Prekid EU investicija

da..ali prekid eu fašističkih investicija ne znači da bi inflacija skočila.. ojačali bi domaću privredu i proizvodnju i ne bi se oslanjali na vaš prljav novac
cat-hilarious.gif
 
zabole me jaje za eu investicije realno :) .. msm pogodilo bi me to kao kada slona ujede komarac za patku.. daleko im lepa kuća i njima i njihovim investicijama..drago mi je da se narod Srbije opametio.. poverenje u EU i želja da budemo članica EU je negde na 10 % podrške... 90 % je protiv..
Lako je tebi kada si zaposlen u EI Niš, ali ovim nesrećnicima koji rade u nemačkim i američkim kompanijama baš i nije svejedno.
 
Sta mislite, sta bi prekid EU investicija znacio za Srbiju?

Da li je uopste realno da ce otici iz oaze pogodnosti i beneficija koje imaju kod nas od strane vlasti?

677z381_e10kompanije-tab.jpg
Kako AV ume da manipuliše, i znaš za to veoma dobro, i opet sadržaj njegove izjave uzimaš kao početnu pretpostavku za dalje razmišljanje, AV je u pitanju, ne neki obični folirant. Danas sam mu poslušao biser i jedino mogu da zaključim da bar po hiljaditi put plaši ljude ovim i onim.

Jedino je jasno da iz nekih razloga AV želi nekakav dil sa EU, a pošto su mu motivi vrlo neprozirni (verovatno veoma jasni upućenijim) čovek nastavlja sa zastrašivanjem birača (a i svih ostalih po Srbiji). Prednost argumenta je da mu u to o investicijama lako poveruju i oni koji inače ne bi nikad glasali za njega.
 
Oglasili se ambasadori Francuske i Nemačke i kažu da niko nikad nije spominjao sankcije ili ukidanje bezviznog režima za gradjane Srbije niti se to može desiti,jedino se preti usporavanjem ili čak stopiranjem pregovora Srbije za ulazak u EU.Jel iko iznenadjen što nas šizoje laže?
Pa koji bi mu put bilo da nije slagao, manipulisao i zastrašivao? Jubilarni prvi put da u javnom nastupu nije uspeo da slaže više puta nego što je reči rekao - ne može to da mu se desi. Jedino se u ovako nešto o “investicijama” - kojih ionako nema mnogo lakše poveruje nego u neko obećanja, pa lakše upali.
 
Значио би повратак у период ДОС-а, мада не би било тако гадно као тада. Ни тада није било инвестиција. Већ смо преживели тај период. Само што запад није желео да улаже у Србију, а Досовски бандити су затворили врата за скоро сваку другу потенцијалну инвестицију из неког другог дела света. Плус су уништили и затворили домаће фабрике, а нису се превише потрудили да направе привредни амбијент да макар домаћи привредници покрену неку производњу.
To da su oni upšte stvarno pretili, pa još time nije baš izvesno - AV zna da u tako neko upozorenje poveruju i oni koji nikad ne bi u neko obećanje, pa je zgodno da se zastrašuju i oni koji za njega ne glasaju, kad obećava obraća se samo svom biračkom telu.

Možda neko zna šta bi njega to moglo da tišti? Verovatno neka štetna ili efemerna stvar za državu, ali bitna AV-u lično.
 
Poslednja izmena:
To su fantazije tipa Slobe.
Pa zašto sam ne prekineš investicije?
Auuuuu, i ti poverovao AV? Pa se posle čudiš kako mu uspeva, AV folira i zastrašuje po svom običaju - svaka tako “bitnija” izjava koju je dao otkako malo više pratim šta lupa (i bila proveriva nešto kasnije) mu je ispala laganje i foliranje ne bi li učvrstio položaj kao mudri vođa koji će sprečiti najgore.
 
Auuuuu, i ti poverovao AV? Pa se posle čudiš kako mu uspeva, AV folira i zastrašuje po svom običaju - svaka tako “bitnija” izjava koju je dao otkako malo više pratim šta lupa (i bila proveriva nešto kasnije) mu je ispala laganje i foliranje ne bi li učvrstio položaj kao mudri vođa koji će sprečiti najgore.
A ti si povjerovao da Srbiji štete investicije jer su od nacista a ne od tvojih ljubljenih Rusa?
 

Back
Top