Прелазна Влада

Vidiš borise ovde je zaista bilo toliko kriminala i toliko iznošenja para..zna se da se sve radi u saradnji i sa policijom...sećaš se kad je bilo ono oko palme i bunga bunga kad je nameštao maloletnice i prostitutke političarima ujednom trenutku je zapretio svima da mnogo zna i da će da počne da priča da zna gde je čija glava stajala u vožnji kad je bio udes na naplatnoj rampi..kad je to rekao sve su optužbe nestale i vučić ga je zaštitio

Vidiš borise ovde je zaista bilo toliko kriminala i toliko iznošenja para..zna se da se sve radi u saradnji i sa policijom...sećaš se kad je bilo ono oko palme i bunga bunga kad je nameštao maloletnice i prostitutke političarima ujednom trenutku je zapretio svima da mnogo zna i da će da počne da priča da zna gde je čija glava stajala u vožnji kad je bio udes na naplatnoj rampi..kad je to rekao sve su optužbe nestale i vučić ga je zaštitio

Али сви исто знају СВЕ О ЊЕМУ...о Палми!
Па он се обогатио на Колубари,на превозу Угља где су његовим Камионима ПРИПИСИВАНЕ 3-ДУПЛЕ фАКТУРЕ....
Сећаш се ..било давно
Кад су неким камионима тамо фактурисано 28-ЧАСОВНО РАДНО ВРЕМЕ ..у току 1 дана?:lol:

И нико да га ухапси?
И нико да га приведе јер ПЉАЧКА ДРЖАВУ?

Poslednja izmena:
Сваком добронамерном Србину, патриоти и поштеном домаћину је јасно да је једини излаз из перманентне политичке кризе у којој се Србија налази, управо формирање прелазне Владе која би обавила припреме за поштене изборе и у техничком мандату водила државу до избора нове Владе која ће бити изабрана након поштених избора.

Од питања се поставља, - када ће бити формирана прелазна Влада, ко ће од министара чинити прелазну Владу и колико ће истој требати времена да изврши потребне радње за спровођење поштених избора. Могуће је да ће и Народна Скупштина морати да донесе одговарајуће изборне законе, тј. измене истих.

Ко би требао да чини ту прелазну Владу?

Године 2000, ако се добро сећам, по 1/3 министарских места су имали СПС, СПО и ДОС.

Prelaznu vladu treba da cine vanstranacke licnosti kako bi svi imali jednak tretman.
E sada , kada govorimo o toj prelaznoj vladi, imali neko ovde ko je predlaze?
Zamolio bih istog da mi kaze kratko koji kriterijumi su potrebni da bih bio u toj prelaznoj vladi? Predsednik ili premijer ili ministar?
Da li ima veze obrazovanje? U tom slucaju koje obrazovanje? Elektricar? Doktor? Pravnik? Ekonomista?
Da li je uz obrazovanje obavezno i znanje, strucnost, iskustvo ?
Ili je potrebna samo veza?
Ako treba veza koja je u pitanju da je obezbedim.
Ko daje mandat prelaznoj vladi? I ko je tom nekom dao legitimitet da daje mandat? Dolazimo onda do tog pitanja , koliko prelazna vlada ima nekog pravnog uticaja na sve to?
Hoce li biti Majdan? Ko god ga prizove pokazacu mu snimak Bahmuta iz drona.

Ako ne postoji mehanizam imam znanje da stvorim potrebne mehanizme za bespravno preuzivanje vlasti i uvescu diktaturu po ugledu na Severnu Koreju kako bih zastitio interese Srbije, jer sam patriota. To znaci svi koji se bave politikom ili su bliski , zna se…..

Evo ja cu biti predsednik u toj prelaznoj vladi i dovescu moje ljude da budu ministri. Garantujem sve nestranacke licnosti i vrlo strucni u poslu koji treba da se radi.

Poslednja izmena:
Prelaznu vladu treba da cine vanstranacke licnosti kako bi svi imali jednak tretman.
E sada , kada govorimo o toj prelaznoj vladi, imali neko ovde ko je predlaze?
Zamolio bih istog da mi kaze kratko koji kriterijumi su potrebni da bih bio u toj prelaznoj vladi? Predsednik ili premijer ili ministar?
Da li ima veze obrazovanje? U tom slucaju koje obrazovanje? Elektricar? Doktor? Pravnik? Ekonomista?
Da li je uz obrazovanje obavezno i znanje, strucnost, iskustvo ?
Ili je potrebna samo veza?
Ako treba veza koja je u pitanju da je obezbedim.
Ko daje mandat prelaznoj vladi? I ko je tom nekom dao legitimitet da daje mandat? Dolazimo onda do tog pitanja , koliko prelazna vlada ima nekog pravnog uticaja na sve to?
Hoce li biti Majdan? Ko god ga prizove pokazacu mu snimak Bahmuta iz drona.

Ako ne postoji mehanizam imam znanje da stvorim potrebne mehanizme za bespravno preuzivanje vlasti i uvescu diktaturu po ugledu na Severnu Koreju kako bih zastitio interese Srbije, jer sam patriota. To znaci svi koji se bave politikom ili su bliski , zna se…..

