xena7
Poznat
- Poruka
- 9.607
Volim ovaj film,gledala sam ga nekoliko puta i uvek mi je jeziv,ali odlična je Cate Blanchett...čak i Keanu Reeves.Pod obavezno, ako već niste,pogledajte.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

![]()
Volim ovaj film,gledala sam ga nekoliko puta i uvek mi je jeziv,ali odlična je Cate Blanchett...čak i Keanu Reeves.Pod obavezno, ako već niste,pogledajte.

Ovo je jedini Keanu-ov koji sam gledala a u kojem je ostavio utisak da zna da glumi.
Prosto da se čovek zapita šta mu bi.
Dobar film.
To je bilo u njegovoj ranoj mladosti..posle se iskvario![]()
Un prophète (2009)
![]()
Francusko-italijanski kandidat za Oskara koji je po mom skromnom mišljenju više zaslužio ovu nagradu od dobitnika argentinskog filma El secreto de sus ojos. Ono što je bio njegov hendikep u trci sa Belom Trakom i Tajnom u njihovim očima je dužina trajanja (155 minuta) i činjenica da se radi o tipično muškom filmu (najveći deo radnje se odvija u zatvoru i skoro da nema ženskih likova).
Iako po svojoj tematici prilično brutalan i realan, film je osvojio niz značajnih nagrada: veliku nagradu žirija u Kanu, sve Cezare u Francuskoj, Baftu za najbolji film koji nije na engleskom jeziku,...
8.5/10
Nije bre u ranoj mladosti...Ja ga volim kao glumca...više od Toma Kruza...

Volim ga i ja..ali iskreno,od njegove filmografije u sećanju mi je ta uloga u Gift-u,uloga u Devils advocate i Constantin...eventualno,Point Break i mala uloga u Opasnim vezama..i sad skoro ovaj dan kad je zemlja stala..Matrix i Brzina nisu filmovi u kojima bi se ocenjivalo njegovo glumačko umeće...a Tom Kruz..čini mi se da posle "Rođen 4.jula" nisam ni trebala da ga gledam...a volim da pogledam njihove filmove..bez obzira na sve![]()
...odgledaj Magnoliju ...
![]()
ok..slažem se,sad kad vratim film bilo je još njegovih dobrih uloga,mnogo više nego kod Keanu R...npr.A Few Good Men i donekle Jerry Maguire i Valkyrie .ali posle Eyes Wide Shut koji me razočarao i Vanilla sky i kasnije Collateral..nešto nisam mogla da ga gledam...Magnoliu nisam odgledala,istina..ali ona je bila između eyes wide shut i vanille pa sam nekako spontano je preskočila,kao da je isti takav u tom nizu..pogledaću kad stignem..a Mission imposible mi je kao matrix kod Reevsa..nije za pokazivanje glumačkog umeća..
A Kevin Kostner..tek o njegovim usponima i padovima može da se diskutuje...pre neki dan odgledah Revenge posle dugo vremena,pa se setih kako je imao neke briljantne uloge..Ples sa vukovima,npr...
The Science Of Sleep

Sve u svemu odličan film koji nikako ne treba propustiti. Cage za čistu desetku, film 8.0/10.[/SIZE]
* - O odnosu izmedju "originala" i "rimejka" Herzog u jednom intervjuu kaže:
"No, Bad Lieutenant was the title of the screenplay and it was an idea by one of the producers to start a franchise – apparently they owned the title to it. So I never liked it and tried to have it changed into Port of Call New Orleans and now we have a hybrid. But the question about remake is off the table since people have now seen my film. Sometimes people still speak of the original, which doesn’t really happen when you look at Scorsese’s film about Jesus Christ; it’s not the original and Mel Gibson’s film is not remake of Scorsese’s, so I think the question’s off the table now."
Da ,zaista odlican film ...a ovaj tvoj citat Vernera Hercoga smo vec komentarisali ,kao izvesnu sprdnju na racun Ferarinog filma ...ili samog Ferare!
Ne bih rekao da je u pitanju sprdnja zato što se ne možeš sprdati s nečim što nisi ni gledao. Osim toga Herzog nije takav tip koji bi se sprdao sa koječim i tvrdio nešto što nije tačno (da nije gledao film koji je gledao, želevši time da ga omalovaži), a pored toga "Bad Lieutenant" je film koji zaslužuje svako poštovanje. Doduše naišao sam na jednu pomalo prepotentnu i arogantnu izjavu Abela Ferrare koja je možda raspirila vatru pred snimanje najavljenog "rimake_a".
In a June 2008 interview with The Guardian, Abel Ferrara, who directed and co-wrote the original Bad Lieutenant (1992), said that finding out his movie was being remade was "a horrible feeling", "like when you get robbed", and that those involved in this remake "should all die in hell". He also wondered how Nicolas Cage "can even have the nerve to play Harvey Keitel", and called screenwriter William M. Finkelstein an idiot.
!The Science Of Sleep skidam i gledam- vec na osnovu trailer-a sam se poistovetila sa likovima![]()