- Poruka
 - 15.259

Ako ima onih koji nisu gledali, pod obavezno!
Očekivala sam žvaku tipa Black Hawk....ali je usledilo iznenađujuće razuveravanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
	Ako ima onih koji nisu gledali, pod obavezno!
Očekivala sam žvaku tipa Black Hawk....ali je usledilo iznenađujuće razuveravanje.
 ?!Ja obozavam tu zvaku!
Ovo cu rado pogledati ,i ocekujem nesto stvarno dobro ...jesi gledala The hurt locker mozda?!
 ) ljubavi, tuga, tragedija.obavezno pogledajte mandolina kapetana korelija mnogo dobar ljubavni film sa nikolas skejdzom i penelopom kruz,rekvijem za sne film o narkomanima surova realnost posle tog filma mi se gudra zgadila za ceo zivot,hotel ruanda klasa za sebe,hangover plakanje od smeha,100 devojaka malo njix je gledalo film ali je romanticna drama sveca place kad god ga gleda xD i moj omiljeni film jedan jedini ne prevazidjeni forest gamp...a inace gotivim sve filmove sa tom henksom na foru terminala,spasavanja redova rajana...

!

po posterima da se zaključiti da su.........![]()

maestralan![]()
Slušam nešto od Nick Cave-a i setim se ovog fenomenalnog filma.
Predobar film, naravno, kao i uvek, mišljenja su podeljena...kakogod, moja preporuka!
Don't move (Italian: Non ti muovere) 2004
Pogledajte prilog 72574
 !
	Fenomenalan film ...Penelope u ulozi intelektualno zaostale Albanke ...fantasticna je!
Neverovatna transformacija,zar ne...Mada,više se radi o socijalnoj i emocionalnoj deprivaciji,nego mentalnoj...i knjiga je odlična,zove se "Ostani tu".
 !Znam da sam negde vec pisao o tom filmu ,ali mi je trebalo malo vremena da se setim gde ...
http://forum.krstarica.com/threads/267069&page=133
...i setio sam se!

Tomi Li Dzons je poremeceni Irski bombas,koji bezi iz cuze i serijom bombaskih napada uznemirava gradjane Bostona.Na putu mu stoji jedino bivsi clan bombaskog odreda i njegov stari poznanik(Dzef Bridzis),koji posle pogibije svog bivseg partnera,preuzima stvari u svoje ruke...Jako uzbudljiv triler i moja topla preporuka