Preminula Biljana Kovačević-Vučo

Једини светац кога сам ја поменуо је владика Николај,не знам што се вређаш? Да није можда због помињања владике Николаја? Да није требало да поменем неког оџу или Арапина?:eek:

Ne. Trebalo je da joj pomeneš njenog Antu. Ona prosto svršava na njegov pomen.

Snajka ne brini,ima ko moze.Bilija bih pljasno i otisao na 10 s lukom.;)

Ne verujem vam...sigurna sam da ne biste mogli...covek mora da bude delom zao pa da upuca nenaoruzano ljudsko bice kakvo god ono bilo...ne sumnjam da mislite kako biste u slast, ili tih 10 sa lukom, mogli ali sigurna sam da se tako nesto ne bi desilo u realnosti...

Ja placem citav dan. Na bensedinima sam. Evo i sad dok kuckam suze mi liju.

Popij 1
nepizdin.jpg
i za mene. :hahaha:

Pico, jel ćeš da joj ideš na sa'ranu ? :lol:

I ti ocekujes da ti ja poverujem u tu pricu? Koga volim - volim a koga ne volim - koljem...ako ti kazem da mi je bilo ponudjeno da krenem Sorosevim putem jel bi i mene ubio? Tako lagano, pre piva sa drustvom...ocas posla:manikir:

Pa zavisi. Nisu nista krivi zabludeli clanovi stranaka...to su obicne ovce bez mozga....ali krivi su rukovodeci clanovi stranaka...

Kazem ti samo je stvar u odgovornosti. Da mi neko kaze ..evo ti pistolj mozes da radis sta hoces i nikakve posledice neces snositi.....bez trunke grize savesti gomili ljudi bi mogao da eliminisem .....kaom komarca kad ubijes e tako bi se osecao...srecno....:D ...uradio si dobro delo.....:D

Back