Preminuo general Nebojša Pavković

Ти и даље немаш интелигенције да схватиш шта ти говоримо индиректно
Сине

ти да имаш памети, не би писао такве ствари.

Ја теби говорим да се манеш етикетирања и причања о томе како су комунисти криви.

Ко је крив за 1/3 побијеног становништва у Србији током Првог светског рата?

*******, баки. Мора.

Јесмо ли ми чланица УН и јесмо ли потписали међународне споразуме? Јесмо.

Оћеш у Европу? Мора, бато.

Сад ми реци, како то да Парага није завршио у затвору, а позивао је на разрачун са Србима?

Ne mora. Po medjunarodnom pravu i svim sporazumima, medjunarodni sud sudi onda kada naš zakaže.
Da je naš sud slobodan i pravedan - mi bismo sudili i osudili.

Nego iebiga, nije popularno medju polupismenom nacionalizmom zadojenom rajom. Glasovi su bitni.

Šešelj samo zbog manifetluka po Zemunu može da dobije ovde barem 40 godina robije glat. Pa zbog vađenja pištolja na studente, pa zbog učestvovanja u vladi 1998-2000, povezanosti sa podzemljem, klanovima itd. Poreklo imovine da mu se odradi pa ne bi ga ni tri dozivotne pokrile.....

O tome ja i pricam, ali jbg, neko ili ne kapira ili se pravi lud :)

*******, баки. Мора.

Јесмо ли ми чланица УН и јесмо ли потписали међународне споразуме? Јесмо.

Оћеш у Европу? Мора, бато.

Сад ми реци, како то да Парага није завршио у затвору, а позивао је на разрачун са Србима?
Ili Tompson sa svojim neonacističkim koncertom? U Nemačkoj i Francuskij se za tako nešto ide na robiju.

Сине

ти да имаш памети, не би писао такве ствари.

Ја теби говорим да се манеш етикетирања и причања о томе како су комунисти криви.

Ко је крив за 1/3 побијеног становништва у Србији током Првог светског рата?

Uistinu, KO?

Jel ubio neki Zika Minic, inace clan Mlade Sumadije, princa i zenu mu u nekom Kragujevcu?

Nesto ne pamtim da bese tako...

50 Вучића и Мацута је напало Краљевину Србију 1914.г, а 3 је било Туђмана и Месића.

Али су успели 1944. да нас окупирају и Мацути и Вучићи.

Стрељали су нас више 1944 него 1914.

Да не причамо да су Србију до данас ПОТПУНО РАЗВАЛИЛИ
Argumentum ad Hitlerum, variatio projekcija u prošlost: metoda kojom se dokazuje šta god hoćeš.

Uistinu, KO?

Jel ubio neki Zika Minic, inace clan Mlade Sumadije, princa i zenu mu u nekom Kragujevcu?

Nesto ne pamtim da bese tako...
Ти да си паметна, знала би да је то био само повод за напад на Србију. Аустријска истрага је показала да Србија није умешана у атентат.

Nazivanje direktnih posledica zaključaka tzv. Drugog zasedanja “AVNOJA” u Jajcu “posledicama pogrešne politike tokom devedesetih” je samo forsirani medijski narativ čije neprestano ponavljanje uopšte ne pomaže strani koja pokušava da tako nešto u Srbiji nametne kao obavezno.

Republike i pokrajine uopšte nisu izmišljene devedesetih.

Kako god da promuckas i okrenes, Hrvatska i BiH nikada nisu ni bile Srbija.
Nije Srbija sve gde ima Srba, kao sto nije Francuska sve gde ima Francuza...itd itd.

Kosovo jeste deo Srbije i jedino smo gubitkom Kosova izgubili ono nesto, oduvek nase.

Нема везе, они владају Србијом и још се спрдају са Шумадинцима који су направили и краљевину Србију и КЈу
Pa niko ih nikada neće voleti i prihvatiti takve. Njih to boli više od bilo čega. To su ljudi bez porekla, tradicije i domovine. Džaba im i vlast kad su stalno gladni, džaba im sve kad im savest ne da mira. Sve što rade na kraju će ih odvesti u još veću propast. Ovde im je poslednje utočište na svetu. Ovde kad izgube mogu samo da se slikaju.

