Prelazak na gender-neutral kenjare ili da ostane ovako kako je sad ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gore od ovog nema nigde niko nije siguran ko nije uz govvnaraPrelazak na gender-neutral kenjare ili da ostane ovako kako je sad ?
Nije fer da se to uvede. Muškarci zapišavaju dasku.
Večita borba je to. Treba li bojno polje preneti u javne klozete?А ти је дигни после употребе, па нико неће да ти запишава даску.
Večita borba je to. Treba li bojno polje preneti u javne klozete?
Zašto vi ne podignete dasku i vratite kad završite?
Nećeš tako pričati kad se u nama probudi duh Klare Cetkin, kad izađemo na ulice i na silu vas nateramo ne samo da podižete dasku nego i da pitate jel treba još nešto.Зато што теби смета запишана даска и на исту се жалиш.
Уостлаом, како да дигнемо даску у јавном тоалету кад је на исту дупе спуштала свака Додола или Керкира?
Овако, уђеш, ништа не дотакнеш, испишаш се, изађеш, опереш руке и то је то.
А млазом гађаш шта 'оћеш, као олимпијски репрезентативац у стрељашству.
I šta ti to imaš protiv mog i Kerkirinog dupeta?Зато што теби смета запишана даска и на исту се жалиш.
Уостлаом, како да дигнемо даску у јавном тоалету кад је на исту дупе спуштала свака Додола или Керкира?
Овако, уђеш, ништа не дотакнеш, испишаш се, изађеш, опереш руке и то је то.
А млазом гађаш шта 'оћеш, као олимпијски репрезентативац у стрељашству.
Prelazak na gender-neutral kenjare ili da ostane ovako kako je sad ?
Greškom sam glasala da, jer sam pročitala karijere.
Ne, ne deli mi se wc za evolutivo nižim stupnjevima od sebe, tj muškarcima. Trans žene može.
Ahahaha kako bre kenjare i karijere ti isto majku muGreškom sam glasala da, jer sam pročitala karijere.
Ne, ne deli mi se wc za evolutivo nižim stupnjevima od sebe, tj muškarcima. Trans žene može.
Zato što moj civilizovani mozak ne može da pročita "kenjare", već provuče kroz filter i pročita "karijere".Ahahaha kako bre kenjare i karijere ti isto majku mu
Ili što bi rekao deda TripkoГоспојина каријера је:
- мала нужда две банке
-велика нужда пет банке
па се помеша.