Preliminarni rezultati popisa U CG

Izgleda da su preliminarni rezultati dotukli Dukljanina a ni Pešo se ne javlja :D

A zasto? Ja sam se zacudio kako nema vise Srba na ovi popis, jer se na prosli SNP-ovci pisase ka Crnogorci, a na ovaj popis su javno rekli da ce se pisat ka Srbi i time jasno poslali poruku svojim glasacima kako da se pisu. I pored svega toga broj Srba je skocio samo 2%, dok je broj Crnogoraca skocio 5%. Do narednog popisa ce proc dosta godina, a zna se za koga vrijeme radi.

A zasto? Ja sam se zacudio kako nema vise Srba na ovi popis, jer se na prosli SNP-ovci pisase ka Crnogorci, a na ovaj popis su javno rekli da ce se pisat ka Srbi i time jasno poslali poruku svojim glasacima kako da se pisu. I pored svega toga broj Srba je skocio samo 2%, dok je broj Crnogoraca skocio 5%. Do narednog popisa ce proc dosta godina, a zna se za koga vrijeme radi.
Sve se slažem. Da nije Peđa Bulatović prešao u Srbe, bilo bi ih nekoliko procenata manje.

Prema ukrstanju podataka iz raznih gradova preliminarna prognoza (ovo je iz DPS partije) je:

2011 preliminarni podaci:

Crnogorci - 48.5% (муслимани, арбанаси и "бошњаци")
Srbi - 33.5% (САМО СРБИ)

Crnogorski jezik - 42.5% (муслимани, арбанаси и "бошњаци")
Srpski jezik - 48.5% (САМО СРБИ)

2003 je bilo ovako:

Crnogorci - 43.16%
Srbi - 31.99%

Crnogorski jezik - 21.96%
Srpski jezik - 63.49%

мале исправке..ради јаснијег прегледа стања!

DPS naravno malo doteruje, kao što svi rade, al ne tako mnogo. Crnogoraca će na kraju ispasti ipak manje od tog procenta. Valjda su se nadali da mogu da namaknu preko pola, pa navlače ko pijan gaće.

Za Srbe je popis prošao vrlo dobro. Što znači da za Mila i ekipu nije.

Otkud znas? Javila ti baba Mirka ili... :think:

Ne bulazni jadan nebio, nece ve bit ni tries posto ovaj put.

прелиминарни подаци - број Срба расте...још мало па ће се и они бескичмењаци и љигавци без части, чојства и образа који су прихватили новотарију звану "црногорство" вратити вери и нацији својих ђедова....

добро је, комунистичка измишљотина звана црногорска нација се полако распада ....нису људи луди, знају ко су им преци били...осим дела осташћених будала али и они ће полако увидети своју неинтелигенцију и лаж на коју су насели.

полако али сигурно Црна Гора се враћа својим коренима и одбацује наметнуту лаж.

Zato sto je SPC donijela pravosljavlje kod nas. Zato se kod nas nekad zborilo: Srbin=pravoslavac, Turcin=musliman i Latin=katolik.

Црногорски владар и владика Његош своје дело почиње овим речима

"Србин српском роду своме ово дијелце посвећује"

Да ли Његош није знао ко је и шта је или је то боље од њега знао Ђилас 1945. када је измислио нову нацију која никада у истрији црне горе није постојала?

Poslednja izmena:
Црногорски владар и владика Његош своје дело почиње овим речима

"Србин српском роду своме ово дијелце посвећује"

Да ли Његош није знао ко је и шта је или је то боље од њега знао Ђилас 1945. када је измислио нову нацију која никада у истрији црне горе није постојала?

Ako je Njegos reka da su Nemanjici bili okupatori, onda ti je to dovoljno.

Back