T
Tango Six
Gost
Pa jel Wagner otvorio poslovnice kod komšija ili u Srbiji?plus sto ce uskoro da ginu na ukrajinskom frontu protiv rusa za americke nacionalne interese.........ko sad ukrajinci.
Zato bolje da cutimo, vidis, ima i gore.
Pa jel Wagner otvorio poslovnice kod komšija ili u Srbiji?plus sto ce uskoro da ginu na ukrajinskom frontu protiv rusa za americke nacionalne interese.........ko sad ukrajinci.
Значио би повратак у период ДОС-а, мада не би било тако гадно као тада. Ни тада није било инвестиција. Већ смо преживели тај период. Само што запад није желео да улаже у Србију, а Досовски бандити су затворили врата за скоро сваку другу потенцијалну инвестицију из неког другог дела света. Плус су уништили и затворили домаће фабрике, а нису се превише потрудили да направе привредни амбијент да макар домаћи привредници покрену неку производњу.Sta mislite, sta bi prekid EU investicija znacio za Srbiju?
Da li je uopste realno da ce otici iz oaze pogodnosti i beneficija koje imaju kod nas od strane vlasti?
pa i kolega na poslu mi je drpio olovku, sto ne znaci da je amerikanac.Pa jel Wagner otvorio poslovnice kod komšija ili u Srbiji?
Ako uspemo da zadržimo jeftin ruski plin - biće ih i više. Ideali su ideali, a biznis je biznis.Sta mislite, sta bi prekid EU investicija znacio za Srbiju?
Da li je uopste realno da ce otici iz oaze pogodnosti i beneficija koje imaju kod nas od strane vlasti?
Sta mislite, sta bi prekid EU investicija znacio za Srbiju?
jel znas od koji/cijih para se grade ti svi putevi, mostovi, pruge po Srbiji?zabole me jaje za eu investicije realno.. msm pogodilo bi me to kao kada slona ujede komarac za patku.. daleko im lepa kuća i njima i njihovim investicijama..drago mi je da se narod Srbije opametio.. poverenje u EU i želja da budemo članica EU je negde na 10 % podrške... 90 % je protiv..
Da cutimo dok nam rasparcavaju zemlju ?mi imamo bar svoju zemlju. Pogledaj komsije oko nas........izgubili su sopstvenu zemlju i postali americko roblje, topovsko meso. Ne sme ni da prdnu a da im vasington to ne dozvoli.............plus sto ce uskoro da ginu na ukrajinskom frontu protiv rusa za americke nacionalne interese.........ko sad ukrajinci.
kad lovac rani medveda on ceka da medved umre pa mu se onda priblizi i ponese kuci.Da cutimo dok nam rasparcavaju zemlju ?
Realno je .Jer oni dobijaju novac i od svojih drzava koje im obezbedjuju trziste i siguran kapital ,garantuju i pomazu svoje firme. Ako npr.Nemacka nalozi svojim firmama da prestanu rad u Srbiji ne bi naneli preveliku stetu jer je Srbija ulozila ogron=man novac u te fabrike. Jedan da ode to bi odjeknulo i niko ne bi vise dosao,Sta mislite, sta bi prekid EU investicija znacio za Srbiju?
ta poslovnica je sigurno neka zaebancija AV...verujem da je to smislio i platio nekih 100000 dolara Prigozinu, da se ne buni...nema tu nikakvog Vagnera, vec samo Djuke BizonaPa jel Wagner otvorio poslovnice kod komšija ili u Srbiji?
Predsednik je rekao da samo Nemci u našoj zemlji zapošljavaju 80.000, a ako se uzmu i Amerikanci, Francuzi i Italijani onda je taj broj još toliki. "Sa Nemačkom imamo 8,2 milijarde evra, od toga isplaćujemo plate i penzije, a da ne pričam šta bi značilo da Srbija bude izolovana. Srbija mora da učestvuje u dijalogu, mora da nastavi svoj put, ne zato što obožavam njihovo licemerje već zato što ekonomski moramo da opstanemo i napredujemo, ne smemo da budemo izolovani", rekao je Vučić.
pa lepo covek reko...........da nastavimo nas put.Predsednik je rekao da samo Nemci u našoj zemlji zapošljavaju 80.000, a ako se uzmu i Amerikanci, Francuzi i Italijani onda je taj broj još toliki. "Sa Nemačkom imamo 8,2 milijarde evra, od toga isplaćujemo plate i penzije, a da ne pričam šta bi značilo da Srbija bude izolovana. Srbija mora da učestvuje u dijalogu, mora da nastavi svoj put, ne zato što obožavam njihovo licemerje već zato što ekonomski moramo da opstanemo i napredujemo, ne smemo da budemo izolovani", rekao je Vučić.
A jel bi te pogodilo da ti inflacija poskoči na cca 30% ili višezabole me jaje za eu investicije realno.. msm pogodilo bi me to kao kada slona ujede komarac za patku.. daleko im lepa kuća i njima i njihovim investicijama..drago mi je da se narod Srbije opametio.. poverenje u EU i želja da budemo članica EU je negde na 10 % podrške... 90 % je protiv..
da..ali prekid eu fašističkih investicija ne znači da bi inflacija skočila.. ojačali bi domaću privredu i proizvodnju i ne bi se oslanjali na vaš prljav novacA jel bi te pogodilo da ti inflacija poskoči na cca 30% ili više
Dam se kladit da isto to govori i neki Amer na nekom USA forumuMi smo imali sopstvenu proizvodnju i ekonomiju sad nemamo nista.
To su fantazije tipa Slobe.da..ali prekid eu fašističkih investicija ne znači da bi inflacija skočila.. ojačali bi domaću privredu i proizvodnju i ne bi se oslanjali na vaš prljav novac