unapred
Pa taj film je pun efekta Mada jeste priroda je lepa i to nisu efekti.... ali inace..
Mene samo nervira nedostatak logike u filmu... koliki retard trebas da budes da ostavis avion - kad ce te tamo traziti i krenes po sumi (kad nista ali bas nista nema ko zna koliko stotinu km od tebe) kad znas da ce te gladni vukovi pratiti i ubiti jer si ti jedina hrana u blizini, i to ne jedan vuk nego 20. A to sto su oni rekli da ih nece niko traziti jer su smece - to nema smisla. Od kada postoji pravilo da centrala trazi samo avione sa dobrim ljudima? Mozda ih nece naci odmah zbog oluje ili slicno ali ce ih sigurno traziti. A vukovi su se ponasali kao ljudi to mi je isto smetalo. Ceo zivot gledam National Geographic i Animal Planet dokumentarce i moram da kazem da su ovi vukovi s neke druge planete - mozda su doveli vukove porodice Stark iz Game of Thrones fantasy price.
Liam Neeson se prodao. Prvo Grey, pa Wrath of the Titans.... a sad Battleship.... poceo je da gleda pare a ne kvalitet. Samo da ne zavrsi kao Nicolas Cage.
Mislio sam na studijske efekte , a ne efekte na temelju neke stvarne prirode.I meni je to odmah palo na pamet , zašto napuštaju avion? Ali to je i objašnjeno u filmu.To nije avion ,nego razrušen ostatak, nasred polja gde nemaju nikakvu zaštitu.Najveća opasnost zajedno sa vukovima kod tih ostataka aviona jeste smrzavanje.Nemaju nikakvo gorivo za potpalu.(Scena kada uspeva da natoči jedva jednu bocu kerozina iz aviona, ilustruje razlog ).Dok u šumi imaju gorivo.Pored toga mi gledajući ličnost vodiča grupe lovca na vukove,i nehotice vidimo onog Lajama Nisona iz Šindlerove liste i drugih filmova,gde glumi obrazovanog , inteligentnog čoveka.Ali u ovom filmu on ovde glumi prostog čoveka,običnog lovca ,koji lovi kao deo svakodnevne rutine,i koji se vraća kući zajedno sa drugom grupom marginalaca.To je i odgovor,zašto oni misle da ih niko neće tražiti -zato što oni sami o sebi misle da su marginalci.A takvoj ličnosti prostog lovca nviknutog na divljivnu,a ne lovca iz zabave, njegova logika kaže da su upali usred teritorije koju naseljava čopor vukova i da je najbolje što pre se sklone.A i panika čini svoje.Svojevremeno se desila ona čuvena avionska nesreća na planinama Anda , gde preživele putnike nisu lovili vukovi,nego oni jedne druge Ljudi u takvim situacijama ne razmišljaju uvek racionalno.Mada jesi u pravu film je pun bagova.Ti si bar navela veoma dobre razloge, zašto film nije savršen.Dok su razlozi tipa, dug i spor film vrlo loši razlozi.Ajde spor,ali dug nikako.Što reče Crni Guja u jednoj od epizoda,kada preti nekom - nemoj da ti pustim integralnu verziju Hamleta u režiji Keneta Brane !
Pretnja je krajnje ozbiljna jer film traje : http://www.imdb.com/title/tt0116477/ 242 minuta što će reći 4 sata,ali budući da je neko ovde spomenuo da je odgledao gotovo u jednom dahu film Shoah od 9 sati http://www.imdb.com/title/tt0090015/ ,istinskom ljubitelju filma , film od 117 minuta kao The Grey ,neće smetati.
Verujem da je zapravo istinski motiv bio upravo to što je nekom,kako to već radi Holivud palo na pamet da su sada u modi satelitski kanali tipa Animal planet,Nacionalna geografija i ostale koje si spomenule i da je rekao-ljudi hajde da snimimo neki film o prirodi to je sada u trendu,a i dolazi zima,ajmo jedan zimski film sa mnogo snega i planina Pa su spičili posao na brzake.Čak i na početku filma jedan od likova u avionu spominje Discovery kanal.Ti ljudi iz sveta filma naprosto ne poštuju inteligenciju gledaoca.S obzirom na sve to, mislim da je The Grey ispao dobar,a gluma Lajama Nisona u ulozi tihog ,autoritativnog čoveka,koji se spontano nameće kao vođa grupe u ovom filmu je odlična.
