Predstojeci izbori na Kosovu i Metohiji sta je poenta i krajnji cilj...

kalama

Aktivan član
Poruka
1.558
I sami smo svedoci gde jedni pozivaju na glasanje a drugi protiv.Sta je ISTINA svega toga...
Sami smo svedoci da je NATO sa Siptarskom saradnjom napao drzavu Srbiju i Crnu goru radi "Humanitarne pomoci" siptarima na Kosovu i Metohiji pod imenom "Milosrdni Andjeo" ratna dejstva su trajala 78 dana.U tom toku tih 78dana desavalo je se sledece.NATO je sa svojim stratezima mislio da ce Srbiju i CG baciti na kolena u roku od 3 dana i time dalje sprovesti svoj plan za KiM.Uranije pripremljenom "Javnom silom" TV,Novine,sredstva javnog informisanja svojih narodnih grupacija oni su uspeli da pripreme i dokazu Opravdanost svojih odluka,a te odluke su bile da se napadne ZLA SRB radi Humanitarnog SPASAVANJA Siptara koje pobise i poklase ti ZLI SRBI.
Setite se smo da je RTS bombardovan!Radi toga jer je prikazivao u SVET slike koje nisu odgovarale NATO stratezima i koje su rusile njihove napore kontrole njihovog Javnog mnjenja.
NATO je se nasao takodje u losoj situaciji,nisu mogli pobediti na terenu SRB-CG vojsku a sa Siptarskim teroristima na terenu nije se moglo racunati na nesto vise.
Tako da su se bacili na LUKAVSTVO koje nije doraslo u SRB a to je da su se bacili na UN,oni su ponudili sledeci izlaz:
1-kraj ratnih dejstava/prestanak svih njihovih ratnih dejsava pod uslovom da se teritorija Kosova i Metohije stavi pod protektorat UN radi toga jer su SRBI nacinili ZLOCINE protiv Siptara i posto oni/USA-NATO sad zele da se ta situacija smiri i to tako posto bi vlast preuzela UN naravno to je i dalje teritorija SRB i CG i to se priznaje sa rezolucijom UN 1244.
Da bi se situacija smirila SRB mora da povuce sve svoje instrumente moci/Vojsku-Policiju i sve to prepusti clanovima UN,a opet taj UN clanove cine u vecini NATO drzave jer svi znamo da je USA glavni i najveci duznik UN.
E sad,NATO tj. oni isti koji podrzavaju probleme na Balkanu tj. oni koji se uzimaju za pravo donositi odluke za buducnost,imali su sledeci plan.Nije se uspelo vojno nije problem,mi cemo sad Rukovodstvo SRB unistiti politicki i doci do istog cilja,zato se financiraju razne grupacije u SRB poznate kao "Demokratske grupacije" koje su dovele do unistenja i tog malog SRB postojanja.Moc drzavae koja je postojala je u toku noci prebacena u necije privatne ruke itd. radi toga i dolazi do ubistva Djindjica,jer je on uvideo sta je uradio i ko stoji tj. planira SRB.Radi toga je i uklonjen.Sve vlasti od 2000 pa do danas su radile na sprovodjenju tog plana,a to je "DRZAVA KOSOVA" i na daljem unistenju interesa i moci SRB,Raska,Vojvodina,Timocka krajina... i to se sve cini promenom politickih pijuna.Svaki od njih cini svoj deo ali niko ne veliki deo.Tako da je to neprimetno kad dodje do toga.Jer kad bi neko sam uciniio toliko to bi diglo narod na noge ali ovako svi oni malo po malo i narod se ucenjuje nesigurnoscu stvaranjem financijskih problema,nesigurnosti buducnosti itd.Vlast ne cini nista na OPORAVKU i UNAPREDJENJU drzave,vec samo uzima kredite i zaduzuje drzavu tj. narod.Normalno se uzimaju krediti da bi se otvorile fabrike,putevi,itd. a oni uzimaju iste da bi davali plate sami sebi hah ah ha i delili penzije i jedan deo za svoja buduca politicka tela...
Drzava propada.
Ti isti su sad doveli do toga da su prepustili na briselskim pregovorima,narod drzave SRB i teritoriju drzave SRB koja je garantovana rez.1244 oni ih prepustaju SAMO PROGLASENOJ DRZAVI KOSOVA.Oni to opravdavaju raznim izgovorima i nacinima,od tog da je Kosovo i Metohija Siptarska i da mi/Srbi tamo nema sta da trazimo izjava Dacica,pa do toga da je to jos Milosevic 1999 izdao podpisom rez.1244 jer je to kao bila "KAPITULACIJA".Tako da oni sad nagovaraju tj zagovaraju sledece:
NE oni nece priznati Kosovo kao drzavu/podiglii su granice,uveli carinu,uvodjenje pozivnog broja telefona,priznali Kosovsku Vlast i Zakon
-Sta cini jednu regiju drzavom?Dali gore navedeni to cine ocenite sami.
Oni sad pokusavaju da IZIGRAJU narod na Kosovu i Metohiji sledecim:Ne mi nismo priznali Siptarsku drzavu,ali VI morate da izadjete na izbore po zakonu "Kosovskog centralnog komiteta" a taj komitet sprovodi zakon svoje drzave KOSOVA,oni zele izlaznost da bi po brojnosti naseg naroda nas narod ima VECINU na severnom delu i onda na tom delu sprovodio politiku koja je po volji svog naroda ali naravno politiku i zakon DRZAVE KOSOVA koji je naravno opet eto kao "Demokratski i EU napredan".Sto nam opet dovoljno govori ko stoji iza i sta je cilj.
Sve ovo je "TIHO" i na nenapadan nacin prihvacanje DRZAVE KOSOVA,svi su orijentirani na IZBORE a niko na pitanje ciji su to IZBORI ko stoji iza njih,jer samim izlaskom na te IZBORE narod koji bude izasao na njih"PRIHVATA DRZAVU KOSOVA" u njenim granicama nama poznatim kao granice Kosova i MEtohije i to niko ne pita jer to je u momentu vesto sakriveno iza BUKE O IZBORIMA.
MOj savet narodu na Kosovu i MEtohiji:
NE IZLAZITE NA IZDAJNICKE IZBORE jer to nisu izbori koje organizuje ni UN ni drzava SRBIJA vec "SAMO PROGLASENA DRZAVA KOSOVA" samo vase izlazenje bez obzira za koga glasali vi vec onda de fakto priznajete drzavu KOSOVA!!!
KAd bi te izbore organizovao UN e to bi bila vec druga prica.
SRECNO BRACO

