Preljubnici

Ali to da ga vec 10 godina tesko da bi razumeo, tako da je to sve lazna slika, tj delimicna istina.

Koliko god razumem tvoju vezanost za obojicu i zelju da nikog ne povredis, toliko ne znam kako bi to mogla ikako drugacije resiti osim da sa jednim od njih prekines.

obojica su stvarno divni
muž je tako mio i drag i kao što već napisah razumije me, stalno je uz mene, osjećam se zaštićeno
a komšija sirot ostao sam, nije to lako.....i ja nemam duše i srca da napustim nekog od njih
mana mi je što sam jako osjećajna. vjerovatno da nije tako lako bih raskrstila. kod mene su ti osjećanja prije razuma

- - - - - - - - - -

To sto ti radis se zove sprdacina i zaeb, i nabijanje rogova muzu.
Ne bi ti kod mene osvanula, sa koferce u ruke, pa razguli, :lol:

kako si neosjećajan tako
šta je sa ovim muškarcima

- - - - - - - - - -

Pozdrav...nadam se da sam pogodila temu...treba mi pomoć jer cu poludjeti..
unaprijed se ispricavam radi gresaka ili necega vec jer sam nova.
bolesno sam ljuomorna...imam decka kojeg volim s kojim planiram zivjeti i koji mi je podrska u svemu, a ja ga svaki drugi dan izludim svojim ljubomornim ispadima...vucem neke stvari van iz njegove proslosti koje nemaju veze samnom i to mu nabijam na nos...nikad mi nista ne pase i stalno glumim neku nesretnu..ubiti i jesam nesretna ali ne vjerujem da je on tu puno kriv...
također varam ga...i to s dedom koji mi moze biti otac..i uzivam s njim...i jos se s jednim dopisujem preko vibera...poludjeti cu..neznam zasto sam takva..
eto...morala sam se ispuhati...

joj mico pa ti si emocionalno nestabilna ličnost
pravac psihijatar!

Klasična srećna, srpska porodica. Savršen je brak, ali se cima i sa strane, pa, ne bi čudilo da jednog dana prevarite i onog/onu sa kojom ste prevarili te, a uz sve to verovatno imaš i sestru koju bi on povalio. Dok su verovatno tu i neka deca, koju psihički uništavate verujući da ih vaspitavate pravilno. Ma, nema šta, presrećna naša porodica. :D

Nije to nista, haos tek ispada kada ti budes pocela da se ljutis na svalera jer on cima druge slobodne ili udate zene , pa tu ispadne haos, pa ti nadjes drugog svalera da bi "varala" vec postojeceg svalera, pa se on ljuti na tebe pa te proganja, i tu se ne zna ko koga juri :hahaha:

Na kraju se oboje razvedete, ove svalerke i svaleri svi odu na svoju stranu i to sve ispadne kao kad bacis bombu i oni komadi se rastrce na sve strane. Eto kuda ide ljudski mozak.

Prevare se obicno desavaju kada su parovi nezadovoljni u braku, bilo to zbog ne paznje, svadja, neredovnog sexa...ali skupi mudasca iako ih nemas i razvedi se od muza a ne da krsis onu zakletvu koju si rekla na vencanju i ispadas drolja.

Evo me nakon godinu dana ponovo. ????
Odustala sam bila od savjeta na forumu i sad sam se sjetila da ponovo pročitam, pa da javim nastavak sapunice. ????

Poslije vaših prijekora i osuđivanja, a i malih problema u vezi odlučila sam sve prekinuti.
Shvatila sam da ga volim, shvatila sam da prema mužu osjećam samo bratsku ljubav al sam odlučila da ne uništim ničiji život nego svoj i prekinula.

Rekla sam da živimo u malom mjestu al nisam rekla da se obiteljski poznajemo i družimo, tako da je naše druženje ipak bilo neizbježno al na minimumu.

U međuvremenu sam se ja razbolila i imala dvije lakše operacije. On mi je samo jednom napisao poruku u kojoj mi je rekao da mi želi sreću i da me voli. Samo sam mu rekla hvala.
I ja sam njega voljela al nisam htjela se vraćati ni na što što je bilo.

