Preminuo general Nebojša Pavković

Ne lupaj.
Od pouzdanog izvora sam cuo da je skoro ceo rat proveo po terenu na Kosovu i okolini.
Moje staresine kod kojih sam svojevremeno sluzio vojsku su imale samo reci hvale za njegovo komandovanje i veoma su ga cenile sto se toga tice.

Nazalost u svim ratovima najcesce ginu ljudi tih generacija. To i jeste tragedija ratova.

To su druge stvari. I za njih neka mu Bog sudi, kao sto sam i rekao, a istoricari ce svakako dati sud nauke.
Sve starešine hvale nadredjene im jer je to najbolje za uvlačenje. Većina starešina u vojsci su dupeuvlake i lažovi tako da je njihovo mišljenje nebitno. Tako nas vojsku lagao starešina kako je bio u specijalnoj jedinici na Kosovu 99 i kako tamanio teroriste. Igrom slučaja sretnem ćaletovog kolegu sa posla i započinjemo priču i ja mu pričam kako je taj i taj meni starešina kako je rodom iz Djakovice itd. Na kraju pokažem čoveku sliku i dobijem informaciju da je baš taj vrli starešina bio šef u magacinu ishrane i da je ovaj ćaletov kolega proveo sa njim ceo rat ali kao magacioner. Milion takvih primera ima.

Nisu imali nikakve potrebe da to rade, jer sam vojni rok sluzio 2004-05, kada Pavkovic vise nije bio nista u armiji, stavise, mozda je bilo i pozeljno opljuvati ga, jer je u to vreme Kostunica bio vlast.
Radi se to oduvek u vojsci. I danas ako nisi dupeuvlaka nema vanrednih unapredjenja, nema boljih premestaja itd. Baš taj Koštunica je bio isto dobar sa Pavkovićem.

Gospode Bože, gde ste vi pojedini rasli i u kakvim kućama :pop:
:krsta:
Ja kad vidim da takvi čekaju prevoz a vidi se kako ulaze...
Ja sačekam sledeći
Nije isključeno da će se do tada naċi još neko sličan al mi lakše jer sam bar većoj grupi video ledja

Jednom toliko zlo ušlo u prvi autobus da smo taj autobus posle pretekli jer bio sudar.
Ne može to... Nema šanse...
Prokleto...

:kafa:

Back