Prekomerena nadraženost...

Da li ste nekad bili prekomereni nadraženi?
Poznajem neke forumaše koji pre sexa prvo masturbiraju..
Zašto se to radi nije mi jasno...
Takođe mi je poznato da posle sexa takođe masturbacijom zadovaljavaju
sviju prekomerenu nadraženost...bilo da su žene ili muškarci u pitanju..
Ne bih ovo podvodio pod Nimfomaniju...

Blago tebi kad ih (forumase) poznajes ;) LOL

Da li ste nekad bili prekomereni nadraženi?
Poznajem neke forumaše koji pre sexa prvo masturbiraju..
Zašto se to radi nije mi jasno...
Takođe mi je poznato da posle sexa takođe masturbacijom zadovaljavaju
sviju prekomerenu nadraženost...bilo da su žene ili muškarci u pitanju..
Ne bih ovo podvodio pod Nimfomaniju...

JOj ja imam jednog koji je NON STOP nadrazen! I danju i nocu i moze 0-24h :lol: :lol:

Ukoliko je neko u ozbiljnoj vezi, i ne vara svog partnera., a recimo raspolozen je 24h sata dnevno za sex, i voli sex, i vrlo uziva u istom...Znachi osecash strast, strast te razara, ali funkcionishesh i na drugim poljima sasvim fino. Poshto je pretpostavljam ovo redak sluchaj za zene...pretpostavljam da ja spadam u grupu sexualnih ovisnika?
A sa druge strane kad nisam u vezi ne menjam partnere ko charape, ne iz razloga shto mi nije do sexa, vec iz chiste tvrdoglavosti i iz razloga shto ne zelim da preklazim preko svojih principa?
I ja sad zaista ne razumem koja je granica toga da se neko smatra sexualnim ovisnikom?
Jer je po mom mishljenju sex jedna jako lepa stvar i jako je chudno ako je neko ne zeli "non stop", jer faktichki onda sebi uskracujesh potencijalno zadovoljstvo?

A shta znachi biti ovistan o sexu? Ozbiljno pitam, bez zezanja?
Konkretno zanima me odgovor za zene...

Kao sto pusac ima potrebu da pali cigaretu, ovaj ima potrebu za seksom, stalno je nadrazen, u pojedinim slucajevima to ide dotle da imas sex, a da ni ne biras partnera, prisilna radnja, moras to da uradis, jer ne znas kako drugacije da se oslobodis napetosti koju osecas. Naravno nije kod svih isti intenzitet, ali ovisnost uvek tezi da se razvije, kao sto pusac vremenom povecava broj cigareta, sa pola pakle na jednu, sa jedne na dve...

A sta je sa ljudima koji stalno misle o seksu a nikako im se ne moze dici kita.

Filozofi...njima u sustini do seksa i nije...

Kao sto pusac ima potrebu da pali cigaretu, ovaj ima potrebu za seksom, stalno je nadrazen, u pojedinim slucajevima to ide dotle da imas sex, a da ni ne biras partnera, prisilna radnja, moras to da uradis, jer ne znas kako drugacije da se oslobodis napetosti koju osecas. Naravno nije kod svih isti intenzitet, ali ovisnost uvek tezi da se razvije, kao sto pusac vremenom povecava broj cigareta, sa pola pakle na jednu, sa jedne na dve...

Filozofi...njima u sustini do seksa i nije...

Pa granica izmedju normalnog i nenormalnog mi nije jasna. Objasnicu zashto. I ja smatram nenormalnim da recimo neka osoba ima stalnoh partnera i da recimo ne moze da se iskontrolishe sa svojim sexualnim nagonom, pa ima josh 2,3 pored recimo radi sexa na poslu. U tom sluchaju mislim da je potrebno lechenje.
Ali kada jedna osoba ima sex samo sa svojim partnerom (ne vara ga), a oseca recimo potrebu da ima sex 24h sata dnevno u zavisnosti od obaveza naravno?
Recimo evo slobodno mogu da kazem da spadam u ljude koji imaju nenormalan vishak energije, i kojima vrlo retko nije do sexa. Znachi pored redovnog sexualnog zivota, da ne bi bash cedila svog partnera, ili se suzdrzavam, ili (planiram da upishem neki sport)...
Zezanje na tu temu bi bilo kao shto moj dechko kaze...Dolazim i kad mi nije do toga, izveshcu te da te istrchim...:lol:
S druge strane prichajuci sa svojim drugaricama, ili samo posmatrajuci sa strane njihove probleme dolazim do zakljuchka da veliki procenat zena uopshte ne voli sex, i da ga u najvecem broju sluchajeva odradjuje samo zato shto bi tako trebalo, ili da bi zadrzale svog partnera. Tu dolazi koliko sam razumela do ogromnih glumatanja u sexu...i uopshte u prichi i ponashanju....(jadni ti mushkarci)
Takodje po nekoj definiciji koju ja znam, ninfomanija je bolest koja je karakterisana simptomima da zena ili mushkarac konstantno zele sex (narochito zene koje ne mogu da dozive orgazam), jer ne osecaju zadovoljenje tokom istog.
I posle svega gde je tu granica?
Po mom mishljenju mnogo je gore kada je zena frigidna (ne mogu ni da zamislim takvu nesrecu u zivotu), nego kada voli sex (a ima granice i ne vara partnera)

Sta znaci to non-stop? Raditi jednu stvar non stop ili je zeleti non stop je u stvarnosti nemoguce.

