- Poruka
- 25.083
Велики губитак за уметничку сцену и за земљу уопште. Слава му.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oćemo po ljutu?Fenomenalan covek.
Slava mu.
Ne pijem alkoholoh, hvala.Oćemo po ljutu?
Valja se...
Vidi kako je dobra
a povod je više nego odličan
3 дана жалости да се прогласи одмаВелики губитак за уметничку сцену и за земљу уопште. Слава му.
Ma jok samo ti čitaš knjige a mi ostali Kapetana Marka.Bio dobar pisac, ali šta o tome znaju ovdašnji botovi kad u životu knjigu nisu pročitali.
. . . , pts, iz puberteta, nijedna mu nije dala, mrzo Srpkinje iz dna duse.!?Jedan od najžešćih anti-srba.
Ma jok samo ti čitaš knjige a mi ostali Kapetana Marka.
Pa da budem iskren, od njega baš ništa, ne zato što ne čitam nego sam oduvek imao odbojnost prema njemu. Neću da trošim svoje vreme na svakoga. I Hitlerovi pejzaži su sasvim ok, jel bi kupio neki?Читао си нешто од Филипа Давида?
Pa da budem iskren, od njega baš ništa, ne zato što ne čitam nego sam oduvek imao odbojnost prema njemu. Neću da trošim svoje vreme na svakoga. I Hitlerovi pejzaži su sasvim ok, jel bi kupio neki?
Rodjaci Filipa Davida srušili bolnicu sa 100 deteta unutra pa šta? Kome je to uopšte bitno?Хитлер је убијао породицу Филипа Давида, а он случајно преживео Хитлера.
Није баш неко поређење.
Lepoda budem iskren, od njega baš ništa
Jesi popio neku ljutu kad je Đinđić ubijen?Oćemo po ljutu?
Valja se...
Vidi kako je dobra
a povod je više nego odličan
tad se radilo na probno pa da vidimo dal može plataJesi popio neku ljutu kad je Đinđić ubijen?
Ah da, tad nisi radio u magacinu...