Preljubnici

Bila sam u braku 7 godina a on tek nekoliko mjeseci kad je sve počelo.
Počelo je slučajno. Prvo prijateljstvo, simpatija, kemija.... i koliko god smo se pokušali opirati, a znamo oboje da jesmo, nakon nekoliko mjeseci završimo ipak zajedno.
Bilo je uspona i padova. Svadja i prekidanja, al nakon kratkog vremena se opet vratimo jedno drugom.
Ni jednom nije drugom nije u planu nikad bio ni razvod ni zajednički život.
Nikad nismo negativno pričali o bračnim partnerima. Zadnja stvar na svijetu je da oni pate zbog naše gluposti.
Živimo u malom mjestu. Svi se znamo.
Grižnja savjesti je sve jača. Strah od otkrivanja još jači.
Ali, čini mi se, i ljubav sve snažnija.
Sad, nakon 10 godina, kad je prošla zaljubljenost, napetost, .... tek sam sad shvatila da je ovo ljubav. Da ga volim, i ne mogu bez njega. Vidim da ni on ne može bez mene. Sve smo bliži, povezaniji... a ne želimo nikoga povrijediti... jer nisu zaslužili.
Oboje smo u "savrsenom" braku.
Kako dalje?

Pišem, jer me zanimaju slična iskustva.
I vaše mišljenje? Jel to ljubav?

Jeste, to je ljubav. Ali nije u savršenom braku.

Nadam se i želim ti da tvoj muž hebe sa strane sve šta se miče, da je pohebo i ženu tvog ljubavnika.

Tek tada su vaši brakovi savršeni. :hahaha:

Jeste, to je ljubav. Ali nije u savršenom braku.

Nadam se i želim ti da tvoj muž hebe sa strane sve šta se miče, da je pohebo i ženu tvog ljubavnika.

Tek tada su vaši brakovi savršeni. :hahaha:

Možda i je, tko će to znati. Ni on ne zna za mene, tako možda i on isto radi a ja ne znam.

Tko zna koliko je oko nas ovakvih " savršenih brakova" tj. savršenih prevara, a da toga nismo ni svjesni. ????

I to je iz "teme klasika",.. i razumem to (te) bez predrasuda. Nismo svi isti, ali ne treba osuđivati one koji su drugačiji.
Tema je postavljena da vabi naša iskustva,.. baš kao što ti i pišeš. :)
i daa,.. proći će,.. sve ćr proći,.. ali zar je to cilj ( da sve prođe) :)

Sory, nisam video čiji je komentar,.. Ti si postavila ovu temu. Biću puno kritičniji,.. pročitaj Anu Karenjinu :),.. otiđi negde s njim na što više dana,.. bez puno para,.. da morate zajedno da zaradite za hleb,.. uživaćete sigurno (bar neko vreme),.. ne mora selo da znaa,.. ako može ni muž,.. ( ako je dovoljno mudar, praviće se da ne zna,.. )
Posle toga nam piši ovde. Pozdrav :)

Nisam ja ni u jednom trenutku ni rekla ni pomislila da bi mi s njim bilo savršeno.
Nikad nisam ni razmišljala o zajedničkom životu s njim.
Ne živim u iluziji da je on čovjek mog života i da bi mi s njim život bio savršen.
Samo kažem da i nakon 10 godina strast ne jenjava.

Moje mišljenje?
Neću ti reći mišljenje, otkriću ti činjenicu, niste vi preljubnici, vi ste užasno loši ljudi, a to nije ljubav, to je jedna mutna, prljava močvara, prepuna prizemnih osjećanja, životinjskih nagona, i želje za adrenalinom..
Ljudi u braku, koji se seksaju izuzetno umjereno, zadrže onaj žar kao na početku veze, oni koji to prečesto praktikuju, oni koji često doživljavju orgazam, ubijaju svoju ljubav...na kraju se zasite i života, partner im veoma brzo dosadi...to je uveliko stvar hormona, svaki orgazam poremeti ljudsku psihu, i dovodi u ogromni hormonalni disbalans, naročito najvažnije hemikalije u ljudskom organizmu, zvanog DOPAMIN, to većina maloumnih ljidi, kao i ovih paćenika na ovom pdf-u nikad neće skontati...:)

Meni je baš drago da si ti spoznao ono što mi drugi smrtnici nećemo tako brzo. I nadam se da ćeš imati baš puno sreće u životu seksajući se umjereno da ti pretjerana količina orgazama ne bi pomutila um, kao nama maloumnicima.
;-) :-D

tweety-girl ,.i dalje ostajem pri onome što napisah :) , ako želite da strast oslabi.

ali da promenim ploču.. Čuvajte to što imate, kad vam već to znači, čuvajte i svoje najbliže,.. (od gorke istine koja dok ne vidi svetlo dana neće ubiti njihovu nadu).
Budite pametni ( šta mislite koliko je takvih :) ) bilo gde,..pa i ovde :) igrajte se nekih drugih forumskih igrica z:poz:

