Prelomi i zarastanje

Nemoj da trazis usluge limfne drenaze ni od koga drugog, do fizioterapeuta. Ti si pacijent, a ne obicna musterina u salonu.
Ima i videa na engleskom, ako te bas zanima. Ionako niko ovde i ne razume sta ovaj prica, te ne znam cemu sluzi njegovo kacenje ovde.
Das Wasser muss raus, znaci voda mora da se izdrenira, lepse receno (ne znam kome vise pise ove nemacke reci).
Ma video sam i snimke i cene 30€ tretman predlazu 10,super

Izgleda ce tako biti razlicito dugo
Kucni bajs da imam prijao bi mi

46BEBE21-3545-4B36-ADC0-BD63B8529EB4.jpeg

Vidi ovako nešto

Nije skupo

Ја тренутно имам сломљену ногу, дајем ињекције Фраксипарин. Првих пар дана су долазиле патроножне сестре, па кад су ми објасниле како се даје сад дајем сам. Да ли је неко имао искуства са ињекцијама Фраксипарин? И ако јесте, да ли од тога спада оток? У четвртак идем на прву контролу па ћу видети шта кажу. А ињекције дајем неких 5 дана, преписано ми је 30 дана.

Ја тренутно имам сломљену ногу, дајем ињекције Фраксипарин. Првих пар дана су долазиле патроножне сестре, па кад су ми објасниле како се даје сад дајем сам. Да ли је неко имао искуства са ињекцијама Фраксипарин? И ако јесте, да ли од тога спада оток? У четвртак идем на прву контролу па ћу видети шта кажу. А ињекције дајем неких 5 дана, преписано ми је 30 дана.

Fraksiparin je za trombozu. Ja sam se nadavao toga pre par godina kad mi se napravio tromb u veni.

Ne bi trebao da ima direktne veze sa otokom kao takvim. Jedino posledicno ako je vena zapusena pa ne provodi dovoljno krvi pa kad se otpusi onda mozda nesto.

Back