Preminula osoba koja je među prvima primila vakcinu u Švajcarskoj

Umrli su mnogi i od vakcine protiv variole vere ali taj broj je zanemarljiv u poredjenju sa ocekvianim brojem umrlih da se ta bolest rasirila medju stanovnistvom.Englezi su u pomoc variole istrebili indijance na velikom podrucju severnoamerickog kontitneta.
Uzmi i pročitaj cedulju koja dolazi uz običan aspirina što piše da mogu biti nuspojave. Čovjek bi mogao pomisliti da je to čisti otrov.

Егоња, да не помислиш да сам скроз луд, одговарам ти још једном, јер се нисам осврнуо на питања која си поставио.

Питања која си поставио су добра, и у праву си.

Принцип локдауна је глуп, и не доноси резултате.

Рецимо у Немачкој су још почетком октобра затворили ресторане, иако се нико никад није разболео у ресторану.

Затим су почетком децембра затворили све осим супермаркета, и бројке уопште не падају, за разлику од марта. Зашто? Зато што се сами људи не придржавају забране окупљања у приватном животу. Ако им затворе кафану, окупи се њих 20 у стану и нациркају се и играју уз јутјуб. У марту то људи нису радили, и до лета су бројке пале, јер су почетком године имали страх од вируса који је у међувремену нестао.

Власти уводе ове локдауне да би се рекло да су нешто урадили. А ништа паметно нису урадили.

По мом мишљењу, требало је да:

1) Или на 4 недеље уведу стравичан, кинески локдаун, где нико не би смео да напусти кућу, а храну и сапун би пред врата допремала војска. Сваки покушај напуштања куће би се санкционисао брутално. Али након истека четврте недеље СВЕ да се врати на старо. То би окончало вирус.

2) Увести благе рестрикције, дакле забранити утакмице, концерте, дискотеке, а све остало оставити отвореним уз маску и одстојање, и затворити затворене тржне центре 20. децембра, односно дозволити улазак у њих уз претходну пријави на интернету, да се у њима минимизује број људи. И почети вакцинацију.

Опција 3, а то је "Затворити све али људима оставити слободу да раде шта год хоће" је само уништила ситне приватнике, то је тачно.

Али Покрет Отпора који онда каже "Ма ковид је будалаштина, безазлена грипа коју користи фармако мафија да нас напумпа вакцинама, злата милијарда да нас учини неполодним и лекарска мафија да би глумила жртву" ми тера крв на кључање јер знам да је то шит.
Sta je ovo bilo sa vakcinacijom Dzamale Haris?

Ošamari se da bi snepautovao iz toga.

Не кажем да је завера, тражим објашењење.

Можда се тако дају вакцине. Не знам шта је ово са савијањем шприца. Можда је то стандардна процедура.

Ти си лекар, објасни нам да знамо за убудуће.

Не кажем да је завера, тражим објашењење.

Можда се тако дају вакцине. Не знам шта је ово са савијањем шприца. Можда је то стандардна процедура.

Ти си лекар, објасни нам да знамо за убудуће.
Nakon što se da bilo kakva injekcija mora da se plastična zaštita postavi preko igle i ugura u zglob "da klikne", da se neko ne bi ubo na već iskorišćenu iglu.

Medicinska sestra koja je bocnula Kamalu je jednom rukom držala vatu na mestu gde je ubola a onda je drugom rukom o naslon od stolice podigla plastičnu zaštitu preko igle, ali nije pogodila tu stranu gde je plastika odjednom nego je morala da pokuša dva puta.

Jer je bila nervozna jer vakciniše predsednicu SAD i NATO pakta.

Ali najveći problem je što ti na predlog Saše ili koga god pratiš te neke ludačke antivakserske tvitere, čime sve dublje toneš u paralelni svemir.

Ako je tako, slobodno, to je tvoje pravo, ali nemoj onda iz tog svemira da tražiš diskusije sa mnom jer to je onaj autistični ples Norman Bejtsa pod tušem o kojem smo pričali. Umara me sve to.

Radi šta god hoćeš, ja sam ti svoje rekao.

48veka.png

Зашто се о овоме ћути? Погледајте шта пише на Фајзеровој вакцини против короне

19:35 31.12.2020.
3

Ако неко и размишља да ли би требало да се вакцинише против коронавируса, овај податак би могао да му разбије све илузије. Проблем је што већина домаће лекарске струке ћути о овоме, а у свему саучествују и режимски медији.

Поставља се питање због чега у нашим документима за вакцинисање „Фајзеровом“ вакцином нигде не пише оно што пише у званичним објавама „Фајзера“ о вакцини коју убризгава!? Конкретно, треба посебно причитати тачке 5. и 7.
Fajzer-vakcine.jpg

Тачка 5. Обавештен сам да вакцина још увек није регистрована и да је добила хитну ауторизацију за употребу док је још увек у завршној фази 3. клиничког испитивања као и да ефикасност и безбедност вакцине ће тек бити утврђена.
Тачка 7. Схатам да моје учешће у Националног Програму вакцинације за Ковид – 19 вакцину ме неће заштитити против вируса Ковид – 19.
Дакле, из документације о фајзеровој вакцини свуда у свету, па и овде, јасно је да је то 4. фаза experimentuma in vivo!
Да ли сте спремни да у своје тело убаците нешто што може да угрози ваше здравље и да при томе пристанете да амнестирате од одговорности произвођача вакцине ако вам се нешто деси?
Да ли ћете у 2021. години пристати на увођење такозваних „ковид пасоша“ и пристати на вакцинацију да бисте могли да пређете границу? Прича како већ постоје слични пасоши, јер је неопходна вакцинација од појединих тропских болести за неке афричке земље је смешна, јер је ту реч о провереним вакцинама, које су се развијале неколико деценија и примењују се исто толико.
Треба се подсетити и да је Проф. Др. Бранимир Несторовић свим мушкарцима који желе да буду у овој експерименталној фази вакцинације препоручио да замрзну сперму, јер би могли да остану стерилни.

Back