To je i razlog ,kad malo bolje razmislim zašto su propali.Jedan je suviše autoritativan,i mora biti po njegovom,drugi je detinjast,treći inadžija koji osporava autoritet vođe i tako dalje, i sve to ih vodi ne dalje od vukova,nego u samo središte Da su imali više sreće i da je ekipa bila drugačija ,plan bi možda i bio uspešan.
Što se tiče Lajamove uloge u Wrath of the Titans, i tužne sudbine Nikolasa Kejdža (ne mogu da zaključim da li je gori Sezona veštica ili Čarobnjakov šegrt ) ostaje samo jedno veliko, Zašto?
Što se tiče Lajamove uloge u Wrath of the Titans, i tužne sudbine Nikolasa Kejdža (ne mogu da zaključim da li je gori Sezona veštica ili Čarobnjakov šegrt ) ostaje samo jedno veliko, Zašto?
Ne, inace ne mislim da je film dug i spor i slazem se sto se tice glume. Film bi bio jako dobar da su malo (dosta) inteligentnije napisali pricu... Ovako... mislim da bi mi se film dopao samo da imam 14-15 godina... Jednostavno ne mogu da oprostim sve te greske i toliko napada protiv logike i racionalnog razmisljanja...
Mislim da bi neko mogao da snimi odlicnu parodiju ovog filma. Ja sam puna ideja
Eto i konacno malo kvalitetnije komedije,sa elementima drame...Tema filma-upoznavanje momka i devojke u diskoteci,mrtvi pijani imaju sex ( i da totalno su razliciti kao osobe,potpuno drugacije profesije imaju,zivotne ciljeve,afinitete ) da bi ona 8 nedelja kasnije saznala da je trudna sa njim....Pitanje je sad,da li radjati to dete,da li pruziti sansu tom poprilicno neobecavajucem odnosu i da li ce oni na kraju ostati prijatelji,supruznici ili nista od toga?Sve u svemu solidno je odradjeno,pogotovo sto su americke komedije pune raznoraznih klisea,sa zavrsecima u kojima obavezno ima gomila patetike,ali ovde nije tako...i tu je film dobio od mene veliki plus....Katherine Heigl smo navikli da gledamo u uvek istim ulogama ( a to je da je ona uvek neka ambiciozna,fina i u neku ruku monotona osoba,mada ima svoje momente simpaticnosti i blentavosti ),ni ovde nije preterano drugacija,ali joj je gluma malo bolja nego inace( mada da napomenem da ona jeste dosta solidna glumica,samo ukalupljena,kao recimo Meg Ryan )....Ostatak glumacke ekpie je dosta dobro odradio svoj posao i sem sto bih izmenila/izbacila neke scene,film je,da opet naglasim,za americku komediju dosta dobar.
8/10
http://www.imdb.com/title/tt1758830/
wow,tek sad videh da ce krajem godine i izaci nastavak ovog filma,samo koncentracija nece biti na katherine i tog glavnog decka,nego na odnos njene starije sestre i muza,par godina kasnije
http://www.imdb.com/title/tt1758830/
wow,tek sad videh da ce krajem godine i izaci nastavak ovog filma,samo koncentracija nece biti na katherine i tog glavnog decka,nego na odnos njene starije sestre i muza,par godina kasnije
Eee ovaj film mi se bas dopao....Prica o decku koji je skroz u hipik fazonu,koji se bavi prodajom voca i povrca i koji zbog svoje naivnosti odlazi u zatvor.Osam meseci kasnije,izlazi iz zatvora da bi zatekao totalni haos.Devojka ga izbacuje iz kuce u kojoj su ziveli,a u medjuvremenu je nasla drugog i na sve to ne da mu da uzme njihovog zajednickog psa ( koga on mnogo vise voli od nje i kome je mnogo posveceniji od nje ).Da bi pokusao da se izvuce iz situacije u kojoj je,on odlazi kod svojih sestara,od kojih svaka ima svoj neki zivot,ne preterano ispunjen i svaka je na svoj nacin nezadovoljna njime.Meni je u sustini najtuznije bilo sto je njihov brat ( koga oni smatraju retardom ) uvek bio kriv za njihove probleme,ne polazeci nikad od sebe,vec od toga sta on radi.U sustini ovo je dobra drama,ima elemenata komedije,sto je dobro,jer nije skroz depresivna prica.Paul Rudd je presladak kao Ned,koji je sav u fazonu cvece-prolece.Odlicno je odradio posao,mada i on uvek glumi manje vise slicne uloge.Zooey,Emily i Elizabeth su takodje bile sjajne,svaka na svoj nacin.
