- Poruka
- 17.625
U radikale se ne ulazi iz ljubavi prema politici ...
Svi vi demokrate ulazite u politiku iz samo jednog razloga, a to je kriminal zasticen oruzanom silom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U radikale se ne ulazi iz ljubavi prema politici ...
Naravno retko ko voli smradikale ,najgori sljam u srpskom narodu. Sta je ovom coveku trebalo da udje tamo,mozda da zaposli decu,neki privatni biznis sa Peconijem i Ljubisom Buhom?
Imate jednog tamo iz Krusevca ,bio slepac a sada je milioner i on se vama smeje kako vas je izradio.Ne volim ih ni ja, ali nemam nekog preteranog razloga ni da ih mrzim, svakako su mi bolji nego alternativa u vidu druge, pete, desete ili trista četrdeset osme Srbije, ne znam ni sam već kako ti klošari sebe nazivaju. A pošto sam sposoban sam da se borim za sebe, ukoliko imam problema sa radikalima, sam ću i da ih izgazim. Sa druge strane, ovde gledam nekog indijanca kako nemoćno reži protiv njih i smejem se![]()
Imate jednog tamo iz Krusevca ,bio slepac a sada je milioner i on se vama smeje kako vas je izradio.
Mislio je da ce opet da se nametne i komandovati, sretao sam u zivotu vise takvih narcisa ispranog mozga.Naravno retko ko voli smradikale ,najgori sljam u srpskom narodu. Sta je ovom coveku trebalo da udje tamo,mozda da zaposli decu,neki privatni biznis sa Peconijem i Ljubisom Buhom?
Gdje su srpske zemlje, tu su srpski radikali!Smrdikali.
Koje srpske zemlje sve ste to izgubii ,koga da slavimo sto ste izgubili 14 ratova? Bio jedan neuspesan vladar Uros Nejaki izgubio ocevo carstvo ali vi ste i za njega maheri. Da sam vlast ne bih vam dozvolio da imate penzije vec da vracate sve sto ste upropastili .Gdje su srpske zemlje, tu su srpski radikali!
Gde su branili tu srba nema..Gdje su srpske zemlje, tu su srpski radikali!
Kao general svaki respect , kao političar smešna figura.Da ustanete kad se pomene ime sad već upokojenog generala Delića!
14 ratova? O čemu pričaš?Koje srpske zemlje sve ste to izgubii ,koga da slavimo sto ste izgubili 14 ratova? Bio jedan neuspesan vladar Uros Nejaki izgubio ocevo carstvo ali vi ste i za njega maheri. Da sam vlast ne bih vam dozvolio da imate penzije vec da vracate sve sto ste upropastili .
Oni su ih makar braniliGde su branili tu srba nema..
I kao general i kao političar i kao čovjek je bio veliki!Kao general svaki respect , kao političar smešna figura.
Ne da se nisu topili, nego nisu imali cime ni da isekuGde mogu da se tope tenkovi na nasim prostorima? Misim da tolika temperatura nigde ovde ne moze da se napravi i da je to izmisljotina...
Radikali - sekta.Oni su ih makar branili![]()
У Хрватској?Na letovanju.
Da , tamo gde je radikal Vucic zabranio da se letuje.У Хрватској?
Elitno naselje Crvenkapica .Da , tamo gde je radikal Vucic zabranio da se letuje.
A on za to vreme dobio stan od drzave.
Izuzetno mi je zao. Znam da je izlazio iz radikala pa se valjda vracao, pa opet, ali to je bio veoma posten covek, tako sam bar cula iz vise izvora.
Laka mu zemlja.
Da, rekla sam vec, vazio je za casnog coveka iako se ne slazem sa svim tvojim navodima ovde. Nisu svi iz DOS bili "izdajnici" niti volim da tim izrazom baratam olako i zadrzavam skepsu kad vidim da se barata olako njime.Он је био тамо где, и онда кад је требало, и то га највише вреднује, бар у мојим очима.
У политику се укључио пошто је пензионисан, верујем да би се борио за Србију и у миру, као што је у рату.
А радикали су, колико се сећам, тада били једина опозиција издајничкој ДОС булументи.
Био је и у Хагу као сведок Милошевићу, где је срушио још једну лаж од многих које су хтели да нам натоваре у свом анти-српском деловању.
Све остало је небитно, он је своје место у Небеској Србији заслужио.
Ауу, шта ћеш сад?Da , tamo gde je radikal Vucic zabranio da se letuje.
A on za to vreme dobio stan od drzave.
Bolje od sorosa nego od Srbije , crko ti socijalizam.Ауу, шта ћеш сад?
Само настави да пљујеш по Србији, можда и ти добијеш стан од Сороша.
Bolje od sorosa nego od Srbije , crko ti socijalizam.