Gedeon
Elita
- Poruka
- 15.291
Naravno da nije.ДОБРО НИ ЧОВЕК У ЦРНОМ РОДОМ ИЗ ПИРЕЈА КОЈИ СЕДИ НА ФАНАРУ, НИЈЕ БОЉИ НИШТА РЕАЛНО
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da nije.ДОБРО НИ ЧОВЕК У ЦРНОМ РОДОМ ИЗ ПИРЕЈА КОЈИ СЕДИ НА ФАНАРУ, НИЈЕ БОЉИ НИШТА РЕАЛНО
Jerusalimski patrijarh piše o papi Francisku kao da je pravoslavni patrijarh:
Jerusalimska Pravoslavna Patrijaršija
Jerusalim, 21. april 2025.
"Ja sam vaskrsenje i život; ko vjeruje u mene, ako i umre, oživjeće."
(Jovan 11:25)
Najdraža braćo i sestre u Hristu,
Sa srcem teškim od tuge, ali usidren u obećanju Vaskrslog Gospoda, pridružujem se vjernicima širom svijeta u žaljenju zbog smrti Njegove Svetosti pape Franje, Episkopa Rima, koji se danas vratio u kuću Oca Nebeskog.
Život pape Franje bio je blistavo svedočanstvo Jevanđelja, neumorni svjedok Hristovog bezgraničnog milosrđa, nepokolebljivi šampion za siromašne i svjetionik mira i pomirenja među svim narodima. Po pozivu Gospodnjem: „Blaženi mirotvorci, jer će se sinovima Božijim nazvati." (Matej 5:9)
Čak i u slabosti i stradanju, pokojni Sveti Otac je otkrio snagu istinskog mučeništva, grleći krst sa smirenjem i nadom, učeći da je život hrišćanina život požrtvovane ljubavi. Njegove posljednje želje, za sahranom obilježenom jednostavnošću i vjerom, odražavaju privrženost njegove duše Vaskrslom Hristu, i Crkvi kao skromnom stadu vjernika, a ne kao svjetskom carstvu. Njegovu plemenitu dušu povjeravamo beskrajnom saosjećanju našeg Gospoda i molimo se: „Bravo, slugo dobri i vjerni, uđi u radost gospodara svoga." (Matej 25:23)
Neka sjećanje na papu Franciska bude vječno i neka njegov duh ljubavi, pravde i mira nastavi da inspiriše mnoge duhovne i svjetovne vođe za generacije koje dolaze.
Teofil III
Patrijarh Jerusalimski
Kad se sve sagleda i podvuče crta, kad se sve sumira ima elemenata za jeres. Da jedan čovek bude iznad svih episkopa i iznad vaseljenskog sabora je itekako jeres. Još ga proglašavati za nepogrešivog, samo je Bog nepogrešiv.Католицизам је јерес!
Pitanje je koliko je to iskreno. Ako je iskreno što onda nisu u zajednici, što ne opšte u bogosluženju, što se ne pričeste zajedno iz iste čaše (putira). Sve je to politika i gluma. A i jedna i druga strana polako klize u otpadništvo. Verovatno će onda i opštiti, kad potonu u živi pesak bezakonja i jeresi.Предивно.![]()
Kardinal Josip Bozanić, umirovljeni zagrebački nadbiskup, je neki dan izjavio da je hrvatskim biskupima papa neformalno rekao da Stepinca slobodno poštuju kao svetitelja. Znači, papa Francisko je bio neiskren. Farisejština.
Dal" ti je tvoje malo srdašće na mjestu...uspio si napisati..neka, nekaУ НДХ љути на свог "светог непогрешивог папу"
шта нека, нека зови уредништво твог тједника, па види што су толико оплели по "светом оцу"Dal" ti je tvoje malo srdašće na mjestu...uspio si napisati..neka, neka![]()
Hajde ne pilavi...znadeš ti jako dobro zašto sam ja replicirao.шта нека, нека зови уредништво твог тједника, па види што су толико оплели по "светом оцу"
небитан си и ти и твоја реплика, ако ти нешто није јасно обрати се твом хрватском тједникуHajde ne pilavi...znadeš ti jako dobro zašto sam ja replicirao.
Zato si ti jako bitan....небитан си и ти и твоја реплика, ако ти нешто није јасно обрати се твом хрватском тједнику
Zato si ti jako bitan....![]()