Сваком добронамерном Србину, патриоти и поштеном домаћину је јасно да је једини излаз из перманентне политичке кризе у којој се Србија налази, управо формирање прелазне Владе која би обавила припреме за поштене изборе и у техничком мандату водила државу до избора нове Владе која ће бити изабрана након поштених избора.
Од питања се поставља, - када ће бити формирана прелазна Влада, ко ће од министара чинити прелазну Владу и колико ће истој требати времена да изврши потребне радње за спровођење поштених избора. Могуће је да ће и Народна Скупштина морати да донесе одговарајуће изборне законе, тј. измене истих.
Ко би требао да чини ту прелазну Владу?
Године 2000, ако се добро сећам, по 1/3 министарских места су имали СПС, СПО и ДОС.
Prelaznu vladu treba da cine vanstranacke licnosti kako bi svi imali jednak tretman.
E sada , kada govorimo o toj prelaznoj vladi, imali neko ovde ko je predlaze?
Zamolio bih istog da mi kaze kratko koji kriterijumi su potrebni da bih bio u toj prelaznoj vladi? Predsednik ili premijer ili ministar?
Da li ima veze obrazovanje? U tom slucaju koje obrazovanje? Elektricar? Doktor? Pravnik? Ekonomista?
Da li je uz obrazovanje obavezno i znanje, strucnost, iskustvo ?
Ili je potrebna samo veza?
Ako treba veza koja je u pitanju da je obezbedim.
Ko daje mandat prelaznoj vladi? I ko je tom nekom dao legitimitet da daje mandat? Dolazimo onda do tog pitanja , koliko prelazna vlada ima nekog pravnog uticaja na sve to?
Hoce li biti Majdan? Ko god ga prizove pokazacu mu snimak Bahmuta iz drona.
Ako ne postoji mehanizam imam znanje da stvorim potrebne mehanizme za bespravno preuzivanje vlasti i uvescu diktaturu po ugledu na Severnu Koreju kako bih zastitio interese Srbije, jer sam patriota. To znaci svi koji se bave politikom ili su bliski , zna se…..
Evo ja cu biti predsednik u toj prelaznoj vladi i dovescu moje ljude da budu ministri. Garantujem sve nestranacke licnosti i vrlo strucni u poslu koji treba da se radi.