Preminuo Filip David

Veliki pisac i još veći kritičar srbijanskog nacionalizma. Neka mu je slava i hvala.

Šumadijski nacionalizam, aj malo smanji.

Од неколико Србоцентричности, шумадијски је најуравнотеженији !

Завиде нам сви из околине, а ваше цивилно друштво и другосрбијанери муку муче да убаце Шумадинце у фашизам .... :kafa:

Veliki pisac i još veći kritičar srbijanskog nacionalizma. Neka mu je slava i hvala.
Kao Jevrejin umeo da prepozna nacionalizam i zlo koje ono donosi. Upozoravao je i Danilo Kis. Malo je,poznato da je bio rodjak Sigmunda Frojda.
Ne dozvoljavaju komentare na B92 povodom smrti. Videce se da je bio u pravu,ovi dobra doneti nece.

„U mirnim i sređenim društvima primitvci služe za podsmeh jer su oličenje prostakluka, a kod nas…“: Šta je sve govorio Fiip David​

na žalost ni on nije dočekao kao ni mnogi drugi da diktatoru vidi leđa vučić je sahranio i njega kaoi sve ostale što reče jedan moj prijatelj sve će nas sarani ovaj vučić jer je on sam đavo i zlo u ljudskom obliku koje nikad neće pasti sa vlasti

Mene lično zabole za Gazu, nego me zanima jel židovski licemer osudio zločine u Gazi? :think:

Их. П и сви ми осуђуемо злочине наших непријатеља, а злочине наших сународника не осуђујемо.

То је људски. Увек су они са друге стране нишана криви, а не ми.

Их. П и сви ми осуђуемо злочине наших непријатеља, а злочине наших сународника не осуђујемо.

То је људски. Увек су они са друге стране нишана криви, а не ми.
Тј. сматрамо да исти не постоје.

„U mirnim i sređenim društvima primitvci služe za podsmeh jer su oličenje prostakluka, a kod nas…“: Šta je sve govorio Fiip David​

na žalost ni on nije dočekao kao ni mnogi drugi da diktatoru vidi leđa vučić je sahranio i njega kaoi sve ostale što reče jedan moj prijatelj sve će nas sarani ovaj vučić jer je on sam đavo i zlo u ljudskom obliku koje nikad neće pasti sa vlasti
Sine, za 17 godina koliko si clan ovog foruma si mogao nauciti da koristis zarez, tacku, veliko slovo. Cisto radi ostalih na forumu, da razumeju sta si hteo da napises.

Upamtiću ga kao strahovitog licemera koji je znao da bulazni o mesijanskoj ulozi Izraela i istovremeno pljuje po "srpskom zločinačkom nacinalizmu".

Да.

Исто тако, памтимо неке наше колеге форумаше који су булазнили о месијанској улози српског народа, а истовремено пљују по јеврејском злочиначком национализму и ђеносајду над Палестинцима.

Back