Miss032_where2
Aktivan član
- Poruka
- 1.009
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlican rimejk filma iz `79.
Preporucio ga i ja u vise navrata, ali bez trailer-a. Ipak mnogo otkriva![]()
Je l' moze neko da mi preporuci dobar misti/triler film.
Nesto slicno filmu "Number 23" ili "Misery" ili "Machinist", dakle da nema policije i jurnjave oko nekog ubistva, vec neka cudna misterija... Hvala unapred![]()
Gledao
Ne bih se bas slozio da je daleko bolji, i Masinista je vrh
Ne volim Bejlija .
Mislim jeste odličan glumac i sve,ali ga naprosto ne volim.U Prestižu, Džekmen je zapravo glavni glumac,i on mi se daleko više svideo u filmu od Bejlija.On je istinski mađioničar.Bejlijev karakter je urođeni talenat,prema onoj narodnoj, lako je biti svetac onaj kome je bog ujak.Dok je Džekmenov karakter zaljubljenik, amater koji daje sve od sebe.A Džekmen ga je zaista odlično odradio .
Je si li gledao ovo.Vrlo,vrlo slično Misery?
Ne po priči, nego po metodima ..rada
http://www.imdb.com/title/tt0264616/
Fudbalskim recnikom Dzekmen je u tom filmu ko Nemac a Bejl Brazilac
Salu na stranu meni je Bejl vrh glumac, nije omiljeni ali je stvarno jedan od najboljih
Kako mislis po metodama rada?
O cemo se radi?
Други део није нарочит, али трећи је зато изузетан. Чини ми се да је Лизабет доста "светлија и опуштенија" у другом делу, што је минус више.
Za ovaj film sam mislila da nece biti nista specijalno,ali se grdno prevarih.Odusevljena sam,sama prica je odlicna,a Liam Neeson nikad bolji!![]()
http://www.imdb.com/title/tt1601913/
I meni je taj film odličan,vrlo realni surviving film.Scene divljine su fantastične,a u današnjem vremenu studijskih filmova sa gomilom efekata,videti ovoliko scena prave prirode je retkost,ali je film uglavnom iskritikovan jer je "predug i spor"
Evo jedne od scena .
![]()
Je l' moze neko da mi preporuci dobar misti/triler film.
Nesto slicno filmu "Number 23" ili "Misery" ili "Machinist", dakle da nema policije i jurnjave oko nekog ubistva, vec neka cudna misterija... Hvala unapred![]()
I meni je taj film odličan,vrlo realni surviving film.Scene divljine su fantastične,a u današnjem vremenu studijskih filmova sa gomilom efekata,videti ovoliko scena prave prirode je retkost,ali je film uglavnom iskritikovan jer je "predug i spor"![]()
Gledao
Ne bih se bas slozio da je daleko bolji, i Masinista je vrh