јанпи
Elita
- Poruka
- 21.145
Na letovanju.
Види,испланирај да опет будеш на Летовању кад Рус буде улетео у Србију.
У супротном,тебе ће коњима за репове..увежбали се ,солидно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na letovanju.
Gde mogu da se tope tenkovi na nasim prostorima? Misim da tolika temperatura nigde ovde ne moze da se napravi i da je to izmisljotina...
Pa sto nisu tako rekli nego izmisljali bas topljenjePretvoreni su u sirovine. Nisu istopljeni u Železari, ali jesu razmontirani i sirovine preprodate.
Pa sto nisu tako rekli nego izmisljali bas topljenje? Nikako ne mozes da ukapiras da je izmisljotina u pitanju?
....tastaturi i toeto.испланирај да опет будеш на
Pozadinac.. 12108Na letovanju.
Pozadinac
Sorosijada, marksosotonizamOtkazana parada pa je covek neUrozan.
Laka mu zemlja.
Čuo sam da mu je unuk nedavno nastradao igrajući neku glupu klinačku igru. Sigurno je mnogo propatio.
Izuzetno mi je zao. Znam da je izlazio iz radikala pa se valjda vracao, pa opet, ali to je bio veoma posten covek, tako sam bar cula iz vise izvora.https://www.google.com/amp/s/www.telegraf.rs/amp/vesti/politika/3545056-preminuo-bozidar-delic
Potpredsednik Skupštine Srbije i nekadašnji general Božidar Delić preminuo je danas, prenose beogradski mediji.
Rođen je 1956. godine u Đakovici.
Završio je Vojnu akademiju u Beogradu.
Nedavno je ispred koalicije NADA izabran za potpredsednika Skupštine Srbije.
Borio se do poslednjeg trenutka
Vlasti proglasile najviši nivo uzbune: Treća najveća reka sveta gotovo presušila
Da je Božidar Delić preminuo potvrđeno je za Telegraf.rs u njegovom pokretu "Nema nazad - iza je Srbija".
Delić se dugo lečio od karcinoma i bio je više puta operisan, potvđeno je za naš portal.
Zamenik pokreta "Nema nazad - iza je Srbija" Aleksandar Jerković rekao je za Telegraf.rs da će Delića pamtiti kao velikog čoveka koji se borio do poslednjeg trenutka.
- Za smrt su mi javili lekari iz bolnice u Moskvi. Bukvalno se do zadnjeg trenutka borio. Lekari nisu verovali da čovek u takvom stanju i takvim bolovima može da bude živ. Čeličan čovek sa čeličnom voljom. Izvanredno ljudsko biće - rekao je Jerković.
Delić je u Moskvu otišao na hemioterapiju, međutim, sa tim se zakasnilo.
Naplatili su mu za istopljene tenkove.
U radikale se ne ulazi iz ljubavi prema politici ...Volio je politiku, i kriminal tolerisao. Ko i sve demokrate.
Smrdikali.U radikale se ne ulazi iz ljubavi prema politici ...
Smrdikali.
Naravno retko ko voli smradikale ,najgori sljam u srpskom narodu. Sta je ovom coveku trebalo da udje tamo,mozda da zaposli decu,neki privatni biznis sa Peconijem i Ljubisom Buhom?Nešto ih toliko strasno mrziš da ne mogu da se otmem utisku kako su te tukli Šešeljevim knjigama dok si bio mali, a verovatno i kasnije![]()