Predstavite svoje mace

Ko svoju macu da gledam

164400_10151480937359373_1686261887_n.jpg
 
I ja volim te rescue varijante, pa kuja mi je čak i zlostavljana tamo odakle je pobegla/izbačena, samo su mačke iz ove krvne linije starosedeoci u odnosu na mene, od babe im još znam poreklo-bila je mačka moje pokojne svekrve.
Moju Cicojku je doveo Ćićkoš pred smrt - bio je teško bolestan i relativno star, (on je stvarno bio familijar) a ona mu je bila žena i imali su mačiće. Sebi sam rekla da posle njega neću više imati mužjake - svi su otišli ili stradali, već ću negde naći tigrastu ženku. I dobih Cicojku:heart:Znam da zvuči neverovatno - na grob mu je miša donela.
 
Ajoj... :sad2: I jesu neverovatni oni. :heart: I da, nekako mi se čini da je Mirko samo moj familijar, a Blondi više kućni. On je mirnije naravi, kao je hrabriji, pa opet malo kome od kupaca da da ga mazi, dok ova pozira na kasi. :lol: Ko zna koliko nam je povećala promet čak.
 
Meni je on mnogo sladak, deluje kao pufna neka :heart:
Inace, Kitty bi za ovakvo drzanje svima osim meni iskopala oci x)))

Hvala hvala :)
ahahaha jao ja njega gnjavim,pa mi mama cesto kaze da bi me ubila da je na njegovom mestu. Inace cudna stvar,provalila sam da nekad kad mu se ne mazi i nece da ga drzim,uzmem i stavim mu glavu samo u saku dok ga drzim i on se odjednom smiri i pocne da prede.Ne znam sta mu to znaci,odnosno sta mu to toliko prija.Samo glavu mu stavim i malo iskrivim da bude kao lezeci polozaj :)

- - - - - - - - - -

Kako su slatki oboje:heart::heart::heart:
On je baš pufnast i negovan, a pogled mu je ko kod čoveka!

ehehe hvala :)
ja se zezam nekad kad ima nadrndanu facu,pa skupi oci da mi malo lici na Misu Janketica ahaha

- - - - - - - - - -

Joj, ne zna se ko je slađi! :heart::heart:

hehe hvala u njihovo ime :) :zstidljivko:
 

Back
Top