Preporuci film

jel moze neko da mi preporuci nesto poput A Clockwork Orange :?:

takvo cudo se samo jednom snima :DDD
nema niceg slicnog :(
mozes da probas sa Slc punk ,Made in Britain ,Romper Stomper
tu su negde po tematici ,ali po kvalitetu su na razlicitim planetama
a,probaj i filmove Chan-wook Park-a ,oni su blizu po kvalitetu i kolicini nasilja(koliko jedan film vec moze da bude) ,ali daleko po tematici

Poslednja izmena:
drag_me_to_hell_poster.jpg

Sjajan horor...Ako sam za insidious rekla da ima jezivih delova,ovaj je tek odlican....Bolji horor skoro nisam videla,neke scene su mi malo preterane,ali sve u svemu odlicno....
9/10

za mene ovo nije horor nego cistokrvna komedija
ali,odlicna komedija non the less xDDDD
samo kad se setim one babe ,sprdnja cista xDDDD
PREPORUKA

Dogville
http://www.imdb.com/title/tt0276919/

Fantasticna prica o tamnoj strani ljudske naravi, a i nikad nisam vidio Kidmanku da ovako dobro glumi.
Inace film je uradjen kao predstava, pa ispocetka moze malo da iznenadi jer izgleda jeftino i neprofesionalno, kao neki studentski eksperiment.
Ali je prica toliko jaka i emotivno nabijena da se praznina na sceni totalno zaboravi vec nakon 20 minuta. Cista magija :)

dogville.jpg

Poslednja izmena:
eeeeeeeeee sadddddddd komedija...aj onda da ti nadjemo neku takvu babicu da te proganja,pa da vidimo koliko ce ti biti smesno :)

to je film snimljen sa idejom da ima vrlo jaku komicnu notu
a, da se primetiti da su se cak malo zaneli sa tom idejom
Prekopirao sa IMDB:
Is "Drag Me To Hell" a horror/comedy?
Yes and no. Although the film is marketed as a horror film, many of the scary sequences contain very comic and tongue-in-cheek elements, such as the nose bleed scene. These parts of the film are similar to Raimi's earlier film The Evil Dead II which also contains very comical horror scenes. Several film critics have given the film positive reviews, calling it both terrifying and hilarious.
http://speakeasymag.com/entertainment/‘drag-me-to-hell’-more-comedy-than-horror/
samo je pitanje koliko lako prepoznajes suptilnu ironiju i salu u filmovima generalno i koliko te je lako uplasiti
film je po meni ocigledna sprdnja
ali,ako je tebi horor ,neka tako i bude , bitno je samo da ti se dopao :D

takvo cudo se samo jednom snima :DDD
nema niceg slicnog :(
mozes da probas sa Slc punk ,Made in Britain ,Romper Stomper
tu su negde po tematici ,ali po kvalitetu su na razlicitim planetama
a,probaj i filmove Chan-wook Park-a ,oni su blizu po kvalitetu i kolicini nasilja(koliko jedan film vec moze da bude) ,ali daleko po tematici

tako sam i mislila, al reko da ipak pitam :D

po tematici bih dodala American History X,
po humoru mozda Very Bad Things
a po muzici The Young Poisoner's Handbook

Chan-wook Park:
Numerous times I lie in bed at night and imagine the cruellest torture. I imagine the most miserable ruining of that person's life. After that, I can fall asleep with a smile on my face.
:eek: mislim da nemam stomak za njegove filmove
Hallucinations which involving ants crawling over a characters body, under his skin, and crawling out and through his skin. :sad2:

to je film snimljen sa idejom da ima vrlo jaku komicnu notu
a, da se primetiti da su se cak malo zaneli sa tom idejom
Prekopirao sa IMDB:
Is "Drag Me To Hell" a horror/comedy?
Yes and no. Although the film is marketed as a horror film, many of the scary sequences contain very comic and tongue-in-cheek elements, such as the nose bleed scene. These parts of the film are similar to Raimi's earlier film The Evil Dead II which also contains very comical horror scenes. Several film critics have given the film positive reviews, calling it both terrifying and hilarious.
http://speakeasymag.com/entertainment/‘drag-me-to-hell’-more-comedy-than-horror/
samo je pitanje koliko lako prepoznajes suptilnu ironiju i salu u filmovima generalno i koliko te je lako uplasiti
film je po meni ocigledna sprdnja
ali,ako je tebi horor ,neka tako i bude , bitno je samo da ti se dopao :D

uporan si dete,uporan :) a ti sad komentari sa imdb-a,pheh,ne uvazavam ih nesto :) slazem se da je ono gutanje face,sisanje ili sta vec parodicno,nije to traumaticno,vec sami prepadi...baba da je ruzna,ruzna je,no i da je izgledala kao andjelina dzoli opet bih se prepala,jer ne volim da mi nesto iskace kad ne ocekujem,ali me to opet ne sprecava da gledam horor filmove :)

Poslednja izmena:
tako sam i mislila, al reko da ipak pitam :D

po tematici bih dodala American History X,
po humoru mozda Very Bad Things
a po muzici The Young Poisoner's Handbook

Chan-wook Park:
Numerous times I lie in bed at night and imagine the cruellest torture. I imagine the most miserable ruining of that person's life. After that, I can fall asleep with a smile on my face.
:eek: mislim da nemam stomak za njegove filmove
Hallucinations which involving ants crawling over a characters body, under his skin, and crawling out and through his skin. :sad2:

genijalni su ti azijati
obozavam ih :DDDD
Ali,nisu ni za svakoga :P
U svakom slucaju , ako zelis da probas pocni od Old Boya ili neceg Parkovog ,niposto ne pocinji od npr Takasi Mikee ,on je stvarno too much
filmovi su mu brutalni koliko je on ruzan
btw. tacno sam zaboravio American History X

Back