Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.137
Dada i ja 2 sve nesto udubljeni pa treba vislji polozaj,sad ceo dan ne mogu da namestim i naviknem a boli sto nije do sad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam stvarno zasto te boli, videcemo kad meni budu spustili da li ce boletiDada i ja 2 sve nesto udubljeni pa treba vislji polozaj,sad ceo dan ne mogu da namestim i naviknem a boli sto nije do sad
Bice to dug oporavak.Aham
Koliko li treba da prodje ova ukocenost
Sta ce sa zglobom biti posle 3 meseca boze sacuvaj
Magnetoterapija obrzava stvaranje kalusa. Moze se aplikovati preko gipsa. Staticke kontrakcije odrzavaju kakav-takav tonus misica. To je ono kad stisnes misic, a nema pokreta.Evo slomih nogu ,nema intervencije ,kuci na izlezavanje,kazu samo kontrole zarasta samo,e to me kopka kako i koliko dugo treba?
Jel kost toliko pametna da ne ode krivo brinem
To je sad gotovo nema misica ,koliko toliko sam pokretao sta nije bilo fiksirano,nema terapija dok nosim gips jos mesec dana,posle ne znam sta ide i sta cuMagnetoterapija obrzava stvaranje kalusa. Moze se aplikovati preko gipsa. Staticke kontrakcije odrzavaju kakav-takav tonus misica. To je ono kad stisnes misic, a nema pokreta.
Da ne ponavljam istu poruku.... Za obicne smrtnike nikad se ne koristi Magnetoterapija.To je sad gotovo nema misica ,koliko toliko sam pokretao sta nije bilo fiksirano,nema terapija dok nosim gips jos mesec dana,posle ne znam sta ide i sta cu
Ja sam skucala 350E za privatnu praksu i opet bih.Petu i potkolenicu
Pokusavam da nadjem cenu privatno
Samo ponavljati sebi ovo: bol je od rigidnosti, kontrakture, nekretanja. Nista se sad ne moze desiti.Da gledao sam juce kako se krecu neki vise strah izgleda nego bol ali uci se da se hoda opet
To upravo mislim da sam trebao bez gipsa da bi se pre prohodaloJa sam skucala 350E za privatnu praksu i opet bih.
Polomila zvezdasti ligament, odbila gips, samo sam nosila zavoj i neku fensi longetu. Skidala kad god sam mogla.
Dobar terapeut para vredi.
Da je 3 puta skuplje, sve bih isto.
Nakon tri meseca prohodala.
Ako imas Fractura calcanei, ili bilo koju Frakturu, gips je nuzno zlo. Samo je trebalo ici na magnet za pospesivanje stvaranja kalusa. To neces dobiti u drzavnoj NIKADTo upravo mislim da sam trebao bez gipsa da bi se pre prohodalo
Prohodaces. Bice sve ok.To upravo mislim da sam trebao bez gipsa da bi se pre prohodalo
I cuti i slusaj. Prepusti se. Nemoj praviti otpor. Ili lova u dzep, pa privatno.Pa nisam ni znao da postoji,oni namerno daju sture informacije,cim nesto pitam nadmeno se postave fazon tvoje je da cutis i slusas