jovana9192
Početnik
- Poruka
- 46
Moje stanje sporo zarasta, ojacali gips tek za mesec dana skinuce ispod kolena 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi je teska ova godina ...malerozna da tako kazem.Bas razmisljam koliko stvarno imam strpljenja i koronu kad sam lezao 2x po mesec dana a sad sve zaboravljeno,kad je ovoliko vremena iza mene sad mi je lakse nema stresa kao na pocetku
Au bre,uzmi u lidlu bademovo mleko ,rekoh vec po noktima vidim da deluje kalcijumMoje stanje sporo zarasta, ojacali gips tek za mesec dana skinuce ispod kolena![]()
Da, ali samo turski badem je pravi. Onaj kalifornijski je gmo smece.Au bre,uzmi u lidlu bademovo mleko ,rekoh vec po noktima vidim da deluje kalcijum
Kad skidas gips?Bio sam na snimanju danas peta je zarasla,kost potkolenice i dalje otvorena,ne znam koliko je napredovala ,samo povrsno su rekli da se tu uhvatilo sta treba ,snimili i zglob kao nesto je ta neka videla sto ja ne mogu,pa kad odem na zakazanu kontrolu valjda ce reci nesto,pomalo secne taj zglob ali niko do sad nije pominjao da i tu ima nesto,u svakom slucaju skidam ,vec sam juce i danas vozio auto s gipsom i vreme je da se aktiviram
Dobro izdrazavas ti sve to.Koza ce se polako povratiti,pa i lom koji je bio,ali na zalost sa ligamentima ces imati duze problema.Srecan oporavak i strpljivo.
Pa kaze 20-30% mada sad ne smem ni 10 rekao bih,sad vec malo vise pomeram,toplinu osecam prijatnu pri pokretuSta su ti sad rekli kad si skinuo gips, koliko smes na nogu da se oslanjas?