- Poruka
- 18.738
Ako sam prekomjerno nadrazena, ne mogu da se seksam, jer mi svaki dodir postaje bolan...
:-(:-(:-(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako sam prekomjerno nadrazena, ne mogu da se seksam, jer mi svaki dodir postaje bolan...
mogu samo da dodam (jer ja imam slican visak energije i nikad nisam odbila svog partnera) da se nekad pitam koliko je to privlacno...imam vecu potrebu od njega, on to zna, zna koliko uzivam sa njim i da se trudim da ga nesmaram da hocu jos...nekad mi se cini da je pun sebe zbog toga a nekad da ga to malo opterecuje....stvarno je najlepse kad je to kako-tako podjednako....
yebote kad planiras zavrsiti taj fakultet pa da se napijem ko konj...od kad znam za krstaricu slusam tebe kako ides da ucis...a plus imas kako si rekla i ogroman visak energije..u cemu je problem?
Iskreno, i ja imam taj problem. Jako chesto mi je glupo da iniciram sex, jer tripujem da cu ga smoriti, ako mi je recimo do toga posle 2 puta tog dana...(obichno mi se nagon povecava nenormalno u ovulaciji, ili u pms-u) A s druge strane, onda ako previshe trpim postajem nervozna i neraspolozena, i tripujem se da mozda "to" nije to...bla bla...
Shto se tiche toga da li je privlachno, nekako polazim od sebe. Uopshte mi ne smeta kad moj partner (pa chak i kad to prechesto radi, a ja recimo nisam raspolozena) inicira sex, to mi je nekako znak da je sve ok, i shto je najbitnije osecam se pozeljno shto mi je jako bitno. Ako krene da me kulira (a deshavalo se u nekoj davnoj proshloj vezi od godinu i po u kojoj sam bila), par puta precutim, ali mi nekako bes raste, pa krenem konstantno da se svadjam oko toga, i na kraju sve kulminira mojom potpunom ravnodushnoscu, i ostavljanjem. Tako da ne mislim da to moze da ugrozi tvoju privlachnost...
Moj uopshte nije pun sebe, chak mi je jedan put rekao da se ponekad tripuje da ne moze da me zadovolji...Shto uopshte nije tachno. Ja mislim da je nama zenama zajebanije shto smo starije a nemamo decu. A sa druge strane imam odbojnost prema tome da sad imam decu, i bukvalno sam u fazonu da bi abortirala kad bih zatrudnela.
Da, najlepshe je kad je podjednako, ali mi se chini da je teshko da se sve bash potrefi u vezi...
ja mogu i sexam se ko luda ali nemogu da dozivim orgazam...jer ga previse osetim...
Ljudi, otkud vama toliko snage i vremena da se samo seksate? Ja sam frigidan : (
Kad sam sa svojim deckom u drustvu sa devojkom koja zna da ja ne znam da se ona krese sa mojim deckom.Ali pazite, kad ona zna da ja ne znam to. I kad je leto, 35 stepeni u 11 sati uvece, a ja sam sa deckom napolju, u guzvi, u gradu.
tebi je najbolje ko zna na cemu si!
sta je pisac teo da kaze