Бран Мутимировић
Ističe se
- Poruka
- 2.916
Šta je to hipokrizija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad jedes dzaba pljeku i slusas vucica pa kazes kako umno zboriŠta je to hipokrizija?
Težina reči jednog intelektualca, koji uzgred kritikuje srpski nacionalizam, trebalo da ima veći znaćaj nego moj. Ko sam ja? Član krstarice. Ili ti, običan bot.Ako tebe zabole, zasto bi on imao saosjecanje?
Očigledno si suviše šupalj da ukapiraš značenje reči MoralВероватно колега осећа неко перверзно уживање кад чита припадника неког народа који пљује припаднике свог народа?
Hajde, mišljenje o njemu lično, pozdravljam. Ali, da te zabole za Gazu, ili bilo koji deo planete, gde ljudi stradaju, mislim, da su malo, nepromišljene reči. Pođi od sebe, da se nađeš u sličnoj situaciji. Pa da neko kaže, da ga zabole za tebe. Nije baš prijatno, moraš priznati.Mene lično zabole za Gazu, nego me zanima jel židovski licemer osudio zločine u Gazi?![]()
o mrtvima sve najlepse...bio jako pametan covek ali nesto nije gotivio pricu o srpskom nacionalnom pitanju kao vecina jevreja koji su se na tu temu cak i sprdali, on je uvek bio decidno dostojanstven ali se znalo dobro sta o tome misli.Hajde, mišljenje o njemu lično, pozdravljam. Ali, da te zabole za Gazu, ili bilo koji deo planete, gde ljudi stradaju, mislim, da su malo, nepromišljene reči. Pođi od sebe, da se nađeš u sličnoj situaciji. Pa da neko kaže, da ga zabole za tebe. Nije baš prijatno, moraš priznati.
Због чега?Слава му.
Zato sto je umro.Због чега?
Подсетићу те на ово, у једном тренутку...Zatobl sto je umro.
I ti kad umres, napisacu:"Slava mu".
Nemoj, Roki, molim te, da me proganjas s onoga sveta.Подсетићу те на ово, у једном тренутку...
човечност и хуманизамО Гази је вероватно рекао:"Гази!!!"
Kazu da je neki Volter rekao:o mrtvima sve najlepse...bio jako pametan covek ali nesto nije gotivio pricu o srpskom nacionalnom pitanju kao vecina jevreja koji su se na tu temu cak i sprdali, on je uvek bio decidno dostojanstven ali se znalo dobro sta o tome misli.
na rts je bio zbog svog profesionalizma a nikako zbog politickih uverenja... staro dobro vreme dok je rts na nesto licio... barem dramski program.
човечност и хуманизам
Zato sto je umro.
I ti kad umres, napisacu:"Slava mu".
Нећу, ти ћеш тамо пре мене...Nemoj, Roki, molim te, da me proganjas s onoga sveta.![]()
dvades evraDodje li mu sta Djordje David?
na žalost ni on nije dočekao kao ni mnogi drugi da diktatoru vidi leđa vučić je sahranio i njega kaoi sve ostale što reče jedan moj prijatelj sve će nas sarani ovaj vučić jer je on sam đavo i zlo u ljudskom obliku koje nikad neće pasti sa vlasti
Нећу, ти ћеш тамо пре мене...![]()
Њихови млади вреде такве жртве...желећи да оставе овај свет младима,
slava mu na pljuvanju svega srpskog ?
Klasicno sorosevsko autosovonisticko stanoviste
Требало би да на томе и останеш, никакав губитак.Ја једва да сам и знао ко је Филип Давид.
Nekada, pardon... Uvek... Mrtva usta ne govoreKo bi ga znao?