Hoću da kupim neki kvalitetan prekidač za bojler a potrebni su mi i obični prekidači i utičnice. Može li mi neko preporučiti šta da kupim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, obicno uzidna kutija ne odgovara prednjem panelu drugih modela.
Evo kako izgleda:
Pogledajte prilog 221620
Gornja tri prekidača su originalno ugrađena, za svetlo, dodatno svetlo iznad ogledala i ventilator. Donji niz (za bojler, grejalicu a treći nemam pojma, možda i nema namenu) je bio identičan ali sam ga zamenila jer je prekidač za bojler stalno pregorevao, istopi se plastika pa više nema onaj hod gore-dole.
Pošto mi trenutno rade samo glavno svetlo i bojler mislila sam sve da zamenim (mislim da i ne može drugačije jer tri prekidača idu na zajednički plastični okvir) ali onda da ugradim prekidač za bojler koji je stvarno za bojler jer ovo nemam pojma da li je keramika ili su mi samo montirali najobičniji prekidač koji se koristi i za svetlo.
Hvala na savetima.
Едит: Ја бих демонтирао све комплет и уградио керамику за бојлер и грејалицу а остало уклопио од истог произвођача.
Metalka je pukla načisto, Nopal ( sada je firma Nopal lux) ima nopstayl i razne vrste indikatora, a ne samo one iz 50. godina, budi u toku malo više sa ponudom...Aling takođe ima ok proizvode...Metalka Majur. Vrlo kvalitetan domaci proizvodjac, estetski na visokom nivou. Postoji i Nopal , takodje domaci ali je dizajn iz '50-ih.
Napomena !!!!! Obratiti paznju da su svi prekidaci i konektori sa sharafima za zice a ne sa stipaljkama !!! Trgovci znaju o cemu je rec. Kod ovih sa sharafima zica ne ispada kod montaze !
Za detalje ili slike Google search/pictures.
Na usluzi...
Metalka je pukla načisto, Nopal ( sada je firma Nopal lux) ima nopstayl i razne vrste indikatora, a ne samo one iz 50. godina, budi u toku malo više sa ponudom...Aling takođe ima ok proizvode...
Metalka je pukla načisto, Nopal ( sada je firma Nopal lux) ima nopstayl i razne vrste indikatora, a ne samo one iz 50. godina, budi u toku malo više sa ponudom...Aling takođe ima ok proizvode...
Definitivno najbolje rešenje je sve zameniti
Mislim tih 6 prekidača kod tebe što je toliko je moglo da stane u 3 puta manje prostora
Uzmeš neki modularni program ( AVE ili TEM ) sklopiš šta ti treba, izabereš okvir i gotovo
![]()
Ove gore slike su od AVE SPA ( talijani ) i stvarno su odlicni.
Evo ja kod mene u prodavnici nikad nisam imao zalbi da je nekome nesto ,,crklo,, .... cak i kod mene i u kuci i u stanu je svugde isti ovaj program....
A to sto kazes kao da su od zlata .... ima istine ... evo jedan moj kupac uzima za hotel od 5 zvezdica uticnincu od 55-56 eura![]()
Нисмо ни сумњали.
Можеш ли сада мало опширније да нам опишеш своју продавницу и њено пословање, има нових на форуму, нису упознати?
Moj kupac, nisam rekao da to uzima od mene
Uzima od uvoznika direktno kao i ja. Kod mene kupuje neke druge stvari![]()