Pa granica izmedju normalnog i nenormalnog mi nije jasna. Objasnicu zashto. I ja smatram nenormalnim da recimo neka osoba ima stalnoh partnera i da recimo ne moze da se iskontrolishe sa svojim sexualnim nagonom, pa ima josh 2,3 pored recimo radi sexa na poslu. U tom sluchaju mislim da je potrebno lechenje.
Ali kada jedna osoba ima sex samo sa svojim partnerom (ne vara ga), a oseca recimo potrebu da ima sex 24h sata dnevno u zavisnosti od obaveza naravno?
Recimo evo slobodno mogu da kazem da spadam u ljude koji imaju nenormalan vishak energije, i kojima vrlo retko nije do sexa. Znachi pored redovnog sexualnog zivota, da ne bi bash cedila svog partnera, ili se suzdrzavam, ili (planiram da upishem neki sport)...
Zezanje na tu temu bi bilo kao shto moj dechko kaze...Dolazim i kad mi nije do toga, izveshcu te da te istrchim...

S druge strane prichajuci sa svojim drugaricama, ili samo posmatrajuci sa strane njihove probleme dolazim do zakljuchka da veliki procenat zena uopshte ne voli sex, i da ga u najvecem broju sluchajeva odradjuje samo zato shto bi tako trebalo, ili da bi zadrzale svog partnera. Tu dolazi koliko sam razumela do ogromnih glumatanja u sexu...i uopshte u prichi i ponashanju....(jadni ti mushkarci)
Takodje po nekoj definiciji koju ja znam, ninfomanija je bolest koja je karakterisana simptomima da zena ili mushkarac konstantno zele sex (narochito zene koje ne mogu da dozive orgazam), jer ne osecaju zadovoljenje tokom istog.
I posle svega gde je tu granica?
Po mom mishljenju mnogo je gore kada je zena frigidna (ne mogu ni da zamislim takvu nesrecu u zivotu), nego kada voli sex (a ima granice i ne vara partnera)