Radi toga i govori Vulin da je najgora situacija ne izlaska na SIPTARSKE IZBORE jer bi u tom momentu narod video IZDAJU koju nibi oni vise mogli da SAKRIJU koju sad vesto kriju.Zamislite njihovog ne PRIHVACANJA SIPTARSKE DRZAVE kad dodje siptar na severu i sprovodi zakon SIPTARA i njihove samoproglasene drzave,gde su onda institucije drzave SRB koje su postojale dosad koje su tu bile oduvek sa nasim narodom,a uh pazi onda VUCICA i DACICA....ima da bude bezanija iz SRBIJE

Rjesenje je izgradnja multietnickog drustva na Kosovu, neovisno o priznanju. Izostanak Srba s izbora ne vodi tome i u konacnici bi takva odluka opet imala negativne posljedice na same Srbe, a Albancima je svejedno, jer je vrijeme na njihovoj strani.

Vreme više nije uopšte na strani Divljeg Zapada.

A da ga ponovo upregnete u vašem smeru niti imate načina, ni sredstava a ni vojne moći.

Pazi ni o kakvom MU>tiKULT<i kosovu itd. nemoze ni biti razgvora dokle god SRBI su "na odstrelu" ne samo na Kosovu vec i dalje HR,BiH itd. To je nesto kao fazon samo zagovaranja.Bolje znati ISTINU a to je.
Mrze nas svi i zele nam nestanak.I onda se po toj paroli trebamo i mi SRBI ravnjati kako prema sebi a ono i prema drugima.Svima vama ne Srbima.Vidis ja sam bio sad neki dan u HR-Zagrebu Taksista se zaprepastio kad me je video Srbin i jos iz Srbije i to kazem javno ha ha ha...u HR po Hotelimi na recepcijama slike Gotovine uz Krst i svece kao neki altari sveti ili sta znam sta.Ista je takva situacija kod svih drugih.Zato ta kako VI ne SRBI kazete multietnicost nemoze imati uspeh i nece imati uspeh.Mozda ce neki IZDAJNIK prihvatiti pare i vase fore tih pricica ali VERUJTE MI IMA NAS koji znamo sta nam i kako mislite.
Nego mi SRBI imamo problem samo jedan i to je sto nasi vise veruju vama nego nama SRBIMA koji znamo kakvi ste i sta nam mislite.E to je problem

