Ali to da ga vec 10 godina tesko da bi razumeo, tako da je to sve lazna slika, tj delimicna istina.
Koliko god razumem tvoju vezanost za obojicu i zelju da nikog ne povredis, toliko ne znam kako bi to mogla ikako drugacije resiti osim da sa jednim od njih prekines.
obojica su stvarno divni
muž je tako mio i drag i kao što već napisah razumije me, stalno je uz mene, osjećam se zaštićeno
a komšija sirot ostao sam, nije to lako.....i ja nemam duše i srca da napustim nekog od njih
mana mi je što sam jako osjećajna. vjerovatno da nije tako lako bih raskrstila. kod mene su ti osjećanja prije razuma
- - - - - - - - - -
To sto ti radis se zove sprdacina i zaeb, i nabijanje rogova muzu.
Ne bi ti kod mene osvanula, sa koferce u ruke, pa razguli,![]()
kako si neosjećajan tako
šta je sa ovim muškarcima
- - - - - - - - - -
Pozdrav...nadam se da sam pogodila temu...treba mi pomoć jer cu poludjeti..
unaprijed se ispricavam radi gresaka ili necega vec jer sam nova.
bolesno sam ljuomorna...imam decka kojeg volim s kojim planiram zivjeti i koji mi je podrska u svemu, a ja ga svaki drugi dan izludim svojim ljubomornim ispadima...vucem neke stvari van iz njegove proslosti koje nemaju veze samnom i to mu nabijam na nos...nikad mi nista ne pase i stalno glumim neku nesretnu..ubiti i jesam nesretna ali ne vjerujem da je on tu puno kriv...
također varam ga...i to s dedom koji mi moze biti otac..i uzivam s njim...i jos se s jednim dopisujem preko vibera...poludjeti cu..neznam zasto sam takva..
eto...morala sam se ispuhati...
joj mico pa ti si emocionalno nestabilna ličnost
pravac psihijatar!

nesto najgore. Rascisti prvo sa muzem ako ga ne volis vise. Sve drugo nije fer i ne sluzi ti na cast.