Preminuo od raka general Božidar Delić

.SUR bel. Izneo si na konfuzan nacin,neke stvari koje ne stoje.Ogranicicu se samo na tvoje tvrdnje,da Medjunarodni Sud nije konpetentan da donosi
presude,povodom nekog pravnog sukoba.Prvo da ti kazem.da nisi u pravu.Presude Medjunarodnog Suda su konacne. Drugo,presude Medjunarodnog Suda,ne mogu biti predmet negiranja Nacionalnih Sudova,jer su njegove presude,iznad kompetencija nacinalnih sudova ...

Pa sto nisu tako rekli nego izmisljali bas topljenje:dash:? Nikako ne mozes da ukapiras da je izmisljotina u pitanju?

Zato što su oni stari tenkovi iz Drugog svetskog rata posle Dejtona 1995. godine bili istopljeni u železari u Nikšiću, u vreme Miloševića, pa ljudi automatski misle da se to radi sa tenkovima, uključujući i sa T55. Došlo je do permutacije tenkova i železara.

A i sočnije zvuči topljenje tenkova.

https://www.google.com/amp/s/www.telegraf.rs/amp/vesti/politika/3545056-preminuo-bozidar-delic

Potpredsednik Skupštine Srbije i nekadašnji general Božidar Delić preminuo je danas, prenose beogradski mediji.

Rođen je 1956. godine u Đakovici.

Završio je Vojnu akademiju u Beogradu.

Nedavno je ispred koalicije NADA izabran za potpredsednika Skupštine Srbije.

Borio se do poslednjeg trenutka
Vlasti proglasile najviši nivo uzbune: Treća najveća reka sveta gotovo presušila

Da je Božidar Delić preminuo potvrđeno je za Telegraf.rs u njegovom pokretu "Nema nazad - iza je Srbija".

Delić se dugo lečio od karcinoma i bio je više puta operisan, potvđeno je za naš portal.

Zamenik pokreta "Nema nazad - iza je Srbija" Aleksandar Jerković rekao je za Telegraf.rs da će Delića pamtiti kao velikog čoveka koji se borio do poslednjeg trenutka.

- Za smrt su mi javili lekari iz bolnice u Moskvi. Bukvalno se do zadnjeg trenutka borio. Lekari nisu verovali da čovek u takvom stanju i takvim bolovima može da bude živ. Čeličan čovek sa čeličnom voljom. Izvanredno ljudsko biće - rekao je Jerković.

Delić je u Moskvu otišao na hemioterapiju, međutim, sa tim se zakasnilo.

Naplatili su mu za istopljene tenkove.
Izuzetno mi je zao. Znam da je izlazio iz radikala pa se valjda vracao, pa opet, ali to je bio veoma posten covek, tako sam bar cula iz vise izvora.

Laka mu zemlja.

Počivaj u miru generale!
IMG_20220823_230816.jpg

Back