ПРЕМИЈЕР ОДГОВОРИО ДА НЕ ПИЈЕ АЛКОХОЛ ....

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
:whistling:

Dačića poslanik DSS optužio da pijan drži govore u Skupštini, premijer odgovorio da ne pije alkohol
Blic - Agencije | 28. 09. 2012.

275406_dacic-vucic_f.jpg

Jučerašnju sednicu Skupštine Srbije obeležila je burna rasprava između poslanika i predstavnika vlade, a dominirali su vrlo oštri sukobi Ivice Dačića s članovima Parlamenta iz opozicionih stranaka. Ako sam nekog uvredio ja se izvinjavam, ali i očekujem izvinjenje od drugih - rekao je Dačić na kraju žustre rasprave. A razloga za izvinjavanje je i te kako bilo.

Na opasku Miloša Jovanovića iz DSS-a da bi Srbija trebalo da ima "dostojnog premijera koji manje konzumira alkohol i red bul, koji ne ide okolo da peva", Dačić mu je odgovorio da "nikad nije bio pijan" na šta su prisutni u skupštinskoj sali burno reagovali.

CAREVO NOVO ODELO

...........,

a onda se začu jedan glas iz skupštinskih klupa, poslanik Miloš Jovanović (DSS) povika: "Pa car je gooo, ljudi .... car je go !!"

Poslednja izmena:
To je vekovna tradicija svih vladara... ne samo srpskih... :)

:lol: Neke od tih stranih politicara ponekad, retko doduse, i smene, pozovu na odgovornost i tome slicno, ali to vec nije deo nase tradicije.
Meni je drug Sljivica zesce komican lik, dovoljno mi je da mu vidim facu i da se zacenim od smeha, ne treba ni da lupeta pijan. :rotf:

:zcepanje: A tek onaj klip o malinarima i gej paradi... Haos... :rotf:

SPS je saopštio da nije tačna informacija da njihov lider Ivica Dačić mnogo pije i čini sve kako bi se dopao širokim narodnim masama i istakao da će on koliko večeras gostovati u popularnom rijaliti-šou programu,gde će sve demantovati!!!
Znaci , veceras ce morati biti trijezan?
I neka neko kaze da se premijer ne
zrtvuje za drzavu !:flert:

Није човек ко не воли да попије. Одувек је аристократија уживала у доброј капљици и у томе нема ничега за осуду.

sve mi se cini da nam je premjer alkos:pivce: hajde reci po cemu ga pamtis???? kako pjeva miljacku? pusi tompuse ? po cemu jos? suvise malo za prvog covjeka vlade u zemlji gdje je upitno da li ce puci ko balon.:sad2:

sve mi se cini da nam je premjer alkos:pivce: hajde reci po cemu ga pamtis???? kako pjeva miljacku? pusi tompuse ? po cemu jos? suvise malo za prvog covjeka vlade u zemlji gdje je upitno da li ce puci ko balon.:sad2:

Па и Черчил је волео да попије па је донео победу Британији у другом светском рату. Док су Французи имали трезвењака, па су капитулирали као бедници.

hej,Evropendo ne lupetaj gluposti..po tebi bi ljudi trebalo da se šetaju pijani i blesavi..i ne čudi me kad tako razmišljaš čim si fan onog autonomaša i neviđenog prostaka i budale..koji je produkt oink kulture i redovni učesnik rijaliti-šoua...čovek koji u pedeset i kusur godina izlazi po celu noć po kafanama sa devojkama kojima može da bude otac..ako ti je to uzor u životu..ne vredi sa tobom raspravljati ni o čemu...

Back