Preporuci film

220px-Defianceposter08.jpg

Cao svima u ovoj temi mozete da kazete sve filmove koji su ostavili pozitivan utisak na vas ( KOMEDIJE ) na koje ste se slatko nasmejali ili koji ima puno zanimljivih ( smesnih ) scena u sustini film koji biste svakome preporucili :D

nemojte da se ljutite ali zar stvarno mislite da neko nije gledao komedije koje ste naveli : Pink Panter (ovaj je dobar), Glup gluplji, Policijska akademija itd. covek je pitao za prave komedije a ne za skeceve koji se sastoje da se lik u filmu udari u glavu od vrata a mi se smejemo?! tu meni i brojnim drugim ljudima nema nista smesno, inace se zna da je americki humor jedan od najglupljih i najnezabavnijih. postoji citava plejada americkih serija koja se u potpunosti oslanja na takav humor, i sve redom su dosadne.

Sad sam gledao Source Code. To je onaj slucaj kad u skoli na kontrolnom zadatku prepisujes od nekoga pa nesvesno prepises i njegove greske. Ovaj je prepisivao od Deja Vu-a.
Ako se zanemari ono iskakanje iz voza, sve ide dobro do trenutka kad glavni lik odlucuje da postane heroj i spreci katastrofu. Amerikanci presrecni.

Back