Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 32.440
Znao sam da si bivsa robijasica.sto se nečije prošlosti tiče.
Ni moja nije "bajna",
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znao sam da si bivsa robijasica.sto se nečije prošlosti tiče.
Ni moja nije "bajna",
Nisu,...malo je falilo, doduše!
Nisu me 'vatali s vutrom i tome slično,...bože sačuvaj! Ako si na to mislio.
Ma zafrkavam te, sta ti je.Nisu me 'vatali s vutrom i tome slično,...bože sačuvaj! Ako si na to mislio.
Na faksu smo napravili neko sr.anje, kaznili nas samo ukorom. Bili smo dobri studenti, tako da nas na kraju nisu ni izbacili sa faks-a,...ali to ostaje "top" secret forever!![]()
Moji srećom ništa nisu znali,...policija nije htela zvati roditelje.Ma zafrkavam te, sta ti je.
Mene policija privela jedan jedini put, s nekih 13 ili 14 godina, ali nigdje ne pise.
Jos ispalo da sam zvrcku slozio nekom poslijskom sefku ili liku s cinom, znam kada sam sa starim dosao na razgovor u stanicu da su ovi koji su ulazili salutirali.
Napisao pismenu ispriku pred njim, pa se i on smeksao, rekao da ce sve biti ok, a moj stari blijed kao krpa, kao da njemu rade o glavi i da mu prijeti 40 godina robije.
Nakon toga vise nikada nisam upao u probleme s policijom, moja stara uvijek kaze da je to privodjenje u biti bilo blagoslov, samo sto je to tek vidila s distancom od nekih 15 godina.
Ja nisam bio te srece.Moji srećom ništa nisu znali,...policija nije htela zvati roditelje.
Ali ja danima ni živa ni mrtva,...kako da objasnim doma, da me mogu izbaciti sa faksa?
I to je bilo još i najmanje što su mogli, mogli su nas i krivično goniti, ali su od toga odustali.
Onda je jedan inspektor iz policije rekao:" "Dok sam ja u policiji, ovu decu nećete voditi kao delikvente"!
Zahvaljujući tom dobrom čoveku,...bog mu dao svo zdravlje ovog sveta i šta god u životu bude poželeo,...dužni smo mu za sto života!
Ovi prvo zapeli bili da nas izbace sa faks-a. Jesmo bili zaslužili!Ja nisam bio te srece.
U trenutku nestasluka starci su bili u gostima preko vikenda kod materinog ujaka u Osnabruecku.
To policajce nije sprijecilo da se u ponedjeljak opet uredno pojave na vratima.
A tom tvom inspektoru svaka cast.