O tome ja i pricam, ali jbg, neko ili ne kapira ili se pravi lud :)
Dijabolama je kriminal smešna stvar. Za njih je Šešelj sa trafika-ekonomijom stručnjak. Mnogo ih **** to poreklo imovine i restitucija. Samo to da se odradi i 95% njih od preko su uličari. Zato su protiv privatne svojine, EU i ljudskih prava jer to njihove vrednosti nisu. Niko od njih ništa stekao nije svojim radom.

Dijabolama je kriminal smešna stvar. Za njih je Šešelj sa trafika-ekonomijom stručnjak. Mnogo ih **** to poreklo imovine i restitucija. Samo to da se odradi i 95% njih od preko su uličari. Zato su protiv privatne svojine, EU i ljudskih prava jer to njihove vrednosti nisu. Niko od njih ništa stekao nije svojim radom.

Najsmesnije je sto su najvatreniji pobornici radikala sirotinja koju nema pas za sta da ujede. :D

Mislim, neka ih, sta da im radim. 🤷

Ти да си паметна, знала би да је то био само повод за напад на Србију. Аустријска истрага је показала да Србија није умешана у атентат.

Ja jesam pametna i vrlo lepo racunam tako da ne, ne bi ni upola ljudi Srbija izgubila da je u rat usla kao sto su ulazile i druge zemlje iz okruzenja.

Velicanstvene pobede su odneli i zrtve su podneli Srbi iz Srbije, a ne Srbi iz Bosne. Tih pogibija bi svakako bilo manje, bar upola manje.
I sada bi Srbija imala naslednike onih koji su iskrvarili na Kolubari i Ceru, ostavili tela u Albaniji ili docekali tifus ko zna gde, sada bi svi ti ljudi imali decu njihove dece na tlu njihove zemlje.

Олош од 1944.г.

Данас владају њихови унуци ОЗНАе

Ja jesam pametna i vrlo lepo racunam tako da ne, ne bi ni upola ljudi Srbija izgubila da je u rat usla kao sto su ulazile i druge zemlje iz okruzenja.

Velicanstvene pobede su odneli i zrtve su podneli Srbi iz Srbije, a ne Srbi iz Bosne. Tih pogibija bi svakako bilo manje, bar upola manje.
I sada bi Srbija imala naslednike onih koji su iskrvarili na Kolubari i Ceru, ostavili tela u Albaniji ili docekali tifus ko zna gde, sada bi svi ti ljudi imali decu njihove dece na tlu njihove zemlje.
Србија није изазвала тај рат. Мене занима ко оправдава напад на Србију и убиство 1/3 народа?

Није ђабе, каже се џабе.

Шумадинац неће владу од броза који су дошли преко Дрине 1944 , напали србију и освојили је.

Шумадинац хоће своју владу, а не туђинску
I dobice. Pa ako je losa znas dobro da ni mi ne valjamo u politici. Zapad jako dobro zna koga postavlja u Srbiji na odgovorna mesta da drzi bure baruta uvek spremno.

Najsmesnije je sto su najvatreniji pobornici radikala sirotinja koju nema pas za sta da ujede. :D

Mislim, neka ih, sta da im radim. 🤷
Zato što se nadaju da će i oni jednom tako kao onaj jedan njihov koji ih vuče po mitinzima. Imaju vlažne snove da i oni odrade kombinaciju neku. Nesposobni i psihički nestabilni ljudi koji ne mogu pošteno se odmah hvataju za kriminal. Ova Ćacilend država je podelila 500.000 pasoša preko Drine i dala pravo glasa, na školovanje i lečenje ljudima koji dinar nisu Srbiji doprineli. I ja treba to da doživim kao nešto normalno i da nastavim da dotiram kroz dažbine to?

Сад када је понестало аргумената, онда се иде на поделе на Србе из Србије и Србе из Босне.

Када је понестало људи за оптуживање, онда се @Casual Observer прогласи за Босанца.

Иначе, то је метод тоталитарних система - завади па владај. Ако нема непријатеља, ти га измисли.

Није то пресудно.

Већ стрељање српске елите 1944. год. од оних Титоиста који данас владају србијом

Mila moja, lupetaš.

Back