Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
My life in ruins /Nia Vardalos, Richard Dreyfuss, Maria Adanez/
Priča je o ženi koja je izgubila unutrašnje zadovoljstvo, razočarana mogućnostima koje život pruža ona i dalje radi kao turistički vodič čekajući da joj se pojavi prava prilika...pravi posao..i tako predstavljajući Grčku turistima upoznaje ljubav svog života tamo gde se najmanje nadala...
Žena vremenskog putnika - drama
Rachel McAdams, Eric Bana, Ron Livingston - glavne uloge
„Žena vremenskog putnika“ je priča o Henryju DeTambleu, poletnom i avanturistički nastrojenom bibliotekaru koji pati od genetskog poremećaja zbog kojeg putuje kroz vreme. Njegova žena je Clare Abshire, umetnica koja mora izaći na kraj s njegovim sve učestalijim nestancima i opasnim putovanjima. Hoće li njihova strastvena ljubavna priča izdržati pravu romantičnu zamku u koju su oboje postavljeni protiv svoje volje.......pogledajte...
Tipično ženska drama ..spremite maramice
Djokice jel ti to povracas na svaku mrvu romantike?
Dva dana ti je bwe muka od mene propisno...bas me briga, meni se film svidja
...za neupucene (i one tvrdog srca) u filmu se radi o dvoje mladih koji vode jedan razgovor kroz citav film. Radnja se bazira na njihovom razmisljanju i strahu od zivota, od ljubavi, nesigurni povodom buducnosti, puni planova i zelja ali i svesni sta sve moze poci naopako, cak pomalo anksiozni...upoznaju se u vozu koji ide od Budimpeste do Pariza, silaze sa voza i setaju citav dan kroz Bec, film prakticno nema radnju, ne postoje drugi glumci samo njih dvoje i prelep grad...gledala sam film nekoliko puta i meni se veoma dopada...Drugi deo se ponovo svodi na setnju i razgovor samo 10 godina kasnije, pitanja kojima se bave se odnose na prelistavanje izneverenih snova i nacinjenih kompromisa, sa trideset je covek ipak pun iskustva pa kakvo god to iskustvo bilo pa je samim tim i zatvoreniji...setnja vijuga kroz Pariz...nije bas za bljuvanje...mislim ok mozda i jeste...takva sam.
Dva dana ti je bwe muka od mene propisno...bas me briga, meni se film svidja
...za neupucene (i one tvrdog srca) u filmu se radi o dvoje mladih koji vode jedan razgovor kroz citav film.....
Radnja se bazira na njihovom razmisljanju i strahu od zivota, od ljubavi, nesigurni povodom buducnosti, puni planova i zelja ali i svesni sta sve moze poci naopako, cak pomalo anksiozni...upoznaju se u vozu koji ide od Budimpeste do Pariza, silaze sa voza i setaju citav dan kroz Bec, film prakticno nema radnju, ne postoje drugi glumci samo njih dvoje i prelep grad...gledala sam film nekoliko puta i meni se veoma dopada...Drugi deo se ponovo svodi na setnju i razgovor samo 10 godina kasnije, pitanja kojima se bave se odnose na prelistavanje izneverenih snova i nacinjenih kompromisa, sa trideset je covek ipak pun iskustva pa kakvo god to iskustvo bilo pa je samim tim i zatvoreniji...setnja vijuga kroz Pariz...nije bas za bljuvanje...mislim ok mozda i jeste...takva sam.
Djokice!!!! NoNo!!! Ostavi devojku na miru!!!! Bezobrazniče, vracaj se na LjiS!!! Tamo su teme za tvoj um!!!
A ako imas neki pametan film da nam preporucis aj da cujemo!!!! :herat:
Djokice!!!! NoNo!!! Ostavi devojku na miru!!!! Bezobrazniče, vracaj se na LjiS!!! Tamo su teme za tvoj um!!!
A ako imas neki pametan film da nam preporucis aj da cujemo!!!! :herat:
Jedna od najboljih kineskih drama snimljenih tokom devedesetih.Period izmedju dva svetska rata .Sukob tradicije i novina koje je Kina prihvatila u tom vremenu.Drevno kinesko carstvo je nestalo,novonastala republika je bez moci.Zivi se brzo i kratko.Hedonizam i ocajanje preovladjuju.Sve to je predstavljeno kroz dve zivotne price,zivot kineskog decaka iz provincije koji postaje sluga ljubavnice jednog od vodja kineskih trijada,kao i zivota same ljubavnice.
Nominacija za Oskara.Zanimljiva muzika.Odgledao sam ga po 7-8. put.