Evo ja cu biti predsednik u toj prelaznoj vladi i dovescu moje ljude da budu ministri. Garantujem sve nestranacke licnosti i vrlo strucni u poslu koji treba da se radi.
Zašto bi Vučić i SNS pristali da opoziciji ili "vanstranačkim" ličnostima ustupe vlast ? Gdje je u tome njihov interes ?

Zašto bi Vučić i SNS pristali da opoziciji ili "vanstranačkim" ličnostima ustupe vlast ? Gdje je u tome njihov interes ?
Tamo gde je i moj da budem predsednik te prelazne vlade . Razumes o cemu pricam?
Gde je logika o prelaznoj vladi? Ko je tu prelazan, ko bira ? Pa sta je ovo ? Diktatura?
Nekoliko mocnika ce sastavljati vladu? Zar nismo uvodili demokratiju da bi imali izbore?
A da izbori…. Kopka me jedna misao, pitanje da se izrazim…
Narod je glasao za SNS i doveo ga na vlast 2012 godine… jel tako ili gresim?
Pa me kopka, sta je nateralo te “krezube nesrecnike” kako ih nazivaju da glasaju za SNS ? Sta ih je nateralo da oteraju sa vlasti DOS? Sta se dogodilo to za vreme njihove vladavine pa je narod ocajnicki glasao za SNS?
I da li je lepo , gradjane Srbije nazivati “krezubi nesrecnici”?

Сваком добронамерном Србину, патриоти и поштеном домаћину је јасно да је једини излаз из перманентне политичке кризе у којој се Србија налази, управо формирање прелазне Владе која би обавила припреме за поштене изборе и у техничком мандату водила државу до избора нове Владе која ће бити изабрана након поштених избора.

Од питања се поставља, - када ће бити формирана прелазна Влада, ко ће од министара чинити прелазну Владу и колико ће истој требати времена да изврши потребне радње за спровођење поштених избора. Могуће је да ће и Народна Скупштина морати да донесе одговарајуће изборне законе, тј. измене истих.

Ко би требао да чини ту прелазну Владу?

Године 2000, ако се добро сећам, по 1/3 министарских места су имали СПС, СПО и ДОС.
I da dođu gori od ovih sada? Ne.

Ta Прелазна Влада је битна зато што ћете у противном,,
опет да узимате кредите да бисте покрали Изборе и да не би поткупљивали Бирачко Тело и да не би,
по ко зна који Пут,мртви гласали за Вас.

Прелазна Влада је битна јер ће евтл. Ресорни Опозицони Министар одмах декретом да смени 100 Судија и пар Тужиоца ,
ЗА које се поуздано зна ДА СТЕ ИХ ВИ НАМЕСТИЛИ на те Позиције,значи суде и пресуђују само у ВАШЕМ Интересу.

Сума сумарум-стекли су се више него Оправдани услови за том Прелазном Владом јер је 3/4 Србије ДЕЦИДНО И НЕДВОСМИСЛЕНО ,
против Вас!
Znaš nevezano za bilo kog političara i vladu sudije ne možeš baš tako da smeniš. Odnosno možeš ali onda će država tj građani da im plate odštetu kada dobiju državu na sudu. A ako ćemo pošteno 3/4 Srbije ne podnosi Vučića ali bome ni ovu sadašnju opoziciju.

Прелазна влада и Баста је на коњу
Баста је исподпресечан кловн, Вучићев тројански коњ и чуди ме да се о тако минорној особи уопште пише. Ако уопште постоји министар у овој Влади, то је Даница Грујичић.

Баста је исподпресечан кловн, Вучићев тројански коњ и чуди ме да се о тако минорној особи уопште пише. Ако уопште постоји министар у овој Влади, то је Даница Грујичић.

По ком то критеријуму Даница Грујичић искаче од осталих министара у овој ненародној Влади?

Jbt, kad drugosrbijanci takve stvari odvaljuju...

Јбт, кад сте метнули на место председника владе ликушу која никад ни један глас народа није добила, лезбос са острва Крк, Хрватица која живи у туђој вили и намешта преко везе државне послове свом рођеном брату који је прави Чале, а не Чале.

Јбт, кад сте метнули на место председника владе ликушу која никад ни један глас народа није добила, лезбос са острва Крк, Хрватица која живи у туђој вили и намешта преко везе државне послове свом рођеном брату који је прави Чале, а не Чале.
Pa to je vaša ideologija drugosrbijanci i treba doope da joj ljubiš.

Па, врхунски хирург и педагог која је образовала и обучила многе младе лекаре. Долазила и радила и са сломљеном ногом. Сви њени пацијенти се куну у њу. У последњим трагедијама једина показала професионале и људске квалитете, за шта сам сигуран да су јој замерили они који то нису умели и смели. Покушава, не сваки пут најсрећније, али не одустаје да некако покрене систем уништаван и деградиран деценијама. То ми за сада пада на памет у вези Данице Грујучић.

Back