Istina je malo realnija od svega ovog ovde.
Srbija nikad nije ni imala DEMOKRATSKI ELITNI klub ljudi koji bi je vodio kao svoju drzavu.Jer sama cinjenica da mi smo dali svoje NARODNO BOGATSTVO znaci sve sto posedujemo tamo nekim cudnim ljudima i facama govori dovoljno o nama.Dok je bio Milosevic u drzavi SRB je bio posed drzave 100% sto znaci sve firme i fabrike su bile SRBSKE.znaci sav kapitaj je bio nas.znACI NEKA VREDNOST KOJA JE POSTOJALA TU NA TIM TERENIMA JE BILA NASA onda su dosli neki ljudi koji su do danas na vlasti i svi oni pricaju istu pricu,vrte nas sve u krug svo vreme samo sto s'vremenom je teret sve veci i veci.U srb nema ni reci o DEMOKRATIJI gde je sve isto kao u vreme Titovih Komunista i njihove UDBE.U srb se nemoze nesto normalno raditi jer vrednosti koje moraju da postoje su odavno UKINUTE i to prvo od DRZAVE.Svakom mora da bude jasno da bi nesto moglo da se napravi kako treba mora prvo DRZAVA da uradi neke stvari kako treba a nasa drzava ili nasi VLASTODRZCI su ti prvi koji to UNISTAVAJU i onda naravno da imamo generacije koje stasaju bez tih rezona jer kako da ga ima kad ga niko tome ne uci.

- - - - - - - - - -

Istina je malo realnija od svega ovog ovde.
Srbija nikad nije ni imala DEMOKRATSKI ELITNI klub ljudi koji bi je vodio kao svoju drzavu.Jer sama cinjenica da mi smo dali svoje NARODNO BOGATSTVO znaci sve sto posedujemo tamo nekim cudnim ljudima i facama govori dovoljno o nama.Dok je bio Milosevic u drzavi SRB je bio posed drzave 100% sto znaci sve firme i fabrike su bile SRBSKE.znaci sav kapitaj je bio nas.znACI NEKA VREDNOST KOJA JE POSTOJALA TU NA TIM TERENIMA JE BILA NASA onda su dosli neki ljudi koji su do danas na vlasti i svi oni pricaju istu pricu,vrte nas sve u krug svo vreme samo sto s'vremenom je teret sve veci i veci.U srb nema ni reci o DEMOKRATIJI gde je sve isto kao u vreme Titovih Komunista i njihove UDBE.U srb se nemoze nesto normalno raditi jer vrednosti koje moraju da postoje su odavno UKINUTE i to prvo od DRZAVE.Svakom mora da bude jasno da bi nesto moglo da se napravi kako treba mora prvo DRZAVA da uradi neke stvari kako treba a nasa drzava ili nasi VLASTODRZCI su ti prvi koji to UNISTAVAJU i onda naravno da imamo generacije koje stasaju bez tih rezona jer kako da ga ima kad ga niko tome ne uci.

od 99 pa do danas je sva politicka elita SRB radila za neciji tudji INTERES,ciji ne zelim govoriti ali znam da za SRBSKI nije,jer dovoljno je uvideti da sve stvari i sve sto je se moglo unistiti i upropastiti to je i uradjeno a to nebi moga ciniti niko ko se oseca SRBINOM i kome je draga SRBIJA.Znaci dosli su neki ljudi kojima nije vazno u cijem interesu sta i kako rade vec samo ko ih plati vise za to sto treba da urade.a posao koji rade je UNISTENJE SRBIJE i njenog etnosa na svim mogucim nivoima.
Kako je to istina?Pa dovoljno je videti posao koji su radili poslednjih 20 godina svi oni da bi se sumirao krajnji cilj.

Vreme više nije uopšte na strani Divljeg Zapada.

A da ga ponovo upregnete u vašem smeru niti imate načina, ni sredstava a ni vojne moći.

U čijem smjeru? Kosovo je svakim danom izbivanja iz nadležnosti Srbije sve dalje od nje. U procesu je izgradnja nove države i novoga društva. Srbi mogu ili sudjelovati u tome ili osuditi se na laganu propast u svojim općinama.

Pazi ni o kakvom MU>tiKULT<i kosovu itd. nemoze ni biti razgvora dokle god SRBI su "na odstrelu" ne samo na Kosovu vec i dalje HR,BiH itd. To je nesto kao fazon samo zagovaranja.Bolje znati ISTINU a to je.
Mrze nas svi i zele nam nestanak.I onda se po toj paroli trebamo i mi SRBI ravnjati kako prema sebi a ono i prema drugima.Svima vama ne Srbima.Vidis ja sam bio sad neki dan u HR-Zagrebu Taksista se zaprepastio kad me je video Srbin i jos iz Srbije i to kazem javno ha ha ha...u HR po Hotelimi na recepcijama slike Gotovine uz Krst i svece kao neki altari sveti ili sta znam sta.Ista je takva situacija kod svih drugih.Zato ta kako VI ne SRBI kazete multietnicost nemoze imati uspeh i nece imati uspeh.Mozda ce neki IZDAJNIK prihvatiti pare i vase fore tih pricica ali VERUJTE MI IMA NAS koji znamo sta nam i kako mislite.
Nego mi SRBI imamo problem samo jedan i to je sto nasi vise veruju vama nego nama SRBIMA koji znamo kakvi ste i sta nam mislite.E to je problem

A da li si se ikad pitao zašto svi mrze Srbe? Što su to Srbi učinili drugima, pa da im oni tako uzvraćaju? Za razvoj multietničkog društva potrebna je i jedna i druga strana.

