Prelomi i zarastanje

Eto vidis niko nije ligamente pominjao pa ni ne znam u kakvom su stanju
On kaze mozda za 2 meseca bude 100% oporavljeno a sigurno70-80%
Veruujem za sve,ali za ligamente ce duze da traje,pa ces ih osecati na svaku promenu vremena,a ne daj boze da izvrnes blago zglob,povrati se sve i ponovo iz pocetka.Nemoj da bude da te plasim,ali prosao to.S tim sto sam ja samo uganuo petu,pri skoku u sljunak sa drugog sprata.

E prvo me opste prakse iznervirala kao treba da se za uput kod nje zakaze,pa pomenu neki datum za 3 nedelje prvi termin fizikalne,pazi to,a ovaj mi reko za 2 meseca si ko nov,pa kako ako pola od toga cekam termin,odem tamo malo fin malo nadrk kao za 5 dana ce biti tamo neka da me primi pa ako neko ne dodje da me ubace

Rekao sam vam kako je. Jos je to bilo i pre korone. Sad je verovatno jos gore.

Meni su isto odredili neki levi termin tipa za dva meseca, pa je neki penzioner odustao od magneta jer se plasio zbog srca, pa sam ja onda upao posle nedelju dana.

Za magnet je najveca guzva, ovo ostalo nije toliko.

Zglob jbmu sve je ukocen on boli
Kakav maler kad odoh u taj wc
Pa moras ici u WC,ali moras i paziti.Idem sa stakama dosta dugo i zimi po ledu,Samo je bitno da guma nalegne celom sirinom na klizav teren,ako se stavi ukoso,ode sve do djavola.Doduse,ja u kuci sada idem sa stapom,ali isto pazim da mi i na stapu guma legne celom povrsinom na plovice,a i u stanu svuda laminat,pa isto moze da se isklizne,ako se ne stavi guma celom povrsinom.

Back