GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 30.467
To su fantazije tipa Slobe.
Pa zašto sam ne prekineš investicije?
Bi mi oma, al nam treba para....

To su fantazije tipa Slobe.
Tužan si što Francuzi neće graditi metro?Iz svega napisanog ovde da se zaključiti da prosečan Srbin nema veze o tome koliko su velike EU investicije u Srbiji.
Vučić to, na drugu stranu, vrlo dobro zna, i zato se usrao.
Ja govorim realno bez uvijanja.Dam se kladit da isto to govori i neki Amer na nekom USA forumu
Hoću reći da je izjava "Mi smo imali sopstvenu proozvodnju i ekonomiju" u 2023 potpuno irelevantna, osim u slučaju DNR Koreje. Nema ti toga više, i to nema veze sa Srbijom nego sa cijelim svijetom. Nema vlastite ekonomije, nema vlastite proizvodnje - dobro došao u kapitalizam.Ja govorim realno bez uvijanja.
da..ali prekid eu fašističkih investicija ne znači da bi inflacija skočila.. ojačali bi domaću privredu i proizvodnju i ne bi se oslanjali na vaš prljav novac
Nije realno,cak mislim da o tome ni ne razmisljaju.Sta mislite, sta bi prekid EU investicija znacio za Srbiju?
Da li je uopste realno da ce otici iz oaze pogodnosti i beneficija koje imaju kod nas od strane vlasti?
![]()
Lako je tebi kada si zaposlen u EI Niš, ali ovim nesrećnicima koji rade u nemačkim i američkim kompanijama baš i nije svejedno.zabole me jaje za eu investicije realno.. msm pogodilo bi me to kao kada slona ujede komarac za patku.. daleko im lepa kuća i njima i njihovim investicijama..drago mi je da se narod Srbije opametio.. poverenje u EU i želja da budemo članica EU je negde na 10 % podrške... 90 % je protiv..
Kako AV ume da manipuliše, i znaš za to veoma dobro, i opet sadržaj njegove izjave uzimaš kao početnu pretpostavku za dalje razmišljanje, AV je u pitanju, ne neki obični folirant. Danas sam mu poslušao biser i jedino mogu da zaključim da bar po hiljaditi put plaši ljude ovim i onim.Sta mislite, sta bi prekid EU investicija znacio za Srbiju?
Da li je uopste realno da ce otici iz oaze pogodnosti i beneficija koje imaju kod nas od strane vlasti?
![]()
Pa koji bi mu put bilo da nije slagao, manipulisao i zastrašivao? Jubilarni prvi put da u javnom nastupu nije uspeo da slaže više puta nego što je reči rekao - ne može to da mu se desi. Jedino se u ovako nešto o “investicijama” - kojih ionako nema mnogo lakše poveruje nego u neko obećanja, pa lakše upali.Oglasili se ambasadori Francuske i Nemačke i kažu da niko nikad nije spominjao sankcije ili ukidanje bezviznog režima za gradjane Srbije niti se to može desiti,jedino se preti usporavanjem ili čak stopiranjem pregovora Srbije za ulazak u EU.Jel iko iznenadjen što nas šizoje laže?
oni svi investiraju u svoje dupe a ne "u Srbiju"Sta mislite, sta bi prekid EU investicija znacio za Srbiju?
![]()
To da su oni upšte stvarno pretili, pa još time nije baš izvesno - AV zna da u tako neko upozorenje poveruju i oni koji nikad ne bi u neko obećanje, pa je zgodno da se zastrašuju i oni koji za njega ne glasaju, kad obećava obraća se samo svom biračkom telu.Значио би повратак у период ДОС-а, мада не би било тако гадно као тада. Ни тада није било инвестиција. Већ смо преживели тај период. Само што запад није желео да улаже у Србију, а Досовски бандити су затворили врата за скоро сваку другу потенцијалну инвестицију из неког другог дела света. Плус су уништили и затворили домаће фабрике, а нису се превише потрудили да направе привредни амбијент да макар домаћи привредници покрену неку производњу.
Manipuliše AV po običaju, ali sad ljudi treba da progutaju nešto krupno, pa onda zastrašuje - obećanja pale samo kod onih bi koji ionako glasali za njega.oni svi investiraju u svoje dupe a ne "u Srbiju"
mene sekira ukidanje bezviznog rezima
Мислим да би имали више пара без њихових инвестиција.Sta mislite, sta bi prekid EU investicija znacio za Srbiju?
![]()
Хвала богу за то.Svi vas napustiše, i Crna Gora. 😢
Auuuuu, i ti poverovao AV? Pa se posle čudiš kako mu uspeva, AV folira i zastrašuje po svom običaju - svaka tako “bitnija” izjava koju je dao otkako malo više pratim šta lupa (i bila proveriva nešto kasnije) mu je ispala laganje i foliranje ne bi li učvrstio položaj kao mudri vođa koji će sprečiti najgore.To su fantazije tipa Slobe.
pa što rade tamo? naćiče nešto drugoLako je tebi kada si zaposlen u EI Niš, ali ovim nesrećnicima koji rade u nemačkim i američkim kompanijama baš i nije svejedno.
Evropske investicije su izvor korupcije u Srbiji
konačno jedan koji razmišljaAuuuuu, i ti poverovao AV? Pa se posle čudiš kako mu uspeva, AV folira i zastrašuje po svom običaju - svaka tako “bitnija” izjava koju je dao otkako malo više pratim šta lupa (i bila proveriva nešto kasnije) mu je ispala laganje i foliranje ne bi li učvrstio položaj kao mudri vođa koji će sprečiti najgore.
A ti si povjerovao da Srbiji štete investicije jer su od nacista a ne od tvojih ljubljenih Rusa?Auuuuu, i ti poverovao AV? Pa se posle čudiš kako mu uspeva, AV folira i zastrašuje po svom običaju - svaka tako “bitnija” izjava koju je dao otkako malo više pratim šta lupa (i bila proveriva nešto kasnije) mu je ispala laganje i foliranje ne bi li učvrstio položaj kao mudri vođa koji će sprečiti najgore.
Фиат није ферари али воли субвенције државе србије.A ti si povjerovao da Srbiji štete investicije jer su od nacista a ne od tvojih ljubljenih Rusa?
Izbaci ga, di je problem?Фиат није ферари али воли субвенције државе србије.
Да имам полуге власти то би било одавно завршено. Ко може то да уради је добио провизију и не жели.Izbaci ga, di je problem?