Predstavljena stota knjiga Vojislava Šešelja!

Karlito Brigante:
BEOGRAD - U Domu sindikata danas je predstavljena stota po redu knjiga predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislava Šešelja pod nazivom "Haška instrumentalizacija lažnih svedoka".

Generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić izjavio je na promociji Šešeljeve knjige da Tužilaštvo Haškog tribunala u vreme dok lider radikala "sprema odbranu Srbije u Sheveningenu", pokušava u Srbiji da nađe ljude "koji će svedočiti protiv lidera radikala".

Vučić je podsetio da suđenje Šešelju počinje 7. novembra i posebno istakao da će se predsednik SRS-a "boriti u Tribunalu za srpske doborovoljce, dok će se ta stranka u isto vreme u Srbiji boriti protiv okupatora".

On je naveo da je Šešelj već pet godina "iza haških rešetaka, ali da im ni jednog trenutka nije dozvolio da se osete silni i jaki, niti im je dao za pravo da se nadaju da će ga pobediti".

Prema Vučićevim rečima, stota po redu knjiga lidera radikala "predstavlja sublimaciju svih haških nedela i svega što su savremeni okupatori pokušali da učine protiv predsednika SRS
Politika

neko napiše jednu i ta postane svetski bestseler
neko napiše 100 i podeli ih džabe jer pametan to ne kupuje.
žali Bože onih stabala koja su otišla u taj papir :-(

Lupate gluposti,po običaju.Čovek je napiso o tome kako haški tribunal lovi ljude po Srbiji,kako se bavi ucenom,da bi svedočili protiv njega.I ispušili su ga.Čak i oni koje je Voja isključio iz stranke ne žele da svedoče protiv njega.Inače svaka knjiga košta 600 dinara.
A pravo da vam kažem ja jedva čekam da se pojavi knjiga "Mafijaški premijer Zoran Đinđić",ta knjiga će biti bestseler.

23.09.2007, BEOGRAD
Izvor: PRESS

RADIKALI NE ČITAJU ŠEŠELJA

Za potpredsednika SRS-a Dragana Todorovića, pisac Vojislav Šešelj je poznato i po tome "što mu je veliki broj knjiga zabranjivan, i to jedna za drugom, sve do 1989. godine". Ali, ni on nije mogao da se seti nijednog naslova svog predsednika:

- Uf, sad ste me našli... Zaista ne mogu da se setim - kaže

:lol: :lol: :lol:

jomini:
Ne zna se ko je više napaćen, Voja ili Vučko... Tuga jedna i sramota.

... i ko se više, majko moja mila, Srbijo jadna, ko se više izblamirao. Da li one Vučićeve svojevremen informacije za štampu (nadam se da je TO neko sačuvao, e TO treba objaviti!) ili Šešeljeve vesele dogodovštine: vađenje utoke na studente, pa vađenje utoke na ne znam koga, pa šorke po Skupštini...
Premudar je Šešelj. I skroman. Uvek je odbijao ambasadorska mesta ali je zato voleo da drži lokalce. Kažu da je u jednom trenutku od 180 načelnika okružnih Supova, 174 bilo njegovih ljudi! Pa ko mu šta može. Onda ne čudi kada ga osude zbog klevete (a klevetao je i intrigašio i kad kašlje i kad podriguje!), a u roku od 24 sata on sredi da se presuda ukine. Taj je jeo šta je hteo... strašno, strašno... sve dok njega jednog dana HAški sudić nije gumom izbrisao... strašno, strašno!
Da je ovo prava demokratska država, on bi mogao da radi promociju knjige u svojoj avliji. A ne da to stigne do medija.

Back