Nakon ta 3 mjeseca sam morala na treću težu operaciju i slučajno se nađemo nas dvoje nasamo...
Rekao mi je da ga je boljelo to što sam ga ignorirala prethodna tri mjeseca. Kako mu je bilo teško dok sam ja ležala u bolnici i da se bojao da će me izgubiti a da mi nikad nije rekao što prema meni stvarno osjeća. Uglavnom, pod cijenu svega želi biti sa mnom, i da je spreman sve ostaviti... Rekao je da nije znao što je ljubav dok nije mene upoznao. Da mu je žao što se nismo prije sreli.....da me voli...
Taj čovjek inače nije baš riječit, tako da je svaka njegova riječ imala težinu.

Ja sam se poslije operacije jako brzo oporavila. I tada se ponovo počeo javljati... I ja njemu... I eto, opet smo tamo gdje smo bili prije godinu dana samo još bolji i jači.????

I nije ostavio sve, jer ja ne želim da itko ikoga ostavi.... neka, gorjet ću svakako u paklu.????

- - - - - - - - - -

E *******, ja cijelu priču upotpunila smajlićima, o ono samo upitnici stoje...
Kakva priča takvi i emotikoni ????

Mozda je neko vec pitao, ali:

Kako uspijes izaci da se vidis sa drugim? Kako izgleda jedan tvoj dan i dan tvoje porodice kad ides da se vidis sa ljubavnikom?
Kako se organizujes i koliko puta nedeljno ili mesecno? Gde se vidite? Kako se ljubavnik organizuje?

Sve sam fino napisala i ne znam kako, sve sam izbrisala.

Kad bi ti pričala sve to jako bi se iznenadila. Da samo znate kako su preljubnici domišljati. :-D

Oboje smo odrasle osobe i imamo pravo izlaska.
Moja obitelj je samo moj muž koji je također odrasla osoba i ne moram ga nikome ostavljati na čuvanje.
A vidjamo se kako kada uspijemo. Ovisi o puno stvari. Jednom u 10 dana otprilike. Nekad češće. Malo kad da prodje 20 dana da se ne vidimo.
Sastanci traju od 5 minuta do sat vremena.

Sve se može kad se hoće. Pogotovo kad si uigran ;-)

:lol:

- - - - - - - - - -

pa sigurno joj neće kaže ej loše nam je, nikakav je...rutina, slabije mi se diže na nju
Pa znaš, ljubavnici obično tako pričaju ljubavnicima.
Neće se valjda hvaliti kako im je dobro kod kuće.

Svaki muškarac kaže da mu je kod kuće loše i da je nesretan.
Mi ne pričamo o našim partnerima. Nismo naivni. A i obiteljski se znamo pa nije nikakva tajna kakav je čiji brak.

Sve što znam, čula sam od njegove žene. :-/
Ona je sretna, a progotovo njihovim redovnim seksualnim životom.

Zasto onda hoce seks s tobom?
Da li si ga pitala?

- - - - - - - - - -

Da niste probali utroje?

Ja sam u braku 18 godina. Već nakon 2 godine naš seks se sveo na jednom do dva puta mjesečno. Danas je i rijeđe.
On je u braku 13 godina. Uvijek su imali redovit i kvalitetan seks. Njegova žena o tome priča.... kako se namještaj po kući lomi.

Pitala sam ga... zar mu nije dosta seksa kod kuće, šta radi sa mnom? Samo je rekao: S tobom uživam.

- - - - - - - - - -

...nismo probali u troje. Da jesmo sigurno taj treći nebi bio ni iz moje ni iz njegove kuće:-D

- - - - - - - - - -

Da ima fantastican seks s njom, ne bi trazio drugu, to je jasno.

Nikad on nije rekao kakav mu je seks s ženom.
Ne pričamo o tim stvarima.
Dva puta je rekao kako je zamalo rekao moje ime tokom seksa.

Ona kaže da je fantastičan. Ona je oduševljena. Potpuno je razumijem! I ja sam! :-DD

Gde je tu normalan:manikir:

Normal.jpg

Moje misljenje moze covek da napravi gresku i prevari ,ali ko namerno to radi ,znaci konstantno i uopste se ne kaje za svoje postupke ,sa tom osobom definitivno nesto nije u redu .

Kako mozes da pogresis i da odes sa drugom zenom?

Preljuba je losa i ne bih se upustao u vezu sa zenom koja je vec ranije pocinila preljubu, ko mi garantuje da me ne ceka isto?

Mene je devojka prevarila i znam kaka je to bol,nekome das sve a tako vam se vrati...

Mislim da vara samo onaj ko nema sta da izgubi.

Jedan starac mi je rekao-Covek koji moze da odbije lepu i zgodnu devojku ima veliki karakter .

Back