Preljuba ili ne??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pricaj nam onda malo vise o tome.
Sta je prethodilo svemu,kako si se ti ponasao prena supruzi itd?
Nesto si stur,a zelis tudje misljenje.
Posle 15 godina zajednickog zivota i troje djece nijednoj zeni iz cista mira ne padaju na pamet nikakvi izleti,osim ako im nije bila sklona od pocetka braka.
Sigurno joj je kupovao poklone za rođendane, cveće za 8. mart, a čak ni godišnjice uglavnom nije zaboravljao. Ali avaj, preljubnica, nije cenila.

Ako si uopšte došao ovde da pitaš "da li je prevara"... već ti nešto ne štima. I to osećaš.
Mi žene nismo sve iste, ali ako je krije poruke, menja šifre, gasi telefon kad uđeš u sobu – nije ti verna, brate. Ne mora odmah da spava s nekim, ali kad glava i srce odu – telo samo prati.

Znaš šta mene boli kad čitam ovakve stvari?
Što vas muškarce nauče da ćutite, da gutate, da ne pitate… a onda ispadnete ludi kad posumnjate.

Nisi lud. Samo si iskren.

Ako moraš da tražiš dokaze — već si izgubio poverenje. A bez poverenja, nema veze, imaš zatvor sa poljupcima.

1746480518651.png

Pricaj nam onda malo vise o tome.
Sta je prethodilo svemu,kako si se ti ponasao prena supruzi itd?
Nesto si stur,a zelis tudje misljenje.
Posle 15 godina zajednickog zivota i troje djece nijednoj zeni iz cista mira ne padaju na pamet nikakvi izleti,osim ako im nije bila sklona od pocetka braka.
Konačno dobar komentar sa tvoje strane ☝️👍🏻 Kao i svaki brak i moj je
Ako si uopšte došao ovde da pitaš "da li je prevara"... već ti nešto ne štima. I to osećaš.
Mi žene nismo sve iste, ali ako je krije poruke, menja šifre, gasi telefon kad uđeš u sobu – nije ti verna, brate. Ne mora odmah da spava s nekim, ali kad glava i srce odu – telo samo prati.

Znaš šta mene boli kad čitam ovakve stvari?
Što vas muškarce nauče da ćutite, da gutate, da ne pitate… a onda ispadnete ludi kad posumnjate.

Nisi lud. Samo si iskren.

Ako moraš da tražiš dokaze — već si izgubio poverenje. A bez poverenja, nema veze, imaš zatvor sa poljupcima.
Sve si u pravu... Ćutao jesam, davao vremena, prelazio preko stvari, radio na sebi i na vezi pitao i tražio odgovore, posećivao Psihotarapeuta, nudio da idemo u savetovalište... Više nemam snage... Sam da vučem kamen sa sobom neću...
Eto toliko ... Hvala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back