Evo me tu sam da ti opovrgnem tvrdnju.:)
Non stop ne znachi bash u bukvalnom smislu 24h dnevno bez prestanka....naravno...Ali recimo postoje vrlo chesti periodi kada mogu da imam sex 3 puta dnevno...naravno sa pauzama izmedju od recimo par sati...
Kada uchim, ili aktiviram mozak, a telo mi je mirno par sati, javi mi se sexualna zelja...itd..
A sa druge strane vrlo retko mi se desi da uopshte snimim tipa na ulici, ili neshto slichno tome...

I ja smatram nenormalnim da recimo neka osoba ima stalnoh partnera i da recimo ne moze da se iskontrolishe sa svojim sexualnim nagonom, pa ima josh 2,3 pored recimo radi sexa na poslu. U tom sluchaju mislim da je potrebno lechenje.

Ne treba njoj lijecenje, nego dobar sex, koji njen stalni partner ne moze da joj pruzi!
Posle dobre seanse, malo koja zena ce juriti jos jednog ili dvojicu, vec ce kao mala maca presti zadovoljno..........to obicno rade zene da bi popravile stvari!

Ne treba njoj lijecenje, nego dobar sex, koji njen stalni partner ne moze da joj pruzi!
Posle dobre seanse, malo koja zena ce juriti jos jednog ili dvojicu, vec ce kao mala maca presti zadovoljno..........to obicno rade zene da bi popravile stvari!

Pazi ne mogu da se slozim sa tobom. Vremenom sam shvatila da se kod ljudi "visina" libida zaista razlikuje, i to je potpuno identichno i kod mushkaraca i kod zena. Bila sam u vezama u kojima mi se poklapao libido sa partnerovim i to je bila savrshena kombinacija, ali sam zaista bila u vezama gde je postojala uzasna razlika, i koje su se zavrshavale time da se posle meseci svadja oko toga da li cemo imati sex, ili ne, ja ohladim na kraju.
Zato smatram (mada sam ovo pisala na drugoj temi) da je sex zaista vrlo bitan faktor kad se razmishlja o dugoj vezi sa nekim. Tachnije bitno je uklapanje...

Pa granica izmedju normalnog i nenormalnog mi nije jasna. Objasnicu zashto. I ja smatram nenormalnim da recimo neka osoba ima stalnoh partnera i da recimo ne moze da se iskontrolishe sa svojim sexualnim nagonom, pa ima josh 2,3 pored recimo radi sexa na poslu. U tom sluchaju mislim da je potrebno lechenje.
Ali kada jedna osoba ima sex samo sa svojim partnerom (ne vara ga), a oseca recimo potrebu da ima sex 24h sata dnevno u zavisnosti od obaveza naravno?
Recimo evo slobodno mogu da kazem da spadam u ljude koji imaju nenormalan vishak energije, i kojima vrlo retko nije do sexa. Znachi pored redovnog sexualnog zivota, da ne bi bash cedila svog partnera, ili se suzdrzavam, ili (planiram da upishem neki sport)...
Zezanje na tu temu bi bilo kao shto moj dechko kaze...Dolazim i kad mi nije do toga, izveshcu te da te istrchim...:lol:
S druge strane prichajuci sa svojim drugaricama, ili samo posmatrajuci sa strane njihove probleme dolazim do zakljuchka da veliki procenat zena uopshte ne voli sex, i da ga u najvecem broju sluchajeva odradjuje samo zato shto bi tako trebalo, ili da bi zadrzale svog partnera. Tu dolazi koliko sam razumela do ogromnih glumatanja u sexu...i uopshte u prichi i ponashanju....(jadni ti mushkarci)
Takodje po nekoj definiciji koju ja znam, ninfomanija je bolest koja je karakterisana simptomima da zena ili mushkarac konstantno zele sex (narochito zene koje ne mogu da dozive orgazam), jer ne osecaju zadovoljenje tokom istog.
I posle svega gde je tu granica?
Po mom mishljenju mnogo je gore kada je zena frigidna (ne mogu ni da zamislim takvu nesrecu u zivotu), nego kada voli sex (a ima granice i ne vara partnera)

mogu samo da dodam (jer ja imam slican visak energije i nikad nisam odbila svog partnera) da se nekad pitam koliko je to privlacno...imam vecu potrebu od njega, on to zna, zna koliko uzivam sa njim i da se trudim da ga nesmaram da hocu jos...nekad mi se cini da je pun sebe zbog toga a nekad da ga to malo opterecuje....stvarno je najlepse kad je to kako-tako podjednako :cool:....

Evo me tu sam da ti opovrgnem tvrdnju.:)
Non stop ne znachi bash u bukvalnom smislu 24h dnevno bez prestanka....naravno...Ali recimo postoje vrlo chesti periodi kada mogu da imam sex 3 puta dnevno...naravno sa pauzama izmedju od recimo par sati...
Kada uchim, ili aktiviram mozak, a telo mi je mirno par sati, javi mi se sexualna zelja...itd..
A sa druge strane vrlo retko mi se desi da uopshte snimim tipa na ulici, ili neshto slichno tome...

yebote kad planiras zavrsiti taj fakultet pa da se napijem ko konj...od kad znam za krstaricu slusam tebe kako ides da ucis...a plus imas kako si rekla i ogroman visak energije..u cemu je problem?

Back