9/10
Svaki put kad vidim J. Segel, Paul Rudd, Katherine Heigl, Jennifer Lopez, Sarah J. Parker, Ashton Kutcher itd. ocekujem tipicnu, losu americku komediju sa dosadnim romanticnim elementima. Zato sam se iznenadila kad sam videla Knocked Up, jer je taj film stvarno dobar.
J. Segel nije los glumac samo igra u bzvz filmovima... i uvek u komedijama. I uvek je isti....ako si ga videla jednom, videla si sve.
Svaki put kad vidim J. Segel, Paul Rudd, Katherine Heigl, Jennifer Lopez, Sarah J. Parker, Ashton Kutcher itd. ocekujem tipicnu, losu americku komediju sa dosadnim romanticnim elementima. Zato sam se iznenadila kad sam videla Knocked Up, jer je taj film stvarno dobar.
J. Segel nije los glumac samo igra u bzvz filmovima... i uvek u komedijama. I uvek je isti....ako si ga videla jednom, videla si sve.
pazi,slazem se i cak sam i napomenula da katherine takodje uvek glumi iste uloge,ali jbga,verovatno je tesko izdvojiti ih iz komedije,pa zato ih nesto nema po drugim zanrovima....mada su meni segel i rudd mnogo simpaticni pogledaj i ovaj film iznad,meni se dopao cak i vise od knocked up-a
Pogledala sam Our Idiot Brother kad je izasao.. nisam htela da komentarisem, jer..rekoh...mislices da te namerno zaebavam .. ali se meni ni taj nije dopao. Isto bi mu dala 6/10. Samo jos jedna tipicna americka komedija...
Ali gledala sam film sa mladjim bratom i mislim da se njemu dopao...
Pogledala sam Our Idiot Brother kad je izasao.. nisam htela da komentarisem, jer..rekoh...mislices da te namerno zaebavam .. ali se meni ni taj nije dopao. Isto bi mu dala 6/10. Samo jos jedna tipicna americka komedija...
Ali gledala sam film sa mladjim bratom i mislim da se njemu dopao...
Eee ovaj film mi se bas dopao....Prica o decku koji je skroz u hipik fazonu,koji se bavi prodajom voca i povrca i koji zbog svoje naivnosti odlazi u zatvor.Osam meseci kasnije,izlazi iz zatvora da bi zatekao totalni haos.Devojka ga izbacuje iz kuce u kojoj su ziveli,a u medjuvremenu je nasla drugog i na sve to ne da mu da uzme njihovog zajednickog psa ( koga on mnogo vise voli od nje i kome je mnogo posveceniji od nje ).Da bi pokusao da se izvuce iz situacije u kojoj je,on odlazi kod svojih sestara,od kojih svaka ima svoj neki zivot,ne preterano ispunjen i svaka je na svoj nacin nezadovoljna njime.Meni je u sustini najtuznije bilo sto je njihov brat ( koga oni smatraju retardom ) uvek bio kriv za njihove probleme,ne polazeci nikad od sebe,vec od toga sta on radi.U sustini ovo je dobra drama,ima elemenata komedije,sto je dobro,jer nije skroz depresivna prica.Paul Rudd je presladak kao Ned,koji je sav u fazonu cvece-prolece.Odlicno je odradio posao,mada i on uvek glumi manje vise slicne uloge.Zooey,Emily i Elizabeth su takodje bile sjajne,svaka na svoj nacin.
9/10