Bas mi je drago, George.Pa kaze 20-30% mada sad ne smem ni 10 rekao bih,sad vec malo vise pomeram,toplinu osecam prijatnu pri pokretu
Sad jos da se oslobodis straha od loma i bola...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas mi je drago, George.Pa kaze 20-30% mada sad ne smem ni 10 rekao bih,sad vec malo vise pomeram,toplinu osecam prijatnu pri pokretu
Veruujem za sve,ali za ligamente ce duze da traje,pa ces ih osecati na svaku promenu vremena,a ne daj boze da izvrnes blago zglob,povrati se sve i ponovo iz pocetka.Nemoj da bude da te plasim,ali prosao to.S tim sto sam ja samo uganuo petu,pri skoku u sljunak sa drugog sprata.Eto vidis niko nije ligamente pominjao pa ni ne znam u kakvom su stanju
On kaze mozda za 2 meseca bude 100% oporavljeno a sigurno70-80%
Mislim da je bolje u patikama,nego u cipelama sa malom stiklom,jer upatikama posoji manja sansa da se izvrne noga nego u cipelama.Da rekao je bas da zna da se zezne u narednom periodu,kad sam ga pitao kakva obuca ide meksi djon ili tvrdji,3 meseca i jos najmanje 2 nije malo uopste,pa znam kako moram da pazim ne treba mi vise nikad nista ovako
Auuu,malera.Cuvaj se.Zabolela i mene peta,kada sam procitao.Tacno sam znao sekund nepaznje, sad u wcu mokar pod prokliza mi staka, 2x na petu se nabijem boli jbemu sve
Pa moras ici u WC,ali moras i paziti.Idem sa stakama dosta dugo i zimi po ledu,Samo je bitno da guma nalegne celom sirinom na klizav teren,ako se stavi ukoso,ode sve do djavola.Doduse,ja u kuci sada idem sa stapom,ali isto pazim da mi i na stapu guma legne celom povrsinom na plovice,a i u stanu svuda laminat,pa isto moze da se isklizne,ako se ne stavi guma celom povrsinom.Zglob jbmu sve je ukocen on boli
Kakav maler kad odoh u taj wc
Koliko znam hladno je dobro za udar ,ujed od nekog insekta ...hematom ...e sad za prelom koji zarasta ,to je drugo nesto ..Glavni mi reko mlaka voda,drugi pricaju led,hladno mi uopsteno ne prija
Ma jbg bice to dobro ,covek svaka sranja istrpi u zivotu.Evo bas pisao nerviram se sto se ceka za termin,otecena,tek sinoc krenula krv i ugrejala stopalo,brate,pomeram malo klimavo oseti se klik u zglobu