Poslednja izmena:
i dalje ostajem pri onome što napisah :) , ako želite da strast oslabi.

ali da promenim ploču.. Čuvajte to što imate, kad vam već to znači, čuvajte i svoje najbliže,.. (od gorke istine koja dok ne vidi svetlo dana neće ubiti njihovu nadu).
Budite pametni ( šta mislite koliko je takvih :) ) bilo gde,..pa i ovde :)

Big like ;-)

Otprilike sam tako i zamislila kraj ovoga.
Šuti i povuci se.
Kad zamislim kako mi je teško bez njega, samo zamislim kako bi mi bilo teško da se sve otkrije.
Bolje da sama patim...proći se jednog dana, nego da svi patimo.... :-/

A to što kažeš puno ih je takvih.... puno više nego što to mislimo.
Stvarno je stvar u tome da dok nisam počela varati mislila sam da nitko to ne radi. Kad bi čula nebi vjerovala, a kad bi se uvjerila ne bi se mogla čudom načuditi.
Sada prepoznajem prevaru na daleko. Nekada se ta kemija uopće ne može sakriti. Bar ne na početku.

Muža volim. Ovog drugog sam tek odnedavno shvatila da volim.
Al to su dvije različite vrste ljubavi.

Muža volim kao člana obitelji, kao brata, kao prijatelja, kao dio sebe. Ne želim mu ništa loše, sva zla bi na sebe prenijela samo da on bude dobro.

A ovoga... i dalje kad ga vidim osjećam leptiriće i uzbuđenost. Kad me dodirne, vrti mi se u glavi. Kad me poljubi klecaju mi koljena.
S mužem se ne sjećam, osim na početku da je ikad tako bilo.

Taj me osjećaj privukao. Ali u medjuvremenu se razvilo u nešto više, jače.

Dakle, ti jedna od onih što mogu dve osobe odjenom da voli, plus istim intenzitetom?
Obzirom da sa mužem nemaš dete, verovatno si zauzela neki materinski stav.
I već si se opredelila. Tako da ne vidim šta mi možemo pomoći, ako ti je do leptirića...Oni nikada i nigde ne traju zauvek.
Dakle, dođem do zaključka da su oni (njih dvojica , manje-više ok) ali problem je u tebi jer ne znaš šta hoćeš čitavu deceniju, što je žalosno, nije 10 dana ili 10 meseci u pitanju.

Dakle, ti jedna od onih što mogu dve osobe odjenom da voli, plus istim intenzitetom?
Obzirom da sa mužem nemaš dete, verovatno si zauzela neki materinski stav.

Ovo zadnje je dobro rečeno.
I prije sam navela da ih volim na dva različita načina.

- - - - - - - - - -

Dakle, dođem do zaključka da su oni (njih dvojica , manje-više ok) ali problem je u tebi jer ne znaš šta hoćeš čitavu deceniju, što je žalosno, nije 10 dana ili 10 meseci u pitanju.
Da, problem je u meni, i toga sam svjesna.
Nikad nisam imala čvrst stav ni u čemu, i uvijek sam se za sve dvoumila.
Volim da odluke donose drugi umjesto mene.
Hm, nije da volim, al mi je lakše tako.

a šta bi da saznaš da ti je muž već duže vreme sa mnogo lepšom od tebe
jedna moja poznanica tako ko ti ..al kad je saznala nervni doživela :aha:

neke ljude uopšte ne razumem
mora da je mislila kako on bolju do nje ne može

- - - - - - - - - -

život je čudo :konfete:

pojavila se postavljačica napokon ..
Ako misliš na mene, ja sam tu i jučer bila. Samo mi je malo trebalo dok shvatim kako se odgovara na poruke, a i pošto sam nova, nisu se odmah poruke ni pokazivale.

- - - - - - - - - -

a šta bi da saznaš da ti je muž već duže vreme sa mnogo lepšom od tebe
jedna moja poznanica tako ko ti ..al kad je saznala nervni doživela :aha:

neke ljude uopšte ne razumem
mora da je mislila kako on bolju do nje ne može

- - - - - - - - - -

život je čudo :konfete:

Pa ako bi imao drugu, voljela bi da bude bolja od mene....
Ne bi baš da me zamijeni s lošijom.

Ako misliš na mene, ja sam tu i jučer bila. Samo mi je malo trebalo dok shvatim kako se odgovara na poruke, a i pošto sam nova, nisu se odmah poruke ni pokazivale.

- - - - - - - - - -

Pa ako bi imao drugu, voljela bi da bude bolja od mene....
Ne bi baš da me zamijeni s lošijom.

Zanima me da li ti je necije misljenje pomoglo :)
Mnogo sveta je bilo ..?

Back