Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veliki pisac i još veći kritičar srbijanskog nacionalizma. Neka mu je slava i hvala.
Слава Му!Зар овај није ономад мандркно ?
E onda neka ga doceka Medlin Olbrajt na vratimaJedan od najžešćih anti-srba.
Kao Jevrejin umeo da prepozna nacionalizam i zlo koje ono donosi. Upozoravao je i Danilo Kis. Malo je,poznato da je bio rodjak Sigmunda Frojda.Veliki pisac i još veći kritičar srbijanskog nacionalizma. Neka mu je slava i hvala.
Nebitna ličnost, štetočina, nikome neće da nedostaje. Smetao mu srpski nacionalizam.
Šta je rekao o Gazi, ima li neka informacija?
Mene lično zabole za Gazu, nego me zanima jel židovski licemer osudio zločine u Gazi?О Гази је вероватно рекао:"Гази!!!"
Mene lično zabole za Gazu, nego me zanima jel židovski licemer osudio zločine u Gazi?![]()
Тј. сматрамо да исти не постоје.Их. П и сви ми осуђуемо злочине наших непријатеља, а злочине наших сународника не осуђујемо.
То је људски. Увек су они са друге стране нишана криви, а не ми.
Ako tebe zabole, zasto bi on imao saosjecanje?Mene lično zabole za Gazu, nego me zanima jel židovski licemer osudio zločine u Gazi?![]()
Ako tebe zabole, zasto bi on imao saosjecanje?
Sine, za 17 godina koliko si clan ovog foruma si mogao nauciti da koristis zarez, tacku, veliko slovo. Cisto radi ostalih na forumu, da razumeju sta si hteo da napises.„U mirnim i sređenim društvima primitvci služe za podsmeh jer su oličenje prostakluka, a kod nas…“: Šta je sve govorio Fiip David
na žalost ni on nije dočekao kao ni mnogi drugi da diktatoru vidi leđa vučić je sahranio i njega kaoi sve ostale što reče jedan moj prijatelj sve će nas sarani ovaj vučić jer je on sam đavo i zlo u ljudskom obliku koje nikad neće pasti sa vlasti
Upamtiću ga kao strahovitog licemera koji je znao da bulazni o mesijanskoj ulozi Izraela i istovremeno pljuje po "srpskom zločinačkom nacinalizmu".