PREKREČILI GENERALA RATKA MLADIĆA: Uništen mural sa likom Ratka Mladića na Novom Beogradu

"Da je poživio, bio bi optužen za ratne zločine."

Da je, da je. I da je moja baba muško, zvala bi se Duško. Ali nije. Činjenica je da nije izveden pred sud i nije osuđen. Prema tome, nikako ne može biti u istoj kategoriji s pravomoćnim osuđenikom za počinjenje genocida.

Srbi imaju svoju istinu.

Tako i treba, i dražu na adi ciganliji da ofarbaju. Smrt fašizmu sloboda narodu!

Ono cisto da znas Ratko Mladic pocinio genocid nije nit ima ikakve veze sa nacionalizmom, takodje taj Ratko Mladic se ni dan danas nije odrekao Jugoslavije, Tita i partizanskih i antifasistickih nacela, takodje ne treba zaboraviti da je samarao vojnike koji su skidali petokrake sa kapa i pritom je rekao da nakon onoga sto je njegova porodica prezivela od strane cetnika (kada su ja mislim njegovu majku odveli u stalu i vezali joj jednu kiku za jednu kravu a drugu za drugu kravu) nikad ni za zivu glavu ne bi stavio kokardu na glavu nit bi mogao da se bori pod kokardom.

Da ali sta je prethodilo opsadi Sarajeva, opsada kasarni JNA u Sarajevu a zatim i ubistvo srpskog svata na onoj svadbi sto je samo dodatno razbuktalo tenzije (sto je muslimanima u Bosni ocigledno i bio cilj).
Takodje kako to da su Srbi "genocidisali" Bosnjake u Sarajevu a u tom Sarajevu pre rata je bilo Srba skoro isto kao i Bosnjaka a danas ih ima svega oko 3% , mislim pun Beograd srpskih izbeglica iz Sarajeva, takodje i u dijaspori i po svetu ih ima bas mnogo.

Back