Možda i je, ali je najbliže stvarnoj situaciji.

А да ти мало више бринеш за мултикултиетничност у Вуковару па тек онда на Косову. Ипак је Вуковар твоје двориште а не Косово (и Метохија).

Шта је проблем са овим изборима? Одржавају се о бриселском споразуму. Шта је проблем са бриселским споразумом? То што се бриселским споразумом тражи укидање српских институција на Косову (и Метохији). од 1999. војска и полиција су се повукле. Повукле су се и многе институције али многе институције државе су остале а неке су се вратиле. Много тога државног је било на Косову (и Метохији) а посебно на Северу Косова. На северу Косова није било ничег приштинског а много тога београдског је било. Овим споразумом се уништавају српске институције а уводе на њихва места приштинске институције. Бојкот избора је један од начина отпора том процесу. До данас, те институције нису још увек расформиране и сада се води борба за то да ли ће институције остати или ће их заменити приштинске институције. То је главно питање а не шетња или нешетња до бирачког места или признавање или непризнавање резултата избора.

Briselski sporazum je samo varka za SRBSKI NAROD kome ce se reci ma jok mi ne priznajemo Siptare i njihovu drzavu ali izbori ce biti po njihovom zakonu i ako ne izadjete e onda ce vam doci Siptar na mesto predsednika ha ha ha... ciji zakon da sprovodi? A pre IZDAJNICKOG Briselskog sporazuma sve je birano u skladu sa Srbskim zakonom i institucijama!Ah da Dacic je sa *******im podigao i GRANICU i CARINU... alal im bilo jesu delije.

Mogli bi mi raspravljati o tome dugoooooooo ali kratko je vreme.
Srbija smeta tj. SRBSKI narod smeta jer moze da ima u odgovarajucem vremenu neodgovarajucu ideologiju za neke zato je bolje unapred srediti teren.

- - - - - - - - - -
EU veliko Turski Osmanlijski projekat.

http://forum.krstarica.com/showthre...nju-Kosova?p=26574777&viewfull=1#post26574777

Mislio sam da Turci i Muslimani imaju dobre namere i žele iči putem istine i podići Srbsku državu na onim teritorijama koje joj pripadaju, tj, Svetoasavsku Srbiju u svojim stvarnim granicama, ali svojim stavim Turci su se izdali tražeći Mošti Svetog Nikole iz Italije, te time dokazali kakve su im namere...

PS

Povodom svega ovoga, dokaz je da Vučić ima dobru strategiju...

Poslednja izmena:
А да ти мало више бринеш за мултикултиетничност у Вуковару па тек онда на Косову. Ипак је Вуковар твоје двориште а не Косово (и Метохија).

Шта је проблем са овим изборима? Одржавају се о бриселском споразуму. Шта је проблем са бриселским споразумом? То што се бриселским споразумом тражи укидање српских институција на Косову (и Метохији). од 1999. војска и полиција су се повукле. Повукле су се и многе институције али многе институције државе су остале а неке су се вратиле. Много тога државног је било на Косову (и Метохији) а посебно на Северу Косова. На северу Косова није било ничег приштинског а много тога београдског је било. Овим споразумом се уништавају српске институције а уводе на њихва места приштинске институције. Бојкот избора је један од начина отпора том процесу. До данас, те институције нису још увек расформиране и сада се води борба за то да ли ће институције остати или ће их заменити приштинске институције. То је главно питање а не шетња или нешетња до бирачког места или признавање или непризнавање резултата избора.

Ovo je tema o Kosovu, a ne o Vukovaru.

Бечлија са фесом на глави је Вук Стефановић Караџић.
Aha, sad razuem, pa onda poštuj to. :)

Držiš se prepravljenih gramatičkih pojmova koje su komunisti prepravili...

Meni to nesmeta, ali ja nikad nikog ne upozoravam niti teram da piše na bilo koji način, da li će koristiti B ili P. :)

O tome neka brinu odgovorni :)

Poslednja izmena:

Back