Preporuci film

ma ne mora da znaci da se palim, ako se secam :)
ili se palim na zene?! :hahaha:

...pa ti tamo stavila rumenilo...pa ja pretpostavio ... pa ne verujem ze zene ...sigurno se lozis na kastrate :p ...

...imam ortaka fitnes instruktora ...pito ga kako izdrzava da mu se non stop ispred nosa zatezu dupeta i poskakuju grudi ...a on mi odgovori da je sada vec ko evnuh i da je oguglao ...hihi

...evo rebelko...secam se da smo se jedanput svadjali oko Christian Bale -a ...oko toga da li je sposoban da se transformishe i da odglumi neshto drugo ...pa sam ja rekao da ne mozes da znas dok mu ne daju takvu ulogu da vidimo da li to moze da izvuche...

...od kada ga znam...a to je jos od jednog engleskog filma cija se radnja dogadja na nekim kvazi Foklandima i ciji je naziv Psi rata ili tako nesto...Guy Pearce-a sam gledao u ulogama melanholichnih,fucked-up,introvertnih likova(od Mementa,preko Ravenous-a,Propositation-a) ... i pre par dana upalim tv i pocinje ovaj film - First Snow ...i ja vec nastimovan da gledam melanholichnog Guy-a ...kada me on iznenadi i pocne da glumi totalnog ektroverta a ja ostadoh zabezeknut ...prema tome ne dok im ne daju takve uloge i dok ne vidimo da li to mogu da izvedu ...mi nemamo ojma za sta su oni sposobi i da li su versatile glumci ...

no_flash.jpg

...bummer za film,jer mu je kraj sklepan ...

6/10

to sto si se "svadjao" sa mnom, znaci samo jedno- ja sam takav debil :)
znaci, ja zabidzim nesto, a kasnije mogu da promenim misljenje... kao i svi mi.

jedino sto priznam kad promenim misljenje i lepo kazem "ej nisam bila u pravu".
Bejl jos nije ucinio da promenim misljenje o njemu, ali neces verovati ko jeste -DiCaprio. Od nedavno ga gotivim :rumenko: Kao glumca naravno...

...pa ti tamo stavila rumenilo...pa ja pretpostavio ... pa ne verujem ze zene ...sigurno se lozis na kastrate :p ...

...imam ortaka fitnes instruktora ...pito ga kako izdrzava da mu se non stop ispred nosa zatezu dupeta i poskakuju grudi ...a on mi odgovori da je sada vec ko evnuh i da je oguglao ...hihi

eh ma koliko se ja ne palila na zene, to jest vishe se palila na muske, obicno se svidim zenama... imali smo neku crnkinju iz Brazila na razmeni i ona mene zgotivila vise od svih muskih koji su je muvali. Cak je i spavala u mojoj kuci :)
Naravno, nije nista pokusavala :)

tako da imam prodju kod zena :think:

to sto si se "svadjao" sa mnom, znaci samo jedno- ja sam takav debil :)
znaci, ja zabidzim nesto, a kasnije mogu da promenim misljenje... kao i svi mi.

jedino sto priznam kad promenim misljenje i lepo kazem "ej nisam bila u pravu".
Bejl jos nije ucinio da promenim misljenje o njemu, ali neces verovati ko jeste -DiCaprio. Od nedavno ga gotivim :rumenko: Kao glumca naravno...

...zabezeknut ...sta je ikad falilo Di Caprio-u ...ja sam kao klinac gledao Sta muchi Gelberta Grejp-a i ostao ubedjen da je Di Caprio(tada nije ni bio poznat) stvarno mentalno retardiran...tek kada sam ga gledao kasnije u Basketball Diaries sam uvideo da nije ...hihi ...covek je glumchina ...uvek bio i ostao ...

...zabezeknut ...sta je ikad falilo Di Caprio-u ...ja sam kao klinac gledao Sta muchi Gelberta Grejp-a i ostao ubedjen da je Di Caprio(tada nije ni bio poznat) stvarno mentalno retardiran...tek kada sam ga gledao kasnije u Basketball Diaries sam uvideo da nije ...hihi ...covek je glumchina ...uvek bio i ostao ...

ma mene je nervirao zbog Titanika... i mislila sam da nikad nece moci da igra ista sem deteta, retardiranog ili ne.
uvek sam mislila da je dobar glumac, al' me nervirala ona njegova bebi faca.
medjutim, sad sam ga zgotivila.

ma mene je nervirao zbog Titanika... i mislila sam da nikad nece moci da igra ista sem deteta, retardiranog ili ne.
uvek sam mislila da je dobar glumac, al' me nervirala ona njegova bebi faca.
medjutim, sad sam ga zgotivila.

...vec mi je muka da se ovde svadjam sa ljudima oko Titanika ...no,mozda nisi gledala prave filmove ...ima jedan film Vudi Alena...ja mislim da se zove Celebrity gde glumi samo sporednu ulogu i pojavljuje se par minuta ...nekog izdrogiranog rock star-a koji naskache na tri cushi u hotelskoj sobi ... verovatno nije ni daleko od njegovog pravog zivota...a za baby face si u pravu ...Ole Gunar Solskjer faca definitivno ...

Mogao bi bar ponekad da promeni frizuru ...u svakom filmu isti ,i jos ako ima bradicu i brcice ,katastrofa je totalna !

7793_main_image_1249416681.jpg

Prelepa romanticna komedija. Gerard Butler ne prestaje da me iznenadjuje. Zgotivio sam ga previse,znaci bukvalno svaka uloga mu lezi,bez obzira dali je komedija,akcija,drama ili neki drugi zanr. Preporuka naravno svima vama. Uzivajte :ok:

7793_main_image_1249416681.jpg

Prelepa romanticna komedija. Gerard Butler ne prestaje da me iznenadjuje. Zgotivio sam ga previse,znaci bukvalno svaka uloga mu lezi,bez obzira dali je komedija,akcija,drama ili neki drugi zanr. Preporuka naravno svima vama. Uzivajte :ok:

Uuuuuffff ovaj covek tako dobro izgleda!!!! :heart: Gledala i ovaj film, super je, totalno opustajuca, ljubavna komedija... meni se bas dopao, pojedine scene su me nasmejale do suza, PREPORUCUJEM!

Evo ja cu preporuciti Prison Break: The final break film je nezavisan od serije...!!!
prison-break-final-br.jpg

Kada su konacno poceli da zapocnu zivot Michael i Sara su bili u toku vencaju...
Ali u toku vencanja dosli su iz policije da je uhapse zbog ubistva Michael-ove majke
Kada je dosla u zatvor...mucili su je,ponizavali.....I Michael sa velikom zeljom da izbavi svoju trudnu devojku...sprema poslednje bekstvo....ostatak pogledajte u filmu

e, sad ne znam da li neko vec pisao o ovom filmu, pretpostavljam da jeste.. u svakom slucaju, meni se veoma dopada i gledacu ga ponovo veceras :)

volim ovu scenu.. i kada mu ona posle odgovori..

on je pinot noir.. :)

aaaaa :) daaavno sam ga skinula ali nisam pogledala..morala sam da ga brisem, duga prica,
ali danas sam ga bukmarkovala i nameravam da ga skinem i pogledam :) ali ne danas..

Back