Prelomi i zarastanje

Mora tako,ne daju nista preko reda.Kao da daju pare za banju iz svog dzepa.
Kaze ortoped nema sanse da mi daju jer odbijaju i posle operacije,kaze i po 2 puta da misljenje i odbiju
A pazi pametna sta je napisala posle fizikalne na kontroli
Dolazi nakon konzervativnog lečenja preloma desnog skočnog zgloba.
Znaci ona ne zna de udara a vecina tako radi sve moram da im crtam

Od ovoga vise stete,nego pomoci,ali znaj da moraju da prepisuju lekove,koje im farmaceutske kuce narede.Tako je u vecin ambulanti u Srbiji.Nadje se poneki dobar doktor da prepise pra ve lekove za taj problem,a za to sta pisu u nalazima,opet je malo normalnih sa potvrdjivanjem svojih misljenja.Veruj mi prosao sam isto tako i imam veoma lose iskustvo,ali se nadam da ces naici na nekog normalnog da ti nastavi lecenje kako treba,jer kod men je na srecu bilo,Mada da naglasim,"Malo".

07F9B86F-D2B0-4F68-8C2C-B8E17306A09F.jpeg

Ka ovaj koristim
Jednom sedmicno svakog četvrtka uz ručak

Sad sam u hladnu slanu vodu 2x danas i nekako mi je hladnije tako cela noga nego kad mazem ledom,ne moze da skodi valjda
Mozda ti je i gore cak led od ladne vode.mislim da udar na organizam hladno,toplo.Cak i ne moras da je drzis u mnogo hladnoj,ali malo hladnija od temperatura tela je sasvim dovoljna.I ne ne moze da skodi,jer takva upala trazi hladjenje,a nikako grejanje.

Evo za neki dan ce biti 6 meseci ove muke,danas odjednom ne osecam bol sa gornje strane stopala koji me kocio da napravim korak,boli koleno uz stepenice,malo peta i malo sa desne strane kost zgloba,ali bez staka idem po kuci u cizmi,kad sam bos pri ustajanju moram malo da se naviknem da ce biti korak,nekako dok se krv spusti valjda i tesko je bez potopre bos,sve u svemu danas sam prezadovoljan

Pa prva longeta se iskrivila za 3 dana zamalo s njom da me puste kuci,da nisam ukazao na to glavnom lekaru ne bi je ni promenili,mogao sam ortopedsku cizmu da skidam povremeno i radim gore-dole bar skocni zglob,jer tamo gde su prelomi nikakav bol nisam imao,mirovanje i neoslanjanje je samo bitno 6-7 nedelja a ja sam to presisao mesec dana

Back