Ali to da ga vec 10 godina tesko da bi razumeo, tako da je to sve lazna slika, tj delimicna istina.
Koliko god razumem tvoju vezanost za obojicu i zelju da nikog ne povredis, toliko ne znam kako bi to mogla ikako drugacije resiti osim da sa jednim od njih prekines.
obojica su stvarno divni
muž je tako mio i drag i kao što već napisah razumije me, stalno je uz mene, osjećam se zaštićeno
a komšija sirot ostao sam, nije to lako.....i ja nemam duše i srca da napustim nekog od njih
mana mi je što sam jako osjećajna. vjerovatno da nije tako lako bih raskrstila. kod mene su ti osjećanja prije razuma
- - - - - - - - - -
To sto ti radis se zove sprdacina i zaeb, i nabijanje rogova muzu.
Ne bi ti kod mene osvanula, sa koferce u ruke, pa razguli,![]()
kako si neosjećajan tako
šta je sa ovim muškarcima
- - - - - - - - - -
Pozdrav...nadam se da sam pogodila temu...treba mi pomoć jer cu poludjeti..
unaprijed se ispricavam radi gresaka ili necega vec jer sam nova.
bolesno sam ljuomorna...imam decka kojeg volim s kojim planiram zivjeti i koji mi je podrska u svemu, a ja ga svaki drugi dan izludim svojim ljubomornim ispadima...vucem neke stvari van iz njegove proslosti koje nemaju veze samnom i to mu nabijam na nos...nikad mi nista ne pase i stalno glumim neku nesretnu..ubiti i jesam nesretna ali ne vjerujem da je on tu puno kriv...
također varam ga...i to s dedom koji mi moze biti otac..i uzivam s njim...i jos se s jednim dopisujem preko vibera...poludjeti cu..neznam zasto sam takva..
eto...morala sam se ispuhati...
joj mico pa ti si emocionalno nestabilna ličnost
pravac psihijatar!